Angajatorii din Germania și Marea Britanie recrutează personal calificat pentru mai multe domenii de activitate

Angajatorii din Germania și Marea Britanie recrutează personal calificat pentru mai multe domenii de activitate
Publicat: 11/08/2015, 17:20

O firmă prestează servicii pentru unii dintre cei mai mari furnizori de vinuri din Anglia recrutează un operator camion, candidaților cerându-li-se să aibă carnet de conducere, abilitatea de a lucra independent și să vorbească limba engleză.

Angajatorul precizează că salariul oferit este între 19.000 – 22.000 lire/an, iar perioada contractuală este nedeterminată.

Persoanele interesate pot aplica pentru acest loc de muncă trimițând un CV în limba engleză la adresa:[email protected].

Aceeași companie mai recrutează un vinificator-supraveghetor vie, care să aibă experiență în viticultură, abilitatea de a lucra independent, carnet de conducere și să vorbească limba engleză. Și în acest caz, salariul oferit variază între 19.000 și 22.000 lire /an.

Tot în Marea Britanie, se mai caută15 îngrijitori persoane, iar candidații care vor fi selectați vor avea ca atribuții principale îngrijirea persoanelor în vârstă, incluzând prepararea hranei, furnizarea medicamentelor, comunicarea cu membrii familiei. Se lucrează 50 ore pe săptămână sau mai mult, în ture de la orele 7.00 – 14.00 și de la 16.00 – 23.00.

Persoanele interesate să aplice trebuie să aibă carnet de conducere valabil în Uniunea Europeană, iar pentru cei care nu dețin carnet de conducere se oferă gratis lecții de condus. De asemenea, este necesară cunoașterea limbii engleze.

Salariul oferit variază între 20.150 și 25.000 lire brut/an. De asemenea, angajatorul asigură două luni cazare gratuită și 28 de zile de concediu pe an plătite conform legislației din Anglia.

Contractele sunt pentru perioadă nedeterminată.

Pentru a aplica, cei interesați trebuie să trimită CV în limba engleză le adresa de email: [email protected].

În Germania, o companie importantă în domeniul comerțului cu ridicata și amănuntul angajează patru lucrători depozit. Activitatea lor va presupune încărcarea/descărcarea cotainerelor cu marfă, sortarea și aranjarea produselor, mutarea mărfii în zona în care se află stivuitoarele sau în zona de încărcare a camioanelor, întreținerea curățeniei în interiorul camioanelor și în zona de încărcare a acestora.

„Nu sunt necesare calificare și experiență profesională în domeniu, dar e nevoie de disponibilitate de a lucra în tura de noapte, duminica sau de sărbătorile legale”, se arată în anunțul de angajare în care se mai precizează că sunt necesare cunoștințe de bază de limbă germană.

Salariul oferit este de aproximativ 2.500 euro brut/lună, conform contractului colectiv de muncă.

Tot în Germania, un angajator din Hamburg recrutează doi zugravi – vopsitori calificați, cu experiență în domeniu, precum și în activitatea de lăcuire a ușilor și a ramelor de ferestre, permis de conducere categoria B, capacitatea de a lucra în echipă, rapiditate și atenție, precum și cunoștințe bune de limba germană.

Salariul este de minimum 12,80 euro brut/oră, conform contractului colectiv de muncă, iar plata se face lunar.

De asemenea, se oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe, iar contractul este permanent, cu program normal de lucru de 35 – 40 ore/săptămână.

Un alt angajator german recrutează doi sculeri care vor avea ca atribuții configurarea mașinii, conform desenelor tehnice, tăierea și modelarea pieselor folosind strunguri, prese, polizoare și mașini de tăiat, verificarea dimensiunilor echipamentului cu ajutorul instrumentului de măsurare, precum și realizarea întreținerii mașinii/instrumentului de lucru.

Se cere calificare profesională încheiată ca sculer sau meserie echivalentă, experiență profesională anterioară în domeniu, permis de conducere categoria B, disponibilitate de a lucra în schimburi, grad ridicat de acuratețe, capacitatea de a lucra fără supraveghere și cunoștințe bune de limba germană.

Salariul oferit este de minimum 10,98 euro brut/oră, conform contractului colectiv de muncă. De asemenea, se oferă sprijin în vederea găsirii unei locuințe.

Tot în Germania se caută trei instalatori/montatori instalații de gaz. Candidații ar trebui să aibă calificare profesională încheiată, experiență în domeniu, permis de conducere categoria B, disponibilitate de a lucra în schimburi, acuratețe și capacitate de a lucra în echipă, cunoștințe bune de limba germană. Salariul este de minimum 10,98 euro brut/oră.

În aceeași țară, mai sunt vacante și 15 posturi de comisionar. Persoanele care le vor ocupa vor avea ca atribuții ambalarea și transportul de mărfuri, cu certificat de utilizare stivuitor și expedierea de produse la comandă prin căști.

Persoanele interesate trebuie să aibă certificat de utilizare stivuitor, experiență profesională anterioară, permis de conducere categoria B, disponibilitate de a lucra în schimburi și cunoștințe bune de limba germană.

Salariul oferit este de minimum nouă euro brut/oră și se asigură sprijin în vederea găsirii unei locuințe.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
Primele & singurele imagini cu Mititelu Jr., după ce s-a intoxicat cu medicamente! E bine,...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
Ce făcea, de fapt, Vali Vijelie în timp ce soția lui anunța că divorțează după...
Declarațiile SFÂȘIETOARE ale unei vedete: de ce nu a devenit mamă până acum!
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Surpriză în Clanul Cordunenilor! El e NOUL ȘEF după moartea lui Costel
Un nou val de praf saharian vine peste România zilele acestea! La ce trebuie să...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Ești obligat să reduci viteza la trecerea de pietoni dacă NU traversează nimeni?
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Legea care a intrat în vigoare în România. Este o premieră națională
Vestea așteptată de toți pensionarii. Data la care vor fi virați banii pe luna mai
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
Mesaje de Sf. Gheorghe 2024: Urări și felicitări cu La mulți ani. „Îți doresc să...
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
S-a rupt lanțul de iubire dintre Livia Eftimie și Spike? Detaliul care i-a dat de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Cum a început revoluția rusă pe străzile Iașiului