AGRESIUNE. Mihai Goțiu, după ce a fost bătut, în direct la TV, de Mirel Palada, în urmă cu aproape trei ani: „Vă vine să credeți? Începe procesul” (VIDEO)

Redactor:
Gandul
AGRESIUNE. Mihai Goțiu, după ce a fost bătut, în direct la TV, de Mirel Palada, în urmă cu aproape trei ani: „Vă vine să credeți? Începe procesul” (VIDEO)
Mihai Goțiu, după ce a fost bătut, în direct la TV, de Mirel Palada, în urmă cu aproape trei ani: „Vă vine să credeți? Începe procesul” (VIDEO)

Senatorul USR Mihai Goțiu anunță că, la 2 ani și 8 luni după ce a fost bătut, în direct la B1TV, de sociologul Mirel Palada, va începe și procesul.

”MIRACOL”?! Vă vine să credeți? După 2 (doi) ani și 8 (opt) luni, începe, în sfârșit, procesul cu Mirel Palada. Am fost atacat și lovit de fostul purtător de vorbe al unui Guvern PSD, în studioul televiziunii B1, pe data de 14 septembrie 2017. Am primit comunicarea legată de începerea procesului, astăzi, 27 mai 2020…

Mihai Goțiu, agresat de Mirel Palada la TV: „Au reușit să finalizeze MARELE DOSAR”

Da, au trecut doi ani și opt luni până când organele de cercetări penale, procurori și polițiști, au reușit să finalizeze ”MARELE” dosar de loviri. Sunt curios de câte ori au fost nevoiți să vadă și să revadă înregistrările cu agresiunea, văzute de sute de mii și milioane de cetățeni, că le-au reluat toate televiziunile. Aș vrea să știu de câte ori au vorbit cu martorii și ce expertize de pixeli și megapixeli au făcut de a fost nevoie de atâta timp pentru a finaliza un asemenea dosar ”complex”…

Au trecut aproape trei ani de la agresiunea asupra lui Mihai Goțiu. „Nu pot să nu mă gândesc la…”

Nu pot să nu mă gândesc la soția pădurarului ucis anul trecut, în pădurile din Maramureș. Au rămas orfane trei fetițe. În urmă cu o săptămână îmi scria că a trecut atâta timp și încă nu știe cine sunt cei care i-au ucis soțul și i-au lăsat fetițele să crească fără tată… Mi-aș fi dorit să am cuvinte s-o încurajez, dar mi-e greu, mi-e foarte greu. Ce să-i spun? Dacă pentru o banalitate de dosar, cu o lovire oarecare, cu filmări și martori, a fost nevoie de doi ani și opt luni…

Pentru mine, întârzierea a fost mai mult o sâcâială, că nu știam ce să le spun oamenilor cărora le-am promis că nu voi renunța la plângere și la proces. Dar pentru văduva pădurarului ucis în Maramureș și pentru fetițele lui, care nu știu de ce tatăl lor ”nu mai vine acasă”, timpul curge altfel.

Iar în Parlament, mai sunt unii care consideră că nu avem nevoie de un DNA al Pădurilor, care să-i oprească din timp pe cei care fură pădurea, pentru ca hoții să nu prindă curaj și să se ajungă la asemenea tragedii.

Da, avem destule lucruri de schimbat în țara asta. Și nu mai putem amâna!”, scrie Mihai Goțiu.

Inchide