Câți lei costă două meniuri ale zilei, la „împinge tava” în Eforie Sud. Un turist a făcut publică nota de plată

Câți lei costă două meniuri ale zilei, la împinge tava în Eforie Sud. Un turist a făcut publică nota de plată
Sursă Foto - Facebook
Publicat: 28/08/2022, 09:22
Actualizat: 28/08/2022, 09:23

Anul acesta, litoralul românesc a fost la fel de asaltat de turiști la fel ca în anii trecuți. Deși prețurile au crescut peste tot, mai ales în stațiunile turistice, mai există și terase care au prețuri accesibile tuturor. Iată cât a plătit un turist în Eforie Sud, la o terasă cu autoservire.

Eforie Sud este o stațiune lăudată pentru apa curată și pentru restaurantele clasice unde te poți relaxa cu familia sau cu prietenii.

Un turist a postat pe un grup de călătorii suma pe care a plătit-o la o terasă cu autoservire, din Eforie Sud.

„Salutare grup. Recomand autoservire în Eforie Sud. Terasa TANIA!! La început am fost sceptic dar mâncarea a fost excelentă. Meniul zilei cu 27 LEI???? Ciorbă țărănească și piure cu șnițel sau mămăliga cu tochitură… Foarte ok mâncarea, iar eu sunt in pretențios în general …. Am mâncat ciorbe de 2 lei în restaurate scumpe dar aici la ,,împinge tava” a fost ok. Dacă sunteți in Eforie Sud, merită sa încercați. Mâine mergem la autoservire ORIZONT ….. sper ca e ok și acolo.”, a scris românul pe Facebook.
Sursă Foto – Facebook

Eforie Sud, o stațiune din ce în ce mai apreciată

Eforie Sud este prima staţiune înfiinţată pe litoralul românesc, în 1899.

După revoluţie însă, multe dintre hoteluri au ajuns ruină, cum s-a întâmplat de altfel în toată zona de sud a litoralului.

În ultimii ani însă din loc în loc au apărut plajele cochete, pensiuni pe malul mării și terase pe faleză. Modernizarea se vede cel mai bine de sus.

Lucrările de modernizare în staţiunea Eforie Sud au început în anul 2018, iar valoarea totală a proiectului este de 22 de milioane de lei, bani europeni.

Vorbim despre mobilier urban, locuri de joacă de joacă pentru copii şi spaţii verzi.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucraineanciteste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase