Doi bărbați au fost prinși și duși la audieri, în cazul crimei din Capitală

Doi bărbați au fost prinși și duși la audieri, în cazul crimei din Capitală
Publicat: 02/01/2020, 16:47

Potrivit Poliției Capitalei, cei doi vor da explicații în dosarul penal deschis în cazul bărbatului de 64 de ani găsit mort în casa sa, el având lovituri în zona capului. Cazul este acum cercetat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul București și de Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Surse judiciare au precizat pentru MEDIAFAX că mai multe persoane locuiau în casa bărbatului de 64 de ani, în calitate de chiriași. Miercuri seara a apărut un conflict din cauza banilor pe care unul dintre aceștia trebuia să îi achite bărbatului. Discuțiile au degenerat și proprietarul casei a fost ucis.

Mai multe persoane au fost audiate deja în acest caz.

„În noaptea de 1 ianuarie, în jurul orei 23.50, prin apel 112 a fost sesizat că în locuință sa a fost găsit decedat un bărbat de 64 de ani, prezentând anumite leziuni în zona capului. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei”, a anunțat, joi, Poliția Municipiului București.

Cadavrul a fost ridicat și transportat la INML în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, menționează polițiștii.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase