Caz incredibil în Cluj: O adolescentă de 15 ani este răpită chiar din centrul orașului și niciun martor nu reacționează! – VIDEO

Caz incredibil în Cluj: O adolescentă de 15 ani este răpită chiar din centrul orașului și niciun martor nu reacționează! - VIDEO
Caz incredibil în Cluj: O adolescentă de 15 ani este răpită chiar din centrul orașului și niciun martor nu reacționează! / Sursă FOTO: captură YouTube
Publicat: 15/01/2021, 15:33

O adolescentă în vârstă de de 15 ani a trecut prin clipe de coșmar atunci când a fost răpită de pe o stradă din Cluj-Napoca! Scenele în care tânăra a fost băgată cu forța într-o mașină au fost surprinse de camerele stradale de supraveghere.

Momentele teribile pentru tânără au avut loc într-o stație de autobuz în care se aflau zeci de persoane, însă niciuna nu a reacționat, potrivit Monitorul de Cluj.

Adolescenta a fost răpită pe 14 ianuarie. Se pare că aceasta fugise din Timișoara, din casa celui căruia avea să îi fie soție în mod forțat, întrucât îi fusese „promisă”.

Adolescenta, răpită în fața a zeci de oameni care nu reacționează!

Individul în vârstă de 26 de ani, enervat de întreaga situație, a pornit alături de doi tovarăși în căutarea tinerei.

În imaginile surprinse de camerele stradale de supraveghere se poate observa cum victima este trasă de păr, târâtă pe jos şi băgată cu forța în maşină.

Pe alte imagini surprinse de camerele de supraveghere dintr-o intersecţie se poate observa cum tânăra sare din mers din mașină și apoi intră speriată în prima mașină de pare o vede pe stradă, care aștepta la semafor.

Ulterior, victima a depus plângere la poliție iar trei tineri cu vârste cuprinse între 24 şi 26 de ani au fost reţinuţi, pentru săvârşirea infracţiunii de lipsire de libertate în mod ilegal, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

O tânără din Dolj a fost răpită sub privirile părinţilor săi: „Lăsaţi-o, nu v-o dau”

O tânără în vârstă de 18 ani a fost trasă de păr şi urcată cu forţa într-o maşină, în localitatea doljeană Catane. Mama acesteia a încercat s-o salveze, dar răpitorii au trântit-o pe femeie la pământ şi au reuşit să fugă. După incident, aceștia au fost prinşi şi arestaţi. Incidentul a avut loc pe data de 30 decembrie în localitatea doljeană Catane. În imaginile surprinse de o camera de supraveghere din zonă se vede cum doi tineri răpesc o fată în vârstă de 18 ani chiar de lângă rudele sale.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase