Călin Geambașu, reacție dură la adresa lui Alexandru Arșinel, după moartea actorului: ”S-a legat cu lanțuri de scaun și poziție”

Călin Geambașu, reacție dură la adresa lui Alexandru Arșinel, după moartea actorului: ”S-a legat cu lanțuri de scaun și poziție”
Calin Geambasu/ Sursa FOTO: Facebook
Publicat: 30/09/2022, 14:33

Călin Geambașu a avut o reacție dură la adresa lui Alexandru Arșinel, la scurt timp după aflarea veștii trecerii în neființă a marelui actor.

Călin Geambașu a scris joi seară pe Facebook că Alexandru Arșinel a refuzat să-și asume vârsta pe care o avea și că ”s-a legat cu lanțuri de scaun și poziție” pentru a-și păstra funcția de director al Teatrului de Revistă Constantin Tănase, ”pozând în victima sistemului la peste 80 de ani”, după ce a fost înlocuit printr-o decizie a primarului general, Nicușor Dan.

”Păcat. Unii oameni, rămași captivi în amintirea altor vremuri, refuză să-și asume vârsta biologică și evoluția vieții, ajungând să dispară trași în jos de propriile ancore…

La peste 80 de ani, regretatul Alexandru Arșinel voia să fie în continuare director la Teatru, în loc să-și onoreze retragerea și bine meritata pensionare, după o carieră strălucită, cu multe roluri ce au bucurat o țară întreagă…

Acea luptă surdă, inutilă, nu i-a priit deloc. S-a legat cu lanțuri de scaun și poziție, pozând în “victima sistemului” la peste 80 de ani…”,  a postat Călin Geambașu pe Facebook.

”Bătrânețea lui trebuia să fi fost o frumoasă aducere aminte”

Artistul a mai notat și că Alexandru Arșinel nu ar fi trebuit să se lupte cu Primăria Capitalei pentru funcția din care a fost înlocuit, ci să se bucure de viață alături de copii și de nepoți.

”Bătrânețea lui trebuia să fi fost o frumoasă aducere aminte a întregii sale vieți plină de realizări, povestind nostalgic și voios alături de copii și de nepoți. Chiar fabulând sau exagerând. Ar fi fost permis din partea unui actor renumit ca el. I-ar fi făcut bine. Nicidecum o luptă cu Primăria…

Alexandru Arșinel ne va rămâne tuturor în amintire prin multele roluri haioase pe care le-a interpretat și cu care ne-a amuzat plăcut. Îi mulțumim! Drum lin!”, a mai scris Călin Geambașu.

Alexandru Arșinel a murit joi seară la vârsta de 83 de ani. Era internat de mai bine de o săptămână la Terapie Intensivă, la Spitalul Universitar din Capitală.

Marinela Sarbu
Marinela Sârbu este absolventă a Facultății de Jurnalism în cadrul Universității Hyperion din București. În presa scrisă, a activat timp de doi ani ca redactor pe secția Externe în cadrul agenției Mediafax. A lucrat apoi în redacțiile B1Tv citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase