• Publicat:
Știri

Cazul Caracal | Gheorghe Dincă, noi declarații despre cele două adolescente dispărute: Nu a fost crimă cu premeditare / Ce detalii a dezvăluit principalul suspect

Cazul Caracal | Gheorghe Dincă, noi declarații despre cele două adolescente dispărute: Nu a fost crimă cu premeditare / Ce detalii a dezvăluit principalul suspect
Gheorghe Dincă ar fi încercat să îi convigă pe anchetatorii care se ocupă de cazul Caracal că Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu nu ar fi fost ucise cu premeditare, ci în urma unor crize de furie.

Potrivit unor fragmente din declarațiile lui Gheorghe Dincă, difuzate sâmbătă de Digi24, Luiza ar fi fost ucisă la trei zile după ce a fost răpită.

Mărturisile făcute de principalul suspect ar fi fost redacte la începutul lunii noiembrie. Acesta a declarat că în ambele cazuri le-a propus fetelor pe care le-a luat la ocazie să întrețină relații sexuale cu el în schimbul unei sume de bani, însă când acestea au refuzat le-a dus acasă.

De asemenea, potrivit declarațiilor lui, Gheorghe Dincă ar fi ucis-o pe Luiza Melemcu pe 17 aprilie, după ce fata ar fi refuzat să întreține astfel de relații cu el iar bărbatul ar fi avut o criză de nervi.

În fapt, acesta ar fi bătut-o și ar fi ieșit din cameră. Abia după ce s-a întors ar fi observat că  „fata nu mai mișca, iar mâinile erau moi”. Văzut în fața faptului împlinit, acesta s-ar fi hotărât să șteargă orice urmă.

„Am luat o cârpă înmuiată în motorină și am băgat-o pe fereastra butoiului după care i-am dat foc cârpei, luând și corpul foc, aruncând în butoi deșeuri de plastic. Am mers în casă și am adunat tot ce am crezut că trebuie ars și am pus pe foc – aruncând când scădea focul tot felul de deșeuri de plastic. După ce au ars de tot, am mișcat cu un lemn să văd ce este în butoi și am văzut bucăți de oase și cenușă. Am intrat casă și am stat pe pat, lungit, adormind”, a spus Gheorghe Dincă, potrivit înregistrărilor.

În cazul Alexandrei Măceșanu, ar fi ucis-o după ce a surprins-o ținând în mână telefonul cu care tânăra sunase la 112.

„Am lovit-o destul de tare, căzând jos, lovindu-se cu capul de ciment – dar nu mai aveam control. Am realizat că am omorât-o”, ar fi relatat principalul suspect în cazul dispariției celor două adolescente. 

„Am adăugat pe foc o plasă de plastic ce avea în ea 2-3 kilograme de vaselină. Iar ultima dată, o bucată de carton bituminat din acela gros. Telefonul pe care l-a atins Alexandra și tot ce era atins de ea, le-am pus pe foc”, a continuat acesta despre modul în care ar fi ucis-o.

 

 

Inchide