Candidat la Primăria din Medgidia, omis pe buletinul de vot: “Alegerile locale la Medgidia pot fi amânate dacă autorităţile abilitate nu rezolvă problema“

Redactor:
Florentina Dinu
Candidat la Primăria din Medgidia, omis pe buletinul de vot: “Alegerile locale la Medgidia pot fi amânate dacă autorităţile abilitate nu rezolvă problema“

Candidat la postul de primar al Medgidiei, dar şi pe lista de consilieri locali, cu doi colegi din Partidul pentru Proiecte şi Idei de Interes Local (PPIIL) a reclamat că nu se regăseşte pe buletinul de vot la alegerile locale din 27 septembrie 2020

Acesta a mai candidat la primărie în 2016. Atunci a obţinut, ca independent, un procent de 0,88%, clasându-se ultimul dintre cei 7 candidaţi. Apoi, şi-a înfiinţat un partid, Partidul pentru Proiecte şi Idei de Interes Local (PPIIL).

„Mi-am făcut partidul în urmă cu un an, la 28 octombrie 2019. Am o decizie a Tribunalului Bucureşti, definitivă, sunt înscris în Registrul Partidelor Politice, dar dintr-o eroare, nu am fost trecuţi pe site-ul Tribunalului Bucureşti. Iată că se face un an şi încă nu am apărut pe platforma online“, explică Vasilescu saga partidului său.

Nu figurează nici în tragerea la sorţi, iar pe buletinele de vot lipseşte

Și-a depus dosarele pentru înscrierea în cursa electorală, însă a constatat apoi că nu figurează nici în tragerea la sorţi, iar pe buletinele de vot lipseşte.

 

BEC Medgidia l-a chemat însă pe şeful de partid joi, 24 septembrie, după-amiaza cu actele doveditoare ca să vadă ce e de făcut.

Prefectura Constanţa a dispus de urgenţă în dimineaţa de joi, 24 septembrie, cu doar 3 zile înainte de scrutin, verificarea tuturor listelor cu candidaţi la alegerile locale din 27 septembrie 2020.

Romulus Aurelian Vasilescu: “Alegerile locale la Medgidia pot fi amânate dacă autorităţile abilitate nu rezolvă problema candidaturii

„Alegerile locale la Medgidia pot fi amânate dacă autorităţile abilitate nu rezolvă problema candidaturii Partidulului Pentru Proiecte şi Idei de Interese Locale, candidatura prof. Vasilescu Romulus Aurelian pentru funcţia de primar al municipiului Medgidia şi candidatura celor înscrişi pe lista candidaţilor pentru funcţia de cosilieri,în conformitate cu înscrisul documentului de mai jos.

Romulus Aurelian Vasilescu: “Am tot dreptul să solicit (chiar şi public) să se remedieze imediat defecţiunea şi să fim acceptaţi“

“Încă de la debutul campaniei am adus la cunoştinţa Preşedintelui BEC 3 Medgidia că este o problemă cu ridicarea pe platforma online a Tribunalului Bucureşti a partidului. I-am pus la dispoziţie toate documentele partidului (inclusiv Hotărârea definitivă a Tribunalului care certifica înfiinţarea partidului, precum şi extrasul din Registrul Partidelor care certifica acelaşi lucru).

În primă instanţă ne-a fost respinsă candidatura, dar la contestaţie am câştigat. „Mafia” locală a intrat în funcţiune şi cu toate că am câştigat şi după o contestaţie (tardivă), a lucrat până astăzi când s-au afişat buletinele de vot. Am tot dreptul să solicit (chiar şi public) să se remedieze imediat defecţiunea şi să fim acceptaţi. Ne deranjează că nu am avut parte de o campanie normală, dar avem certitudinea că locuitorii Medgidiei au înţeles necesitatea anihilării grupurilor infracţionale şi preluarea puterii locale de către cetăţeni. Autorităţile electorale să-şi facă urgent datoria!“, a postat public Romulus Aurelian Vasilescu.

Medicul care a prezis pandemia de COVID-19 în 2017 a anunţat că urmează un nou...
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
FOTO. Cum a ajuns să arate la 46 de ani Adrian Ilie, celebrul fotbalist din...
FOTO. Larisa Iordache, imagini incendiare pe Instagram! Cum arată gimnasta, la 3 ani de la...
EA a fost rivala Elenei Ceaușescu, pe care soția dictatorului o ura de moarte. Cum...
COMENTARIU Lelia Munteanu. Cum s-a ajuns în Israel de la peste 9.000 la sub 1.000...
Ursula von der Leyen: Livrarea potenţialelor vaccinuri COVID-19 către ţările UE ar putea începe în...
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
A MURIT! Este vorba despre o vedeta din trustul PRO TV
De ce femeile POSTEAZĂ sau trimit fotografii aproape NUD cu ele. Ce nu știu BĂRBAȚII
Mama Luizei Melencu și-a strigat durerea. A ajuns la capătul puterilor și a lăsat un...
Anunț pentru toți românii de la bloc cu centrale termice de apartament. Cum faci economie...
Moşii de Toamnă 2020 sau Sâmbăta Morţilor: Ce este bine să dai de pomană în...
10 motive pentru care o femeie căsătorită îşi înşală soţul
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
Care este meseria pe care o distruge noua invenţie a lui Bill Gates. Zeci de...
Top 3 cele mai norocoase zodii în data de 29 octombrie. Mută și munții din...
Inchide