Dincă răstoarnă cazul de la Caracal. Cum a murit Alexandra și ce a făcut cu Luiza

Redactor:
Gandul
Dincă răstoarnă cazul de la Caracal. Cum a murit Alexandra și ce a făcut cu Luiza
Cazul Caracal capătă noi dimensiuni după ce Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe adolescentele Alexandra și Luiza.

Procurorii l-au audiat din nou pe Dincă pentru a putea afla adevărul referitor la cazul Caracal, scrie playtech.ro.

Bărbatul a recunoscut că le-a ucis pe fete. Suspectul a recunoscut în fața anchetatorilor că a mințit când a spus că a ucis-o accidental pe Alexandra, deoarece vorbea la telefon. Acesta a precizat că motivul crimei a fost o criză nervoasă.

Dincă a procedat la fel și cu Luiza Melencu. Procurorii vor schimba încadrarea juridică a faptei din lovituri cauzatoare de moarte în omor calificat, iar Dincă va sta tot restul vieții după gratii.

„Ăsta a fost un strigăt de disperare, să sperăm că domnul președinte ne ascultă și se implică mai mult în acest caz.

Sunt întrebări multe pe care le așteptăm de 8 luni și sunt fără răspuns.

Nu știu dacă ne-ar putea ajuta, dar ca președinte al țării, domnia să cred că ar putea să se implice. (…) Eu aș fi vrut personal să vorbesc, suntem persoane simple, aș fi vrut personal să vorbesc cu dânsul.

Nu pot să spun că sunt supărată, aș fi vrut personal să vorbim de la om la om cu dansul.

În primul rând, vreau să îi spun că am fost umiliți și vreau să aflăm adevărul, ce s-a întâmplat cu adevărat, ce s-a întâmplat cu fiica mea”, a declarat Monica Melencu, după vizita la Cotroceni, unde a fost invitată de președintele Klaus Iohannis.

Inchide