8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Pilotul Paul Mitu, despre accidentul aviatic din Milano: „Apariția incendiului la bord, cu efect imediat, a dus la această nenorocire. Este scoasă din situație eroarea umană”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Pilotul Paul Mitu, despre accidentul aviatic din Milano: „Apariția incendiului la bord, cu efect imediat, a dus la această nenorocire. Este scoasă din situație eroarea umană”
Publicat: 04/10/2021, 08:00
Actualizat: 04/10/2021, 09:49

Pilotul român Paul Mitu a vorbit despre accidentul aviatic din Milano, în care au murit miliardarul Dan Petrescu, soția și fiul său. Acesta a exclus ipoteza că avionul nu ar fi fost supravegheat sau verificat din punct de vedere tehnic.

Ludovic Orban: „Sunt gata să creez o construcție politică”

Fostul lider al Partidului Național Liberal, Ludovic Orban, a vorbit duminică, în emisiunea ”Culisele statului paralel” de la Realitatea Plus, despre posibilitatea de a pleca din partid.

Craiova intră în carantină de noapte şi în timpul săptămânii. Fac excepție doar cei vaccinați sau trecuți prin boală

Începând de luni, 4 octombrie, craiovenii nevaccinaţi nu mai pot ieşi din case după ora 20.00 nici în timpul săptămânii. Rata de infectare în Craiova a depășit pragul de incidenţă de 7,5 la mia de locuitori.

Sorin Cîmpeanu: Părinții care au o frică foarte mare pot face ceva foarte util, să se vaccineze. La fel și bunicii

Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu abordat duminică seară subiectul părinților care se tem să-și lase copiii la școală în localitățile unde rata de infectare este mare, dar școlile rămân totuși deschise. „Nu poți condamna un părinte pentru că este temător în raport cu starea de sănătate a propriului copil. Poți să înțelegi această teamă, dar poți să-i explici încă o dată, că nu copiii sunt cei care trebuie să plătească costurile unei atitudini generalizate în rândul întregii populații a României”, a afirmat Sorin Cîmpeanu pentru Digi24. 

Cea mai veche bancă din lume, cu peste 500 de ani de activitate, va fi închisă

După mai bine de 500 de ani ca pilon de prosperitate pe dealurile Toscanei și după aproximativ un deceniu ca un sinonim al disfuncționalității, Banca Monte dei Paschi di Siena SpA pare să intre în ultimul capitol al istoriei sale, relatează Bloomberg.

Cauza care ar fi dus la prăbușirea avionului în care se afla miliardarul Dan Petrescu

Au apărut primele ipoteze despre cauza prăbuşirii avionului în care se afla miliardarul Dan Petrescu. Surse din cadrul aviației au precizat pentru GÂNDUL că este posibil ca motorul să fi cedat.

Anthony Fauci: Rezultatele medicamentului Merck sunt impresionante

Medicul Anthony Fauci, expert american în boli infecţioase, spune că rezultatele medicamentului Merck sunt „impresionante”.

Un cutremur de suprafaţă s-a produs în Sălaj. Ce magnitudine a avut

Un cutremur cu magnitudinea de 2,1 s-a produs duminică seară, la ora 18.17, în Transilvania, judeţul Sălaj, la o adâncime de 3 kilometri.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase