Candidat la Primăria din Medgidia, omis pe buletinul de vot: “Alegerile locale la Medgidia pot fi amânate dacă autorităţile abilitate nu rezolvă problema“

Candidat la Primăria din Medgidia, omis pe buletinul de vot: “Alegerile locale la Medgidia pot fi amânate dacă autorităţile abilitate nu rezolvă problema“
Publicat: 24/09/2020, 14:52

Candidat la postul de primar al Medgidiei, dar şi pe lista de consilieri locali, cu doi colegi din Partidul pentru Proiecte şi Idei de Interes Local (PPIIL) a reclamat că nu se regăseşte pe buletinul de vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020

Acesta a mai candidat la primărie în 2016. Atunci a obţinut, ca independent, un procent de 0,88%, clasându-se ultimul dintre cei 7 candidaţi. Apoi, şi-a înfiinţat un partid, Partidul pentru Proiecte şi Idei de Interes Local (PPIIL).

„Mi-am făcut partidul în urmă cu un an, la 28 octombrie 2019. Am o decizie a Tribunalului Bucureşti, definitivă, sunt înscris în Registrul Partidelor Politice, dar dintr-o eroare, nu am fost trecuţi pe site-ul Tribunalului Bucureşti. Iată că se face un an şi încă nu am apărut pe platforma online“, explică Vasilescu saga partidului său.

Nu figurează nici în tragerea la sorţi, iar pe buletinele de vot lipseşte

Și-a depus dosarele pentru înscrierea în cursa electorală, însă a constatat apoi că nu figurează nici în tragerea la sorţi, iar pe buletinele de vot lipseşte.

BEC Medgidia l-a chemat însă pe şeful de partid joi, 24 septembrie, după-amiaza cu actele doveditoare ca să vadă ce e de făcut.

Prefectura Constanţa a dispus de urgenţă în dimineaţa de joi, 24 septembrie, cu doar 3 zile înainte de scrutin, verificarea tuturor listelor cu candidaţi la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Romulus Aurelian Vasilescu: “Alegerile locale la Medgidia pot fi amânate dacă autorităţile abilitate nu rezolvă problema candidaturii

„Alegerile locale la Medgidia pot fi amânate dacă autorităţile abilitate nu rezolvă problema candidaturii Partidulului Pentru Proiecte şi Idei de Interese Locale, candidatura prof. Vasilescu Romulus Aurelian pentru funcţia de primar al municipiului Medgidia şi candidatura celor înscrişi pe lista candidaţilor pentru funcţia de cosilieri,în conformitate cu înscrisul documentului de mai jos.

Romulus Aurelian Vasilescu: “Am tot dreptul să solicit (chiar şi public) să se remedieze imediat defecţiunea şi să fim acceptaţi“

“Încă de la debutul campaniei am adus la cunoştinţa Preşedintelui BEC 3 Medgidia că este o problemă cu ridicarea pe platforma online a Tribunalului Bucureşti a partidului. I-am pus la dispoziţie toate documentele partidului (inclusiv Hotărârea definitivă a Tribunalului care certifica înfiinţarea partidului, precum şi extrasul din Registrul Partidelor care certifica acelaşi lucru).

În primă instanţă ne-a fost respinsă candidatura, dar la contestaţie am câştigat. „Mafia” locală a intrat în funcţiune şi cu toate că am câştigat şi după o contestaţie (tardivă), a lucrat până astăzi când s-au afişat buletinele de vot. Am tot dreptul să solicit (chiar şi public) să se remedieze imediat defecţiunea şi să fim acceptaţi. Ne deranjează că nu am avut parte de o campanie normală, dar avem certitudinea că locuitorii Medgidiei au înţeles necesitatea anihilării grupurilor infracţionale şi preluarea puterii locale de către cetăţeni. Autorităţile electorale să-şi facă urgent datoria!“, a postat public Romulus Aurelian Vasilescu.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Doliu la Casa Regală Britanică. Prințesa Beatrice a trecut prin clipe grele după ce primul...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Este INTERZIS pentru proprietarii de apartamente. Anunț pentru cei care nu stau la adresa din...
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Peste 100 de prizonieri au evadat dintr-o închisoare afectată de inundații