ACCIDENT ÎN CAPITALĂ. Un motociclist a fost spulberat de un autoturism pe Bulevardul Iuliu Maniu. Doi pietoni au fost loviți în urma impactului dintre cele două autovehicule

Redactor:
Florentina Dinu

Trei persoane au fost grav rănite noaptea trecută, într-un accident produs în Capitală. Un motociclist a fost spulbera de un autoturism pe Bulevardul Iuliu Maniu din Capitală. 

În jurul orei 22.30 Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier pe bd. Iuliu Maniu.

Un autoturism a izbit în plin o motocicletă, într-o intersecție de pe bulevardul Iuliu Maniu. Motociclistul și doi pietoni au fost transportați, cu multiple răni, la spital.

Motociclistul s-a lovit puternic la cap şi la picioare, cu toate că avea echipament de protecţie şi cască. Răni grave au suferit şi cei doi pietoni.

Șoferul maşinii, un bărbat de aproape 70 de ani, a scăpat cu câteva zgârieturi. Medicii au aplicat manevre de resuscitare motociclistului și l-au transportat de urgență la spital. De asemenea, la spital a fost transportat și șoferul autoturismului, rănit și el.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a vedea exact cine se face vinovat de producerea accidentului.

×

Urmăriți Gândul LIVE Surpriză de proporții, după ce au apărut imagini cu un bărbat care-și agresează soția cu copilul în brațe. Și nu oriunde, ci în stradă, în fața unei instituții publice. Agresorul era preot! https://bit.ly/3a7qsRZ Dumitru Coarnă, președintele SNPPC și Varujan Vosganian, purtător de cuvânt ALDE, invitații Emmei Zeicescu

Publicată de Gandul pe Joi, 6 august 2020
Gândul LIVE!
Inchide