Deputatul Ion Cupă și fostul ambasador în Finlanda Cătălin Avramescu s-au înscris în PMP/ Eugen Tomac: Vin să ne întărească echipa

Deputatul Ion Cupă și fostul ambasador în Finlanda Cătălin Avramescu s-au înscris în PMP/ Eugen Tomac: Vin să ne întărească echipa
Publicat: 17/01/2020, 21:12

„Vreau să îi mulțumesc colegului care s-a alăturat, începând de astăzi, partidului, domnul deputat Ion Cupă. Începând de astăzi e membru PMP și mă bucură că un om harnic, de dreapta, vine să întărească echipa noastră de la Camera Deputaților și sunt convins că mesajul pe care îl va transmite astăzi către membrii Colegiului va fi bine înțeles de către toți membrii noștri”, a spus liderul PMP, Eugen Tomac, vineri, în cadrul Colegiului Național al partidului.

Totodată, și Cătălin Avramescu, fost ambasador al României și Finlanda și Estonia și fost consilier de stat la Cancelaria președintelui Traian Băsescu, s-a alăturat formațiunii condusă de Eugen Tomac.

„Mulțumesc și profesorului Cătălin Avramescu, de astăzi, membru al PMP. Mă bucur că s-a alăturat echipei noastre, sunt convins că experiența domniei sale, exigența și dorința de a pune acolo unde este locul acest bloc roșu care este PSD în viața politică românească este un obiectiv care merită susținut în continuare”, a adăugat Eugen Tomac.

Ion Culpă a mulțumit conducerii PMP pentru încrederea acordată și a precizat că „pozițiile de Vicepreședinte național al PMP, Președinte interimar al PMP Dolj și Coordonator al activității PMP din regiunea Olteniei mă onorează și mă obligă”.

„Am decis să mă alătur, împreună cu marea majoritate a membrilor ALDE Dolj, proiectului politic al Partidului Mișcarea Populară. Nu a fost o decizie ușoară, pentru că atât eu cât și colegii mei am investit energie, resurse și multă încredere în proiectul ALDE, așa cum a fost el în primii trei ani de existență. Totuși, cred cu tărie că aceasta este o decizie corectă, bazată pe evaluarea proiectelor în favoarea dezvoltării țării pe care PMP le promovează. Motivele care au stat la baza înscrierii mele în cadrul acestui nou proiect nu au legătură cu ALDE ori experiența din trecut, ci cu faptul că PMP este singurul partid care are o viziune politică și o strategie coerentă, adecvate realităților românești”, scrie deputatul Ion Culpă într-un comunicat remis gandul.info.

Culpă a adăugat că „PMP a demonstrat că este un proiect politic serios, întemeiat pe o viziune democratică de dreapta, atașat ideii de construcție durabilă. Un partid care nu vrea să fie implicat în scandaluri, campanii negative ori jocuri politice sterile care în ultima perioadă, par a acapara scena politică din România” și a menționat că, alături de conducerea partidului și de colegi, va iniția toate măsurile necesare pentru ca proiectele propuse să fie materializate în sprijinul românilor.

„Am decis, împreună cu o parte a colegilor din ALDE Dolj, să activăm de acum înainte în cadrul PMP, un partid care promovează valori liberale și populare, afiliat celui mai puternic grup parlamentar european, cel al popularilor (PPE). Este un partid care a trecut toate examenele politice de la înființarea sa, o formațiune cu un leadership tânăr, modern, pragmatic, pregătit să promoveze soluții pentru dezvoltarea comunităților locale și a țării”, a mai declarat deputatul Ion Culpă.

Ion Cupă a fost exclus din ALDE, în luna septembrie, după ce acesta a acceptat propunerea fostului premier Viorica Dăncilă de a prelua portofoliul de la Ministerul Energiei.

Sursă FOTO: Eugen Tomac / Facebook

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Cel mai căutat fugar american, prins în Piața Sf. Petru din Vatican