ECONOMIE. Digital Nation anunță IMM în Online, platformă online gratuită, dedicată soluțiilor de finanțare, eCommerce și juridic pentru IMM-uri

Redactor:
Gandul
ECONOMIE. Digital Nation anunță IMM în Online, platformă online gratuită, dedicată soluțiilor de finanțare, eCommerce și juridic pentru IMM-uri
ECONOMIE. Digital Nation anunță IMM în Online, platformă online gratuită, dedicată soluțiilor de finanțare, eCommerce și juridic pentru IMM-uri

După ce a pus umărul la sprijinirea profesorilor în mutarea activităților de predare în mediul online, Digital Nation demarează programul IMM în Online, pentru a ajuta mediul antreprenorial să treacă peste obstacolele distanțării – prin colaborare facilitată și soluții digitale. Comunitatea IMM in Online facilitează cunoașterea instrumentelor necesare digitalizării, precum și accesul la o generație întreagă de tineri dornici de inovație, proaspăt specializați în livrarea de proiecte digitale.

IMM în Online este o platformă online gratuită, deschisă antreprenorilor, unde aceștia găsesc soluții rapide, punctuale și direct aplicabile în domeniile de maxim interes în această perioadă, oferite de experți în domeniu în: finanțare, vânzări online și expertiză juridică. 99.7% din companiile înființate în România sunt IMM-uri iar 90% sunt micro-întreprinderi. Problemele semnalate de acest grup odată cu instalarea stării de urgență nu și-au găsit până acum un spațiu de discuție centrat pe soluții și colaborare rapidă și de aici nevoia pentru IMM în Online.

Întreprinderile mici și mijlocii din România sunt în urmă la capitolul digitalizare, raportat la media europeană. În 2019, doar 47% dețineau un site, în comparație cu 77% la nivel UE. Țara noastră se confruntă de asemenea cu un deficit major de specialiști IT pe piață, iar formarea antreprenorilor pentru digitalizare și o mai bună adaptare la provocările pieței este esențială.

În acest context al economiei – incert, instabil, izolant – Digital Nation a dezvoltat o platformă care își dorește să ofere măcar o parte din răspunsuri la soluțiile căutate de antreprenori, într-un spațiu accesibil. Aducând laolaltă experți în finanțare, juridic și eCommerce, comunitatea de pe platforma IMM în Online vine cu răspunsuri aplicate și 100% practice. Tot în cadrul comunității, antreprenorii vor putea intra în contact cu absolvenții programului Generația Tech, o forță de dezvoltare tânără și motivată, care vine în ajutorul nevoii de digitalizare a IMM-urilor.

IMM în Online este un program care răspunde nevoilor actuale ale antreprenorilor și totodată creează o punte între tinerii care au competențe digitale și IMM-urile care au resurse financiare și de timp foarte limitate, dar au în schimb o nevoie acută de a-și migra activitatea și în mediul online.

Programul va include accesul la comunitatea de specialisti Digital Nation pentru facilitarea a minim 3 produse digitale à la carte care sa ajute antreprenorii să facă pași în online în cursul acestei veri (de exemplu: website de prezentare a companiei, mini online shop, configurarea prezenței companiei în social media etc), pe lângă numeroase materiale și răspunsuri zilnice din partea experților din mai multe domenii de business.

Înscrierile in IMM in Online se fac la adresa >> https://digitalnation.ro/imm-in-online/
Înrolarea în program presupune identificarea prin CUI și este gratuită pentru reprezentanții IMM-ului.

ŞOC! 3 fotbalişti de naţională au chemat o actriţă XXX şi au pus-o să plătească...
Ştirea momentului despre Titi Aur! Fusese internat în stare gravă, din cauza COVID
FOTO. Anamaria Prodan s-a dezbrăcat ca să îl provoace pe Reghe? În pline zvonuri despre...
Lora și-a PRINS iubitul în fapt! Cu ce i-a GREȘIT Ionuț Ghenu de l-a luat...
Șocant! Cum l-a țepuit pe Cătălin Moroșanu tânărul pentru care a strâns bani să îi...
Aplicația care te anunță dacă ai Covid prin scanarea ochilor. Nemții vor să revoluționeze testarea...
„Dexit”. Partidul german de opoziţie AfD anunţă că va face campanie pentru ca Germania să...
BANCUL ZILEI – Ce au făcut două virgine din București
Microcipul care detectează Covid-19 în corp înainte să ai simptome. Cum funcționează. VIDEO
Ştirea momentului despre Titi Aur! Fusese internat în stare gravă, din cauza COVID
O populație MISTERIOASĂ descoperită recent, de care nimeni nu știa, îi ULUIEȘTE pe oamenii de...
Adevărul despre salamul de Sibiu pe care românii nu îl știu. Ce conține, de fapt
Marea greșeală pe care o fac utilizatorii de Whatsapp. Probabil ți se întâmplă și ție...
Tragedie în familia unui model celebru. A paralizat după ce a mâncat un pretzel
ȘOC! Dispare restricția care îi enerva cel mai mult pe români. Se aplică de la...
Virusul care scade inteligența. E prezent la jumătate din cei testați
Concedieri MASIVE. Tarom se pregăteşte să dea afară jumătate dintre angajaţi. 700 de oameni sunt...
Partea întunecată a muncii în vremea COVID. Lucratul de acasă şi izolarea duc la o...
Inchide