Cursa Tarom București – Tel Aviv de duminică după-amiaza a decolat cu o întârziere de patru ore

Cursa Tarom București - Tel Aviv de duminică după-amiaza a decolat cu o întârziere de patru ore
Publicat: 17/03/2019, 21:18

UPDATE „Întârzierea a fost cauzată de un control suplimentar de securitate la bordul aeronavei. În urma finalizării verificărilor la aeronavă, nu s-a constatat nici un risc la adresa siguranței zborului, sau a securității pasagerilor”, au precizat reprezentanții Tarom.

Știrea inițială. Din cauza unei erori din sistemul de check-in, un pasager al altei companii aeriene s-a îmbarcat la bordul cursei ROT151.

Eroarea a fost depistată înaintea de începerea zborului, pasagerul în cauză fiind debarcat.

„Cu respectarea normelor și procedurilor în vigoare, comandantul aeronavei a dispus un control de securitate ca urmare a erorii sesizate. Verificările presupun inclusiv debarcarea tuturor pasagerilor. Nu există nici indicator care să releve factori de risc în acest moment. Verificările sunt regulamentare și reglementate”, au precizat reprezentanții Tarom.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult