Angajatele Senatului vor primi de 8 Martie câte 140 de lei , ca „gest minim de eleganță”

Redactor:
Eliana Radulescu
Angajatele Senatului vor primi de 8 Martie câte 140 de lei , ca „gest minim de eleganță”
Angajatele Senatului vor primi cu ocazia zilei de 8 Martie aproximativ 140 de lei fiecare, din sumele la dispoziția președintelui acestei Camere, a declarat, luni, Călin Popescu Tăriceanu.

El a menționat că acesta este „un gest de minimă eleganță și apreciere” care poate fi arătat acestor femeilor de ziua de 8 martie, precizând că este vorba despre sume la dispoziția președintelui, „care nu sunt cheltuite în conformitate cu reglementările interne”.

„Așa cum de principalele sărbători, de Paște și de Crăciun, facem un gest față de salariații care au venituri foarte mici. Mi se pare normal, și de 8 martie, să facem un gest care este la limita de jos a posibilităților. Mai mult nu avem fonduri, poate nu ar fi rău să putem face ceva mai mult. Nu sunt atenții simbolice, este o sumă care se dă ca un fel de primă și fiecare o cheltuie cum consideră. Țineți cont că sunt salariați în Senat care au salarii în jur de 700-800 de lei pe lună, așa încât puteți aprecia dacă decizia este una excesivă sau nu”, a spus președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu.

 

Tags:
Inchide