Agent de pază de la un ștrand, împușcat de un client nervos

Publicat: 01/07/2016, 17:34
Actualizat: 29/03/2019, 00:31

Potrivit anchetatorilor, un grup de tineri aflați la bazinul public din cartierul piteștean Trivale l-a stropit, vineri dimineață, cu apă pe agentul de pază, care venise la ștrand, acolo unde erau iubita și colegii lui de muncă.

Potrivit anchetatorilor, un grup de tineri aflați la bazinul public din cartierul piteștean Trivale a avut, vineri dimineața, un schimb de replici cu unul dintre agenții de pază. După scandal, tinerii au plecat de la ștrand, dar s-au întors două ore mai târziu. Unul dintre aceștia a vrut să-l împuște pe paznic, dar l-a confundat cu fratele geamăn care era în timpul liber, pe care l-a lovit cu pistolul în cap și i-a tras două alice în spate. Un polițist aflat la bazin cu copilul a intervenit și i-a luat pistolul agresorului.

La fața locului au ajuns mai multe echipaje SMURD, dar și de poliție. Tânărul care a tras cu arma a fost încătușat și dus la Secția 3 de Poliție Pitești pentru audieri.

„Se fac cercetări în vederea săvârșirii infracțiunilor de tulburarea liniștii și ordinii publice, loviri și alte violențe și nerespectarea regimului armelor și munițiilor”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Mădălin Zamfir, purtător de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Argeș.

Victima a ajuns cu o ambulanță SMURD la Spitalul Județean Argeș.

„Pacientul e în stare bună, nu are niciun grad de conștiență alterată. Are o mică plagă în zona parietală și două împușcături în spate, de alice, două plăgi de 0, 5 cm superficiale. Spune că a avut o altercație cu cineva care i-a dat cu pistolul în cap și i-a tras două alice în spate. În momentul de față îi facem investigațiile. E fără niciun risc vital”, a declarat Frătoaica Gheorghe, medic de urgență UPU Argeș.

Evenimentul i-a speriat pe ceilalți oameni veniți la bazin.

„Nu știm dacă mai suntem în siguranță. Să ne spună cineva ce să facem. Suntem aici cu copii, nu se poate să vedem așa ceva. E prima dată când se întâmplă un asemenea eveniment. Propun ca toți cei care vin aici să fie verificați, să nu mai intre nimeni cu pistoale”, a spus una dintre femeile aflate la ștrand.

Foto: infoarges.ro