PNL Bucureşti a publicat o scrisoare deschisă destinată lui Marcel Ciolacu: „Pentru ciuma roșie, există un vaccin testat și de care v-a fost întotdeauna teamă – votul”

Redactor:
Radu Cristian
PNL Bucureşti a publicat o scrisoare deschisă destinată lui Marcel Ciolacu: „Pentru ciuma roșie, există un vaccin testat și de care v-a fost întotdeauna teamă – votul”
PNL Bucureşti a publicat o scrisoare deschisă destinată lui Marcel Ciolacu: „Pentru ciuma roșie, există un vaccin testat și de care v-a fost întotdeauna teamă - votul” / Sursă Foto: Facebook, Violeta Alexandru

Organizaţia PNL Bucureşti, prezidată de ministrul Muncii Violeta Alexandru, a publicat o scrisoare deschisă destinată președintelui PSD, Marcel Ciolacu. În textul scrisorii, cei din PNL subliniază că PSD a condus iresponsabil România.

Scrisoare tranșantă transmisă de PNL Bucrești lui Marcel Ciolacu

Cei din PNL mai scriu că în anii în care România s-a aflat sub conducerea PSD, țara a fost aproape de izolarea de Europa, liberalii îndemnândui pe români să vină la vot pe 6 decembrie pentru a schimba paradigma.

„SCRISOAREA DESCHISĂ A ORGANIZAȚIEI PNL BUCUREȘTI
CĂTRE PREȘEDINTELE PSD, MARCEL CIOLACU

Domnule Ciolacu,

Am observat că ați prins glas în ultima vreme și credeți că minciunile tradiționale ale PSD vor acoperi 4 ani de mizerie și abuz produse de partidul pe care îl conduceți.

Îi acuzați pe Președintele României și Guvernul României că încearcă să facă curat în urma dezastrului lăsat în urmă de cele trei Cabinete pe care le-ați condus împreună cu Liviu Dragnea și marionetele pe care le-ați pus în fruntea Executivului.

PNL, către Ciolacu: Partidul pe care îl conduceți nu mai are dreptul moral de a conduce România

Ați făcut România de râs cu Viorica Dăncilă care nu știa nici măcar numele omologilor cu care se întâlnea, iar Mihai Tudose și-a abandonat oaspeții înalți din Japonia, după ce l-ați mazilit. Ați condus România cu iresponsabilitate, doar în folosul corupților și grupurilor organizate de baroni roșii. Ați distrus tot ce ați atins, sănătatea, educația și speranțele unei țări întregi. Ați scos în stradă sute de mii de români, care nu vă cereau decât un singur lucru: să nu fiți mai presus de popor.

Răspunsul? În 1990, PSD i-a maltratat și ucis, în 2018, i-a bătut și gazat pentru că nu vă împărtășeau apetitul de justiție servilă. În acest interval, ați ținut România în sărăcie și ați secătuit-o. I-ați făcut pe români să-și părăsească țara, lăsând-o și mai săracă. Nu cu mult timp în urmă, România, sub conducerea PSD, a fost aproape să fie izolată în Europa.

Partidul pe care îl conduceți nu mai are dreptul moral de a conduce România. Nici acum, nici altă dată, până când nu veți demonstra că sunteți capabili să produceți altceva decât jaf, sărăcie și siluirea justiției. Nu există aceste semne.

Tot mai multe dovezi arată că liderul Caracatiței din București, dna Gabriela Firea, a cheltuit discreționar și extrem de bine direcționat banii municipalității. Fostul viceprimar, Aurelian Bădulescu, rămas în Consiliul General al Capitalei, jignește și otrăvește spațiul public, în continuare, fără să fie sancționat în vreun fel. Iată că unul dintre candidații dumneavoastră, din noua Caracatiță pentru București, fostul primar al sectorului 1, este bănuit de grave fapte de corupție.

Caracatița este extinsă și la alți candidați PSD. Cheltuielile abuzive ale fostului primar de la Sectorul 5, Daniel Florea, și el pe lista PSD la parlamentare, au fost sancționate de Curtea de Conturi. Ne întrebăm cine mai rămâne pe lista PSD, până la alegeri?

PNL Bucureşti: Vă solicităm să vă cereți scuze

Vă solicităm să vă cereți scuze măcar pentru aceste nominalizări, să vă deziceți oficial de candidaturile lor să faceți în așa fel încât aceste personaje să nu ajungă în Parlamentul României. Probabil veți face apel la chestiuni formale și juridice, dar adevărul este că vreți să le dați imunitate pentru a nu răspunde pentru faptele lor. Așa cum faceți pentru toți, așa cum sunteți cu toții. S-a văzut această politică deliberată și în cazul Florin Iordache pe care l-ați promovat șef al Consiliului Legislativ să avizeze legi, o rușine mai mare nici nu se putea.

Sunteți la fel de corupți, aroganți și mincinoși, la fel de lipsiți de empatie și dragoste de oameni, iar dumneavoastră, domnule Ciolacu, nu vă iubiți decât clientela de partid, pe care o serviți umil. Și vreți să o luați de la capăt cu aceleași marionete, puse și în 2016 în fruntea Guvernului, cu aceeași Caracatiță infracțională pe care bucureștenii tocmai au alungat-o la alegerile locale, din fruntea Primăriei. Un cinism roșu demn de supranumele partidului pe care îl conduceți.

Din fericire, pentru ciuma roșie există un vaccin testat și de care v-a fost întotdeauna teamă. Se numește vot. Ați încercați să-l amânați cu uneltele pe care le-ați plasat în diverse instituții, dar nu ați reușit. Cum nu veți reuși nici pe 6 decembrie să faceți uitat răul produs României și Bucureștiului.

Pe 6 decembrie, e rândul bucureștenilor să vă bată. La vot.

Președintele Organizației PNL București,
Violeta Alexandru

Președinții celor 6 organizații de sectoare PNL”, scrie în scrisoarea PNL București.
Patru transferuri stelare la Universitatea Craiova. Mihai Rotaru i-a dat lovitura de graţie lui Gigi...
Doliu uriaș la Pro TV. Andreea Esca, răpusă de durere
FOTO. Andreea Marin, imagini de când era `vânată` de Playboy! Așa nu și-o mai aduce...
FOTO. Ea este considerată una dintre cele mai frumoase fiice de fotbaliști din lume! Cum...
Anunț important pentru românii cu mașină pe benzină și motorină. Ce se întâmplă la pompă...
Vacanţă în pandemie, cu preţul sănătăţii publice. Avertismentul experţilor: Efectele distracţiei se măsoară în numărul...
Meteo, azi, 3 decembrie. Vremea se va încălzi treptat în toată țara
Doliu uriaș la Pro TV. Andreea Esca, răpusă de durere
Ce a făcut Gigi Becali când a aflat că Anamaria Prodan e în stare gravă....
REGINA care nu se putea abţine să FACĂ sex. După ce PRINDEA un bărbat...
GE-NI-AL! Așa poți să primești o pensie de 3.000 de lei lunar. Trebuie să urmezi...
Zeci de copii cu păr pe tot corpul. Ce gafă halucinantă au făcut medicii: se...
Noi restricții în preajma sărbătorilor. Este strict INTERZIS!!
Actrița din Juno și Inception a devenit el. Cum arată după ce a dezvăluit că...
Industria care explodează în pandemie. Posibilităţile de creştere sunt uriaşe
Care este cea mai căutată resursă din lume, care în ţara noastră există din belşug,...
Edward Sanda, plin de sânge pe Instagram. Ce i s-a întâmplat artistului / FOTO
Inchide