CRIZĂ. Marcel Ciolacu, la spital după ce i s-a făcut rău în timpul unei conferințe | Liderul PSD, testat NEGATIV pentru coronavirus

În timpul unei conferințe în care explica măsurile de repornire a economiei, președintele PSD Marcel Ciolacu a început să tremure și să-și piardă echilibrul. Biroul de presă al PSD a anunțat că a fost vorba despre o criză de lipotimie. Liderul interimar al PSD a ajuns la spital și a fost testat de coronavirus.

Ciolacu, test negativ pentru coronavirus. Liderul PSD a plecat de la spital

Marcel Ciolacu a fost testat rapid pentru coronavirus, după ce i s-a făcut rău ăn timpul unei conferințe de presă, iar rezultatul testului rapid a fost NEGATIV.

Analizele liderului PSD sunt în parametri normali. Spitalul Militar va comunica azi, probabil, printr-un comunicat, detalii despre starea de sănătate a președintelui Camerei Deputaților.

Știrea inițială. Partidul Social Democrat a transmis, duminică, un comunicat de presă prin care specifică faptul că preşedintele interimar Marcel Ciolacu a suferit o criză de lipotimie iar acum se află la spital pentru analizele necesare.

„Astăzi (duminică – n.red.), în timpul conferinţei de presă, preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a suferit o criză de lipotimie (stare de leşin), posibil cauzată de căldura şi lipsa de oxigen din sală, dar şi pe fondul unei activităţi intense din ultima perioadă desfăşurată atât la Parlament cât şi la partid. Preşedintele interimar PSD şi-a revenit la scurt timp şi a părăsit sediul PSD fără a avea nevoie de ajutor. În acest moment se află într-un spital de stat pentru analize. Vom reveni cu detalii”, a transmis, duminică, PSD.

Marcel Ciolacu a mers la Spitalul Militar din Capitală. Va fi testat pentru COVID-19

Preşedintele Camerei Deputaţilor a ajuns la Spitalul Militar Central din Capitală, spital unde poate primi îngrijri medicale în calitate de demnitar. Marcel Ciolacu a mers cu maşina personală la unitatea medicală, el urmând să fie testat pentru COVID-19.

Persoane care se aflau în sediul PSD au solicitat, în primă fazp, ambulanţa SMURD pentru a-i acorda primul ajutor lui Marcel Ciolacu. La puțin timp după acest moment, echipa sa a anulat solicitarea făcută.

Medicul Bogdan Opriţa a spus, pentru Mediafax, că maşina SMURD nu a apucat nici să plece spre sediul PSD, acolo unde i s-a făcut rău lui Marcel Ciolacu, pentru că medicii au fost anunţaţi că nu mai este nevoie să ajungă acolo.

În schimb, preşedintele interimar al PSD a plecat la spital cu maşina personală, la câteva minute după ce i s-a făcut rău în timpul conferinţei pe care a susţinut-o la sediul PSD.

Pentru că Marcel Ciolacu are şi funcţia de Preşedinte al Camerei Deputaţilor, poate beneficia de servicii medicale la Spitalul Militar de Urgenţă Central Dr. Carol Davila din Capitală, aşa cum prevede protocolul încheiat de acest spital şi SPP.

Aşa cum se întâmplă cu orice pacient care ajunge pentru îngrijiri la Spitalul Militar, şi lui Marcel Ciolacu medicii îi vor face un test pentru a afla dacă demnitarul este infectat cu COVID-19 sau nu.

Într-un astfel de caz, în care există o suspiciune de AVC, protocolul medical presupune mai multe tipuri de investigaţii. Astfel Marcel Ciolacu ar putea face CT cerebral, electrocardiogramă, analize de sânge, şi markeri cardiaci de accident coronarian.

Având în vedere că preşedintele Camerei Deputaţilor a putut pleca pe picioarele lui spre maşină şi nu era cunscut ca având şi alte probleme de sănătate, nu este exclusă existenţa unei simple lipotimii. Medicii de la Spitalul Militar vor face toate investigaţiile necesare şi vor prezenta în cursul zilei de duminică un raport legat de starea sa de sănătate.

Ciolacu a plecat cu mașina la spital

Marcel Ciolacu a preferat să nu mai aştepte ambulanţa care a fost chemată la sediul PSD după incident şi a plecat cu un şofer la spital, pentru investigații.

La ieșirea din sediu, întrebat de jurnaliști cum se simte, Marcel Ciolacu a răspuns: „Acum bine! Mii de scuze!” și s-a așezat pe bancheta din spate a mașinii.

Liderul interimar al PSD, în vârstă de 52 de ani,  nu a mai putut să-și termine discursul de prezentare a propunerilor PSD de ieșire din starea de urgență numit „Repornim România”. La sediul PSD a fost chemată o ambulanță, dar Ciolacu a plecat singur, cu mașina, la spital.

După incident, jurnaliștii au fost evacuați din sediul PSD.

În timpul transmisiei, după circa 10 minute de la momentul în care a intrat în direct, liderul PSD a început să vorbească cu dificultate și să tremure.

Ulterior, el și-a pierdut echilibrul și a fost ajutat de un membru al echipei care se afla în platoul de transmisie a declarației lui Ciolacu.

PSD a transmis că Marcel Ciolacu și-ar fi revenit după episodul din timpul conferinței. El a ieșit în curte, s-a urcat în mașina personală și a plecat cu un șofer, fără să aștepte sosirea ambulanței.

Firea, mesaj pentru Ciolacu

Pimarul general al Capitalei a scris pe Facebook un mesaj de încurajare pentru Marcel Ciolacu.

„Multă sănătate colegului meu Marcel Ciolacu!
 aibă puterea de a trece cu bine peste această cumpănă. Cred  stresul și oboseala și-au spus cuvântulIată  acestea pot face ravagii chiar și în viață oamenilor în putere. O știu din proprie experiență. Doar în astfel de momente realizăm cât de prețioasă este sănătatea. Dumnezeu -l ocrotească și  revină cât mai curând alături de familie și în activitate”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Romașcanu: „Nu este genul să se plângă”

„Nu este genul care să se plângă, a gestionat foarte bine toată presiunea. Sigur, au fost şi atacuri nedemne, şi vorbesc de cel al preşedintelui Klaus Iohannis legat de trădare, care au avut un impact emoţional, dar nu şi-a pus amprenta asupra sănătăţii fizice, cel puţin până astăzi”, a susţinut Romaşcanu.

Paul Stănescu: Pe Marcel Ciolacu l-a afectat foarte mult că a fost acuzat de trădare naţională

Paul Stănescu, unul dintre cei mai apropiaţi oameni ai lui Marcel Ciolacu, a declarat, duminică, pentru MEDIAFAX că preşedintele interimar al social democraţilor, Marcel Ciolacu, a fost afectat in această perioadă de acuzaţiile aduse de preşedintele Klaus Iohannis.

Paul Stănescu a afirmat și că Marcel Ciolacu a muncit şi foarte mult în această perioadă.

„Eu am petrecut foarte mult timp cu el în ultima perioadă. Foarte mult l-a afectat că a fost acuzat de trădare naţională de către preşedinte. Marcel vine dintr-o familie de militari, tatăl său fiind unul dintre cei mai buni piloţi pe care i-a avut România şi sigur că a fost foarte afectat. E complicat la un asemenea nivel când preşedintele României acuză al treilea om în stat de trădare naţională. E un lucru foarte complicat. A fost şi starea de oboseală, volumul foarte mare de muncă, probabil şi condiţiile din sala de conferinţă care este undeva la subsol şi nu e foarte bine aerisită. Aşa se întâmplă, clachezi. Marcel nu avea probleme de sănătate, am discutat ore multe cu el, nu avea istoric medical sau ceva care sa atragă atenţia”, a spus Paul Stănescu

Marcel Ciolacu, la conferință

În cadrul conferinței, Marcel Ciolacu a criticat PNL pentru că nu a acceptat un dialog cu PSD în contextul crizei de coronavirus:

„Iohannis şi Guvernul său nu au prezentat niciun plan de relansare economică, care să protejeze veniturile oamenilor, care să dea încredere angajaţilor şi pensionarilor că pot depăşi această criză. Insultele şi minciunile nu ţin de foame. Tot ce a aflat mediul economic de la preşedinte şi de la guvern au fost promisiuni, nimic concret. Guvernul nu mai are bani în buget pentru pensii şi salarii pentru că investitorii şi-au pierdut încrederea. Iohannis a început deja să vorbească de austeritate. Ne aşteaptă tăieri de pensii şi salarii. Iohannis a livrat doar răfuieli politice. Noi am întins o mână de dialog, dar Iohannis şi PNL nu pot să depăşească interesele elctorale. PSD vine azi cu Programul Repornim România. Măsuri şoc de susţinere economică. Nu vrem luptă politică sterilă. Avem un pachet de 28 de măsuri. Va costa mai puţin de 8% din PIB Pachetul de măsuri poate fi finaţat jumătate de la bugetul de stat, jumătate din fonduri europene”, a spus Marcel Ciolacu.

Cristi Borcea, anunţul momentului. Nu e glumă: ”Valentina vrea asta!” Lovitură de teatru în familia...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
FOTO. Transformarea uneia dintre cele mai frumoase actrițe ale României! Cum a ajuns să arate...
Secret MURDAR! De ce se plimbă, de fapt, stewardesele pe culoar, în avion? Nici prin...
Câștig fabulos al unui parior român! A mizat nebunește că dă gol Panțîru pentru FCSB!...
S-a aflat acum! Are sau nu Ivermectina beneficii în tratarea pacienților cu Covid?
Masoneria din România are un nou Mare Maestru
BANCUL ZILEI – Un tip urât are parte de o partidă grozavă de sex
Ce au vorbit Harry şi William la înmormântarea Prinţului Philip. Dialogul dintre cei doi, descifrat...
Caz nemaiîntâlnit în Botoșani! Ce au găsit chirurgii în abdomenul acestei femei obeze
Detalii NEȘTIUTE din viața Zoiei Ceaușescu ies ACUM la iveală. Totul despre întâlnirile amoroase SUPRAVEGHEATE...
Încă doi concurenți vor fi ELIMINAȚI de la Survivor. Prezentatorul Dan Pavel nu vrea să-i...
Avertisment pe WhatsApp: pericolul major care vizează acum milioane de utilizatori
Dacă vizitezi acest trib, bărbatul pleacă din casă, iar soţia lui vine la tine. Ce...
Este din nou DOLIU în muzica populară din România: A murit RĂPUS DE CORONAVIRUS
One day check-up: analizele importante pentru evaluarea stării de sănătate a bărbaţilor
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Cine este românca ce conduce una dintre afacerile lui Bill Gates în România şi alte...
Inchide