Doru din Iași s-a întors acasă după 12 luni de Italia. Ce s-a întâmplat după ce l-a găsit pe amantul soției, dormind în WC-ul din curte

Doru din Iași s-a întors acasă după 12 luni de Italia. Ce s-a întâmplat după ce l-a găsit pe amantul soției, dormind în WC-ul din curte
Publicat: 09/09/2022, 14:08
Actualizat: 09/09/2022, 14:14

Un bărbat plecat la muncă în Italia a avut parte de câteva întâmplări nefirești când a venit înapoi acasă. S-a întors din străinătate și l-a găsit în wc-ul din curte pe amantul soției sale. Amantul dormea cu capul în toaletă și avea un cuțit în mână. 

Bărbatul pe nume Doru, îi trimitea în fiecare lună bani soției sale, aceasta ocupându-se de creșterea copilului lor și de casă.

Între timp, femeia a început o relație amoroasă cu un consătean, un fost pușcăriaș, care a stat în spatele gratiilor ani de zile pentru tâlhării sau violuri.

Neculai, amantul femeii, l-a sunat pe la începutul anului pe bărbatul care se străduia să strângă bani pentru familia lui, și l-a tachinat cu diferite lucruri.

I-ar fi detaliat cum arată casa, ce tatuaje are soția pe corp și alte lucruri pe care nu le putea cunoaște, decât de la Iasmina, soția lui Doru.

Bărbatul și-a telefonat imediat soția pentru a afla adevărul, și desigur, femeia a negat orice relație cu vecinul.

Ba chiar i-a cerut să vină și acasă pentru a se lămuri. Astfel încât, bărbatul a decis să plece de urgență din Italia. Doru s-a urcat în autocar și dus a fost.

Pe drum spre casă, acesta iar a primit un telefon din partea amantului, în care acesta i-a spus că dacă nu se împacă cu soția, o ia el de nevastă. Doru i-a răspuns că s-au împăcat și că ar fi ideal să îi lase familia în pace.

Ajuns acasă, Doru a avut o discuție cu soția sa, Iasmina, apoi au clarificat lucrurile și au mers la un restaurant pentru a sărbători.

Întamplarea a avut loc pe 3 februarie, după care s-au întors în sat pe la ora 18.00. Când au ajuns, au găsit poarta deschisă și ușa de la intrare în locuință întredeschisă.

A adormit în W.C și s-a trezit la pușcărie

După ce a intrat în casă, bărbatul a văzut pe plită un muc de tigară, și evident, a realizat că cineva tocmai fusese în casă. Din fericire nu dispăruse nimic.

Cum băuse ceva bere, l-au încercat nevoile fiziologice şi s-a dus la W.C.-ul din fundul curţii pentru a se uşura. A deschis uşa şi a avut un şoc. Neculai dormea dus, şezând în genunchi, cu capul în gaura toaletei.

Avea lângă el un cuţit băgat într-o teacă şi sforăia de mama focului. Doru a sunat la 112, solicitând un echipaj de poliţie.

Agenţii au venit imediat, l-au trezit pe Neculai, i-au pus cătuşele şi au deschis dosar penal pentru ameninţare şi violare de domiciliu. Inculpatul a recunoscut imediat comiterea faptelor în modalitatea reţinută în rechizitoriu, solicitând aplicarea procedurii simplificate.

Spera într-o condamnare cu suspendare, dar, fiind recidivist, a primit un an şi şase luni în regim de detenţie.

Considerându-se nedreptăţit, Neculai a atacat sentinţa la Curtea de Apel Iaşi, spunând că n-are de ce să facă puşcărie, întrucât n-a agresat pe nimeni şi n-a furat nimic. Magistraţii n-au fost deloc impresionaţi de pledoarie şi, prin sentinţa definitivă dată alaltăieri, i-au respins apelul, potrivit ZiarulEvenimentul.ro.

Amyra Garey
Amyra Garey a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, Universitatea București, secția Filologie, limbile - ucraineană-rusă. Pasionată de poezie și scriere, a câștigat concursuri literare, lucrând alături de scriitorul ucrainean citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase