8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Secretarul General al Guvernului anunță ce se întâmplă cu slujbele de Crăciun: „Se pot desfăşura și în interiorul bisericilor”

8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Secretarul General al Guvernului anunță ce se întâmplă cu slujbele de Crăciun: „Se pot desfăşura și în interiorul bisericilor”
8 ȘTIRI DE LA ORA 8. Secretarul General al Guvernului anunță ce se întâmplă cu slujbele de Crăciun: „Se pot desfăşura și în interiorul bisericilor” / Sursă FOTO: Shutterstock - caracter ilustrativ
Publicat: 28/11/2020, 08:05
Actualizat: 28/11/2020, 08:06

Secretarul general al Guvernului, Antonel Tănase, a anunțat prin intermediul unui mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că slujbele de Crăciun se pot desfășura atât în interiorul, cât și în afara bisericilor cu respectarea măsurilor de protecție sanitară. Acesta a mai spus că autoritățile caută soluții pentru respectarea măsurilor anti-Covid.

Antonel Tănase a scris un mesaj pe Facebook prin care anunță că slujbele de Crăciun se pot desfășura atât în interiorul, cât și în afara bisericilor cu respectarea măsurilor de protecție sanitară. Condiția este ca autoritățile și reprezentanții Bisericii să găsească soluții pentru respectarea regulilor impuse de epidemie.

Premieră absolută la alegerile parlamentare: AEP implementează soluția blockchain pentru monitorizarea prezenței la vot și centralizarea datelor/ Propunerea aparține STS

Autoritatea Electorală Permanentă a adoptat o hotărâre prin care a fost aprobată, în premieră, o soluție tehnică de ultimă oră pentru alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie. Este vorba despre implementarea soluţiei tehnice de blockchain în Sistemul informatic de monitorizare a prezenţei la vot şi de prevenire a votului ilegal şi în Sistemul informatic de centralizare a datelor din procesele-verbale privind consemnarea rezultatelor votării.

CTP: „Mă ofer să fiu vaccinat şi filmat, să vadă telespectatorii dacă putrezesc. Antivacciniştii zic că vaccinul ne schimbă ADN-ul? Dar ştiu ei ce e ADN-ul?”

Jurnalistul Cristian Tudor Popescu a afirmat vineri seară că se oferă voluntar pentru a fi vaccinat în primă linie, împotriva COVID-19. De asemenea, acesta a spus că este de acord să fie filmat în momentul vaccinării.

„Mă ofer voluntar să fiu vaccinat în primă linie. Să fiu filmat. Şi apoi să vin periodic la televiziune, să vadă telespectatorii dacă mi se umflă ochi, dacă încep să putrezesc, să înverzesc”, a afirmat CTP, în direct la Digi24.

Sectorul din București unde oamenii „trăiesc” mai ceva ca în Japonia: Cutremur 5 ore pe zi! „Cum putem să trăim așa?” / „Au crăpat pereții!”

Într-un sector din București oamenii trăiesc un adevărat coșmar în fiecare zi și totul din cauza unui șantier în lucru din cauza căruia viața locuitorilor s-a schimbat radical – mai multe mașini sfărâmă betonul de la o fostă fabrică iar cei care locuiesc în apropiere simt cum se cutremură pământul sub ei. Și asta este doar una dintre probleme!

Președintele Macron, „șocat” și „rușinat” după ce trei polițiști din Paris l-au bătut pe un bărbat de culoare

Președintele Franței, Emmanuel Macron spune că imaginile video în care apar trei ofițeri de poliție din Paris  care bat un producător de muzică sunt „inacceptabile” și „rușinoase”.

Emmanuel Macron a cerut guvernului propuneri rapide pentru a reconstrui încrederea dintre poliție și cetățeni. Franța nu ar trebui niciodată să se „resemneze violenței” sau „să lase ura sau rasismul să prosperă”, a subliniat acesta.

Donald Trump refuză cu greu să accepte victoria lui Joe Biden. Care e condiţia pentru a pleca de la Casa Albă

Donald Trump nu se împacă nici măcar acum cu pierderea alegerilor prezidențiale. Liderul actual de la Casa Albă anunţă că pleacă dacă preşedintele-ales demonstrează că nu a fraudat la 3 noiembrie.

1 DECEMBRIE. Trafic rutier restricţionat, luni şi marţi, în Capitală pentru desfăşurarea repetiţiei şi a ceremoniei oficiale dedicate Zilei Naţionale a României

Traficul rutier va fi restricţionat, luni şi marţi (30 noiembrie și 1 decembrie), în anumite zone din Capitală pentru desfăşurarea repetiţiei şi ceremoniei oficiale dedicate Zilei Naţionale a României.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de Brigada Rutieră a Capitalei, la solicitarea Ministerului Apărării Naţionale (MApN), vor fi dispuse măsuri de fluidizare şi restricţionare a circulaţiei, în conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulaţie din cadrul Primăriei Municipiului Bucureşti sau atunci când situaţia va impune acest lucru.

O tragedie asemănătoare celei de la Spitalul Județean Neamț a avut loc și în India. Cinci pacienți au murit arși de vii într-o secție ATI Covid, din cauza unui scurtcircuit

Cinci pacienţi au murit, vineri dimineață, într-un incendiu izbucnit în secţia pentru Covid-19 a unui spital din India. Focul a pornit la unitatea de terapie intensivă a unei clinici private din oraşul Rajkot din statul Gujarat, în vestul Indiei).

La originea incendiului s-a aflat – cel mai probabil – un scurtcircuit, a precizat Udit Agarwal, un responsabil guvernamental citat de Agerpres. Cauza focului este în acest moment investigată de anchetatori.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Alex Ciucu a ascuns 11 ani relația paralelǎ! EA i-a fost amantă. Avem imaginile
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Marilu Dobrescu și Iustin s-au despărțit! Motivul terifiant din spatele separării: „Am început să am...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Halep, lovitură ISTORICĂ! A semnat. Anunțul venit chiar vineri, 19 aprilie
Serviciul militar obligatoriu în România. Ce tactică adoptă țara noastră
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Sateliții lui Elon Musk ar putea distruge câmpul magnetic al Pământului