• Publicat:
Știri

Angajări în Poliție 2019 | MAI a făcut anunțul: Încadrăm peste 1.300 agenți de poliție

Ministerul Afacerilor Interne a anunțat care este numărul de posturi la nivelul inspectoratelor județene de poliție pentru agenții promoției noiembrie 2019 din cadrul școlilor de poliție din Cluj-Napoca și Câmpina.

Ministerul Afacerilor Interne a repartizat 1.311 locuri la nivelul inspectoratelor județene de poliție pentru tinerii absolvenți ai promoției noiembrie 2019 din cadrul școlilor de poliție „Vasile Lascăr” dn Câmpina și „Septimiu Mureșa” din Cluj-Napoca.

„Avem mare încredere în potențialul viitorilor noștri colegi și sperăm că își vor lăsa amprenta asupra sistemului care încet, încet începe să se curețe de mentalitățile comuniste. Mai mult, le transmitem că vom fi alături de ei pentru ca drepturile pe care le au să le fie respectate și vrem ca fiecare dintre ei să știe că organizația noastră, la fel de tânără, le stă la dispozțitie, ca un veritabil partener de încredere”, a transmis Sindicatul Europol.

Admitere în școlile de poliție 2020

De asemenea, pentru sesiunea de admitere din ianuarie 2020, Ministerul Afacerilor Interne a anunțat 1.737 de locuri libere în școlile de poliție.

Examenul de admitere este programat în perioada 10 – 23 ianuarie.

Persoanele care vor să candideze pentru admiterea din 2020 s-au putut înscrie până la data de 15 noiembrie 2019. 
 

 

Inchide