Cristian Tudor Popescu, la Gândul LIVE: „Radu Stroe ori e un tâmpit, ori e o bestie, ori e și una, și alta”. VIDEO

Redactor:
Ramona Loznianu
Cristian Tudor Popescu, la Gândul LIVE: „Radu Stroe ori e un tâmpit, ori e o bestie, ori e și una, și alta”. VIDEO
Cristian Tudor Popescu este de părere că ministrul de Interne Radu Stoe ar trebui să-și dea demisia numai pentru faptul că a declarat că regretă că accidentul din munții Apuseni s-a întâmplat în timpul mandatului său.

Cristian Tudor Popescu este de părere că ministrul de Interne Radu Stroe ar trebui să-și dea demisia chiar și numai pentru faptul că a declarat că regretă că accidentul din munții Apuseni s-a întâmplat în timpul mandatului său.

„Dacă ne bazăm pe demnitatea acestui specimen (să își dea demisia -n.r.), o să așteptăm până la Paștele Cailor. Radu Stroe ori e un tâmpit ori, e o bestie, ori e și una, și alta”, a comentat Cristian Tudor Popescu la Gândul Live referitor la faptul că ministrul de Interne nu a fost demis după tragedia aviatică de luni și că acesta a declarat marți seară că regretă că accidentul aviatic din Apuseni s-a întâmplat tocmai în mandatul său.

„Nici tâmpiții și nici bestiile nu au compasiune. Asistăm la o tocmeală politică pe cadavre”, a mai spus editorialistul comentând măsurile anunțate de prim-ministrul Victor Ponta după accidentul din Apuseni.

 

Inchide