Doi bărbați din Caracal sunt cercetați pentru trafic internațional de droguri de risc și mare risc FOTO

Redactor:
Ioana Tudorascu
În urma verificării unui colet, polițiștii de combatere a criminalității organizate, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. din Craiova au ridicat 140 de grame de cannabis, 30 de grame de rezina de cannabis și 9 doze de cocaină. Un bărbat a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

La data de 28 noiembrie 2019, polițiștii antidrog din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Craiova au surprins în flagrant delict doi bărbați, de 33, respectiv 36 de ani, din Caracal, imediat după momentul ridicării unui colet expediat din strainătate, prin intermediul unei firme de curierat.

În urma verificării respectivului colet, în interiorul acestuia au fost descoperite 140 de grame  de cannabis, 30 de grame de rezină de cannabis și 9 doze cu cocaină.

Cele două persoane au fost conduse la audieri, iar în urma probatoriului administrat,  față  de bărbatul de 33 de ani, procurorii din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Craiova au dispus reținerea pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru trafic internațional de droguri de risc și mare risc.

Ulterior, Tribunalul Dolj a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru 30 de zile.

Inchide