Crimă în zona O.M. din Hunedoara. O tânără a fost ucisă de iubit. O stradă a fost închisă

Crimă în zona O.M. din Hunedoara. O tânără a fost ucisă de iubit. O stradă a fost închisă
Crimă în zona O.M. din Hunedoara. O tânără a fost ucisă de iubit. O stradă a fost închisă / Sursă Foto: Mediafax
Publicat: 23/07/2020, 20:40
Actualizat: 06/04/2021, 18:35

Una dintre străzile cartierului O.M. din Hunedoara a fost blocată astăzi de oamenii legii, după ce a fost anunțată o crimă, scrie Adevărul.

Strada I.L. Caragiale din Hunedoara a fost blocată

Strada I.L. Caragiale din Hunedoara a fost blocată astăzi de polițiști, după ce a fost anunțată o crimă, scrie Adevărul. Potrivit sursei citate, un bărbat și-ar fi ucis iubita, în vârstă de 22 de ani, după care a încercat să își pună capăt zilelor.

„Astăzi, în jurul orei 13.30, plutonier major Cîrdei Alexandru, din cadrul Detaşamentului 1 Jandarmi Mobil, aflându-se în timpul liber,în municipiul Hunedoara a imobilizat un bărbat care era plin de sânge şi care a afirmat faptul că şi-ar fi omorât viitoarea soţie. Ulterior imobilizarii, jandarmul a apelat numărul unic de urgenţă  112, la faţa locului deplasându-se efective ale poliţiei care au preluat bărbatul, în vederea continuării cercetărilor. În urma verificărilor efectuate, crima a fost confirmată”, a transmis Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Hunedoara.

„Joi, în jurul orei 13:35, Poliţia Municipiului Hunedoara a fost sesizată cu privire la faptul că, la o adresă din municipiu are loc un scandal în familie. Din primele verificări, se pare ca un tânăr de 27 de ani, şi-ar fi înjunghiat concubina, după care şi-a produs răni prin taiere în zona gâtului si a fugit din locuinţă. Tânărul a fost depistat la scurt timp şi, în momentul de faţă i se acorda primul ajutor, la o unitate medicală, unde este păzit de poliţişti.

Din păcate, medicii nu au reuşit sa ii salveze viaţa femeii. Cercetările vor fi preluate în competenta procurorului de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Hunedoara, în cauză fiind întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunii de omor, necropsia urmând a stabili cauza morţii”, a afirmat Bogdan Niţu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.  

Potrivit sursei citate, criminalul avea antecedente penale.