Zidane, prima reacție după ce Barcelona a umilit Realul chiar pe Bernabeu. Ce calcule și-a făcut francezul desprea care presa scrie că va fi dat afară

Zidane, prima reacție după ce Barcelona a umilit Realul chiar pe Bernabeu. Ce calcule și-a făcut francezul desprea care presa scrie că va fi dat afară
Publicat: 23/12/2017, 19:07

„E o senzație îngrozitoare. Am început meciul bine, prima repriză a fost echilibrată și este o înfrângere care doare foarte rău. Ne este foarte greu, dar ăsta e fotbalul. Ideea a fost ca Mateo Kovacic să-i facă marcaj lui Messi. Asta am decis și știți ce s-a întâmplat. Am greșit la primul gol, ne-am apărat foarte rău. La acest nivel, detaliile sunt cruciale, dar nu trebuie să ne descurajăm acum. Jocul nu trebuie schimbat și nu putem lăsa garda jos, chiar dacă oamenii cred că asta am făcut”, a declarat Zidane după 0-3 cu Barcelona.

Deși a fost întrebat despre transferurile la echipă, Zidane nu a dorit să comenteze și a răspuns sec: „Nu vorbim despre asta! Madridul nu a capitulat. Avem o săptămână la dispoziție să ne odihnim și ne vom întoarce mai puternici. Este un moment dificil, nu pot spune că meritam asta, dar așa s-a întâmplat, ăsta e fotbalul. Eu iau deciziile aici și nu regret nimic. Nu e nicio problemă că am rămas la 14 puncte în spatele lor. În fotbal, lucrurile se schimbă repede”

9 trofee a câștigat Zidane de la venirea sa pe banca lui Real Madrid, în ianuarie 2016. Cele mai importante realizări ale lui Zidane, pe banca Realului, sunt cele trei Ligi ale Campionilor și titlul din acest an.