Avertismentul lui Tăriceanu către cei care dețin „monopolul” în stradă

Avertismentul lui Tăriceanu către cei care dețin monopolul în stradă
Publicat: 05/02/2017, 21:12
Actualizat: 07/10/2018, 02:00

„Am observat că au apărut mai multe informații denaturate cu privire la implicarea ALDE în posibile contramanifestații. Alianța Liberalilor și Democraților nu a plănuit nicio manifestație publică și nici nu ne dorim să ajungem în situația în care să existe o confruntare a românilor împotriva românilor.

Însă, celor care se erijează în reprezentanții activismului civic în Româniale spun: Domnilor, nu vă imaginați că dețineți monopolul atitudinii civice și activismului în stradă! Nu vă imaginați că doar anumite categorii ale societății românești pot manifesta public. În ALDE, sunt oameni care au un dezvoltat simț civic. Avem numeroși simpatizanți care sunt indignați de starea democrației din țara noastră.

Asemenea celor care azi sunt în stradă vedem și noi corupția care există în România, dar spre deosebire de aceștia, ca adevărați liberali, noi nu suntem dispuși să trecem cu vederea derapajele și excesele ce țin de funcționarea justiției din țara noastră, abuzul de putere al instituțiilor de forță și încălcarea drepturilor și libertăților cetățenilor”, a precizat Călin Popescu Tăriceanu pe pagina sa de Facebook.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase