Alexandru Cumpănașu scrie o carte despre cazul Alexandrei Măceșanu: Mă doare foarte tare această situație

Alexandru Cumpănașu scrie o carte despre cazul Alexandrei Măceșanu: Mă doare foarte tare această situație
Publicat: 24/11/2019, 13:59

Cumpănașu a făcut marele anunț pe Facebook: „30 de intrebari fara raspuns! Cartea: „ADEVARUL despre Alexandra”, Expertiza Internationala! Dragi romani, astazi este ziua unuia dintre copiii mei. Ma bucur foarte tare dar sunt si putin trist pentru ca au venit si Teodora cu Irina si imi dau seama ca au trecut mai mult de 4 luni si NIMENI nu este in state sa ne lamureasca ce s-a intamplat cu Alexandra. Ma doare foarte tare aceasta situatie. Am facut si fac tot ce pot dar pe zi ce trece mi se pare ca viata noastra in Romania nu valoreaza nimic pentru cei care ar trebui sa ne apere. Si va anunt ca vom relua solicitarile catre DIICOT pentru realizarea acelei EXPERTIZE INTERNATIONALE privind ADN ul Alexandrei. Sper ca de data aceasta procurorii sa fie de acord😰. Si sper ca ADEVARUL sa fie aflat. Dincolo de intoxocari, barfe si obisnuinta cu care a ajuns sa se dicute despre disparitia Alexandrei, la un bilant rapid sunt mai multe lucruri neclare.”

Cumpănașu, cel mai mare scor la prezidențiale în comuna de unde a dispărut Alexandra Măceșanu

Alexandru Cumpănașu a obținut cel mai mare scor la alegerile prezidențiale de duminică în comuna Dobrosloveni, localitatea de unde a dispărut Alexandra Măceșanu.

Potrivit statisticilor Biroului Electoral Județean Olt, în comuna Dobrosloveni, Alexandru Cumpănașu a obținut cele mai multe voturi valabil exprimate, 527 , umat de candidatul PSD, Viorica Dăncilă cu 424 de voturi valabil exprimate.

„În comuna Dobrosloveni au fost 1.554 voturi valabil exprimate. Alexandru Cumpănașu a obținut 527, urmat de Viorica Dăncilă cu 424, iar pe locul al treilea, cu 261, este candidatl Klaus Iohannis”, a declarat pentru MEDIAFAX purtătorul de cuvânt BEJ Olt, Marius Filip.

Primarul comunei Dobrosloveni, Gheorghe Tudorașcu, spune că rezultatul obținut de Cumpănașu era previzibil.

„Era de așteptat pentru Cumpănașu. Era de așteptat la Dobrosloveni. (…) E concetățean, iar oamenii aici se iubesc unii pe alții, sunt alături unii de alții și, când e nevoie, sar în ajutorul celui care e nevoie de ajutor. A obținut cel mai mare scor”, a declarat pentru MEDIAFAX primarul.

Potrivit BEJ, în județul Olt, Alexandru Cumpănașu a reușit să obțină 8.057 de voturi valabil exprimate, adică 4,42% din opțiunile alegătorilor.

Potrivit Biroului Electoral Central, primele rezultate oficiale arată că, la nivel național, Alexandru Cumpănașu a obținut 126.019 de voturi, reprezentând 1,47%.

Alexandru Cumpănașu este unchiul Alexandrei Măceșanu, fata de 15 ani dispărută din Dobrosloveni, cel mai probabil ucisă de Gheorghe Dincă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase