Descoperire ȘOCANTĂ în Alba: CADAVRUL unui bătrân, găsit într-o LADĂ FRIGORIFICĂ. Fiul, principalul SUSPECT. MĂRTURIILE vecinilor

Descoperire ȘOCANTĂ în Alba: CADAVRUL unui bătrân, găsit într-o LADĂ FRIGORIFICĂ. Fiul, principalul SUSPECT. MĂRTURIILE vecinilor
Cadavrul unui bărbat de 71 de ani a fost găsit în lada frigorifică din locuința sa. Se pare că acesta a fost pus acolo chiar de către fiul său. Vezi în ce RELAȚII erau cei doi

„Cadavrul unui bărbat de 71 de ani, din Galda de Jos, a fost găsit în lada frigorifică din locuința sa. Se pare că acesta a fost pus acolo de către fiul său, în vârstă de 39 de ani, care le-a declarat polițiștilor că l-a găsit pe tatăl său decedat, a intrat în panică și l-a pus în congelator”, au declarat reprezentanții IPJ Alba.

La examinarea sumară, pe cadavru nu au fost identificate urme de violență. Urmează ca, în cursul zilei de sâmbătă, să fie efectuată necropsia pentru stabilirea cu exactitate a cauzei morții.

Ultima dată, bătrânul a fost văzut de o altă persoană în afară de fiul său la începutul lunii decembrie 2018. Polițiștii au fost seszați cu privire la dispariția bărbatului de către un nepot al acestuia, care la rândul său a fost anunțat de poștaș că bătrânul nu era la domiciliu când i-a dus pensia, informează Alba 24.

Bărbatul suferea de un handicap sever, nu avea picioare și se deplasa într-un scaun cu rotile. Bărbatul locuia cu fiul său după ce soția și un alt fiu au decedat. Cei doi se întrețineau din pensia de handicap a bărbatului. Cadavrul ar fi fost ținut în frigider din data de10 decembrie 2018.

Mărturiile vecinilor

O vecină a relatat că în noaptea de Anul Nou l-a văzut pe fiul bărbatului, care a ieșit pe stradă ca să săbătorească Revelionul, și l-a întrebat ce face bătrânul. „Pe acolo, cu treaba lui”, i-a răspuns bărbatul. Femeia mai afirmă că erau foarte retrași și că poștașul era printre singurele persoane care intrau în curte. 

Un vecin din localitate spune că el a auzit de la copiii din sat ce s-a întâmplat. „Erau numaii ei. Maică-sa a murit, s-a aruncat în fața trenului. Eu am fost aici la el acasă, l-am ajutat la treburile gospodărești”, a afirmat bărbatul.

Cei doi nu aveau o relație bună pentru că fiul bea mult și pleca de acasă, fără ca să îi lase de mâncare, potrivit acestuia. 

Fiul persoanei decedate a fost reținut, sub aspectul savârșirii infracțiunii de profanare de cadavre. Polițiștii continuă cercetările.

Foto: Captură

×
Inchide