Bianca Ciocotisan
30.08.2018
Știri

ATENȚIE LA METROU! Metrorex, lucrări de MODERNIZARE la Magistrala 2. Cum vor circula trenurile

ATENȚIE LA METROU! Metrorex, lucrări de MODERNIZARE la Magistrala 2. Cum vor circula trenurile
Metrorex lucrări modernizare pe Magistrala 2, stația Pipera. Află care este programul trenurilor

Metrorex precizează că în perioada lucrărilor de modernizare, circulația trenurilor va fi redirecționată, astfel că vineri, călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera și retur), VOR COBORÎ în stația Aurel Vlaicu și, de pe același peron, vor lua un ALT TREN de la aceeași linie sau de la linia vecină, pentru continuarea călătoriei.

La orele cu vârf de trafic, intervalul de circulație între trenuri pe tronsoanele Berceni – Aurel Vlaicu-Berceni va fi de 5-6 minute, respectiv 8-9 minute în restul zilei. Pe tronsoanele Aurel Vlaicu – Pipera – Aurel Vlaicu, intervalul de succedare a trenurilor este de 10 minute la orele cu vârf de trafic și de 16 minute în restul zilei”, precizează Metrorex.

Pe de altă parte, în perioada 1-2 septembrie (sâmbătă și duminică), călătorii care vor circula pe Magistrala 2 (Berceni – Pipera și retur) VOR COBORΠîn stația Aviatorilor și vor lua un ALT TREN de la aceeași linie, pentru continuarea călătoriei.

„Pe tronsoanele Berceni – Aviatorilor – Berceni, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 8 minute. Pe tronsonul Aviatorilor – Pipera – Aviatorilor, intervalul de succedare a trenurilor va fi de 16 minute. Călătorii vor fi permanent informați prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar și din stații”, precizează Metrorex.

„Pentru îmbunătățirea condițiilor de circulație a trenurilor, în perioada 31 august – 3 septembrie 2018, se vor efectua lucrări de modernizare și înlocuire a aparatelor de cale (macaze). Personalul specializat Metrorex va lucra non-stop, pentru a reduce la minimum disconfortul călătorilor”, anunță compania.

 

×
Inchide