Cod portocaliu de ploi torențiale în cinci județe din țară

Redactor:
Cosmin Pirv
Cod portocaliu de ploi torențiale în cinci județe din țară
Meteorologii au emis, duminică, avertizări Cod portocaliu de ploi torențiale, descărcări electrice și grindină pentru mai județele Cluj, Bacău, Suceava, Neamț și Vrancea, valabile în următoarea oră.

Administrația Națională de Meteorologie a emis, duminică, avertizări Cod portocaliu de ploi torențiale pentru cinci județe.

Averse torențiale, grindină de dimensiuni mici și descărcări electrice se vor semnala în zonele vizate, transmit meteorologii.

Astfel, în județul Cluj sunt vizate localitățile Poieni, Negreni, Mărgău, Sâncraiu, Săcuieu, Ciucea, dar și zona de munte de peste 1.800 m, iar avertizarea este valabilă până la ora 13.30.

O altă avertizare, valabilă până la ora 14.00, vizează zonele de munte din județele Bacău, Suceava, Neamț și Vrancea.

×

Urmăriți Gândul LIVE Suntem revoltați când oamenii NU poartă măști in metrou sau în spațiile închise, dar ne victimizam cand jandarmii intervin în forță. Un tânăr NU purta corect masca, iar călătorii au fost impresionați de victimizarea tânărului și i-au sărit în ajutor. https://www.gandul.ro/19468728 Președintele USR, Dan Barna, și europarlamentarul PNL Rareș Bogdan, printre invitații Emmei Zeicescu la Gândul LIVE

Publicată de Gandul pe Marţi, 14 iulie 2020
Gândul LIVE!
Inchide