21 DECEMBRIE 2012. Petreceri tematice în Capitală de „SFÂRȘITUL LUMII”

21 DECEMBRIE 2012. Petreceri tematice în Capitală de SFÂRȘITUL LUMII
Publicat: 19/12/2012, 17:40
Actualizat: 22/05/2015, 13:34

Dacă pentru unii vestea „Apocalipsei” de pe 21 DECEMBRIE 2012 este prilej de măsuri radicale – aprovizionare excesivă cu de toate, de la lumânări până la alimente -, pentru alții nu este decât un nou prilej de distracție în cluburi sau în fața calculatorului.

De anunțata „Apocalipsă” au profitat și managerii unor cluburi din Capitală, care au organizat, vineri, petreceri ce au ca temă SFÂRȘITUL LUMII.

Pornind de la bancurile cu Chuck Norris, care reușește să supraviețuiască până și „Apocalipsei”, Clubul Expirat din Capitală inițiază Misiunea „Mayașul tăbăcit”, un „balamuc organizat” cu băuturi tari și muzică la maximum cântată de Eko și Ștefan. Petrecerea începe la ora 22.00, iar intrarea costă 10 lei, preț care include și un shot.

În Regie, studenții petrec și învață să fie generoși. În Club Blue, petrecerea „2012.12.21 The End Of The World Party” are scop caritabil. Banii strânși la final vor merge către copiii bolnavi de osteogeneză imperfectă de la spitalul „Grigore Alexandrescu” din Capitală. Intrarea la petrecerea de „SFÂRȘITUL LUMII” este liberă.

Tot caritabilă este și petrecerea din Indie Club. În acest caz, suma obținută din achitarea taxei de intrare de 10 lei va fi donată unei cântărețe de stradă. Invitați la „Petrecerea de sfârșit de an/ lume” vor fi Dan Bordeianu, Alexandra Ușurelu, Alina Dincă și Dana Dorian, o contribuție la încălzirea atmosferei având-o vinul fiert, care va fi oferit din plin petrecăreților.

Pornind de la sloganul „Cu neamurile te-ntâlnești cu siguranță după, dar cu prietenii va fi mai greu, așa că vino să crăpăm împreună”, Student Pub îi invită pe studenți și nu numai să petreacă „SFÂRȘITUL LUMII” vineri, de la ora 21.00. Intrarea este liberă.

În Studio Martin din Capitală, pe 21 decembrie nu se anunță Apocalipsa, ci „Un nou început/ A New Beginning”, pe muzică de Erelias, Daniel Creed & Mishi și alții. Invitat special la petrecere, la care un bilet de intrare este de 10 lei, este DJ Syos.

De „SFÂRȘITUL LUMII” se dansează în Open Pub pe ritmuri de samba braziliană, paso doble și rumba, alături de profesioniștii Studio DANS (Dance Academy Naturally Shaped). Și, pentru că deviza organizatorilor este „lumea se va sfârși doar de atâta dans”, intrarea este liberă.

Club Planters s-a gândit să întâmpine „SFÂRȘITUL LUMII” așa cum se cuvine și se pregătește de „Invasion of the black angels”, „ultima petrecere văzută vreodată”. „Apocalipsa” se trăiește în acest club cu open bar la prețul de 60 de lei și cu muzică mixată de DJ Mercore, împreună cu animatoare, în jocuri de lumini și show-uri de bar.

Trupa Tribut își ia pentru o seară supranumele de Cowboys from Hell și susține un concert vineri, de la ora 21.00, într-un club bucureștean cu nume sugestiv – Private Hell Club. „Dacă tot e SFÂRȘITUL LUMII, măcar să petrecem pe riff-uri de heavy metal”, spun organizatorii, care vor percepe la intrare o taxă de „suport trupă” în valoare de 15 lei.

Cei care nu doresc să aștepte „Apocalipsa” petrecând o pot face acasă, în fața computerului, pentru că Facebook a pregătit o aplicație pentru acest „moment crucial”. Numită „SFÂRȘITUL LUMII„, aplicația, care, potrivit celor care au inițiat-o, este „doar pentru amuzament”, prezintă o imagine a Terrei „în fierbere”, acoperită cu steagul României, care „privește” fix, cu ochi de felină. Aplicația poate fi accesată numai după apăsarea butonului „Like”, numărul celor care s-au jucat până în prezent „de-a SFÂRȘITUL LUMII” ajungând la aproape 750.000.

Iar cei care vor ca „Apocalipsa” să-i găsească în tendințe din punct de vedere vestimentar pot poposi până în miez de noapte, când „SFÂRȘITUL LUMII” se va încheia oficial, la Băneasa Shopping City, unde este pregătită o extra-petrecere care îmbină sesiunile de cumpărături cu muzica. Și pentru că roșul este culoarea Apocalipsei, organizatorii spun că vor fi premiați toți cei care vor respecta dresscode-ul.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O regină a frumuseții a fost găsită de mafioți după ce a dezvăluit pe Instagram...
Îl recunoşti? Da, e chiar EL! Suferinţa şi-a pus amprenta pe chipul său
Soția fotbalistului s-a urcat beată la volan și a făcut praf un Ferrari Portofino de...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Un român a vrut să fure bani dintr-un bancomat din Italia și a rămas fără...
Ce a putut să scrie o tânără din Gorj pe salata boeuf, de Paşte? Au...
Meniu de Paște al Nadiei Comăneci. Ce nu lipsește niciodată de pe masa de sărbătoare:...
Cine este poliţistul mort în accidentul de motocicletă din Galaţi. Deviza în viață a lui...
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Cum arată și cât costă casa lui Nea Florică, celebru pentru replica „Mi-a dat pachet”!...
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
Macron îl îndeamnă pe Netanyahu să ajungă la un acord de armistiţiu cu Hamas
Omul care A INVENTAT cea mai folosită armă din lume! „Era NEBUN, dar...
A murit marele actor. A fost iubit de toată lumea. L-au adorat
Dispar unele pensii. Românii care ar trebui să se grăbească să-și depună dosarul
Aceste zodii vor avea parte de iubire adevărată în săptămâna 6-11 mai 2024. Ce surprize...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Roberta și Julia își aruncă săgeți în Casa Iubirii! Patrick, pe post de arbitru: „Diferența...
Carmen Tănase, la un pas de a rămâne paralizată. Ce diagnostic crunt i-au pus medicii
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Actorul Kevin Spacey a negat noi acuzații de comportament sexual nepotrivit