Adolescentul electrocutat în luna martie pe pasarela de peste DN1 a decedat

Redactor:
Alexandra Stroe
Adolescentul electrocutat în luna martie pe pasarela de peste DN1 a decedat
Tânărul de 16 ani, electrocutat în luna martie pe pasarela de peste DN1, în zona Mioriția, a murit la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală, acesta prezentând arsuri pe aproximativ 60% din suprafața corpului. Un alt băiat, electrocutat în timp ce voia să își facă un selfie pe un vagon, a murit.

Băiatul care s-a electrocutat în zona Parcului Herăstrău a decedat pe 25 aprilie, informează reprezentanți ai Spitalului pentru Mediafax.

Un alt băiat a murit sâmbătă după ce s-ar fi urcat pe un vagon de tren dezafectat pentru a-și face o fotografie, când a fost electrocutat de cablurile de 27.000 de volți și aruncat de pe vagon. Un prieten al adolescentului a fost cel care a dat alarma la 112. Medicii s-au chinuit mai bine de o oră să îl resusciteze pe tânăr, acesta fiind internat, inițial, la Spitalul Județean de Urgență Cluj și transportat, apoi, la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din București. Adolescentul de 16 ani din Cluj-Napoca a decedat la data de 29 aprilie, suferind arsuri de gradul IV pe aproximativ 80-90% din corp.

Inchide