EXCLUSIV! Detalii incendiare despre „secretara” lui Beuran: A apostrofat-o la scenă deschisă pe denunţătoarea medicului: „Cine te crezi tu, să obţii un post…”

EXCLUSIV! Detalii incendiare despre „secretara” lui Beuran: A apostrofat-o la scenă deschisă pe denunţătoarea medicului: „Cine te crezi tu, să obţii un post...”
Mircea Beuran soseste la sediul Politiei Capitalei, Vineri, 10 ianuarie 2019. ALEXANDRU DOBRE/ MEDIAFAX FOTO.
Publicat: 20/02/2020, 12:05

Gândul continuă seria dezvăluirilor incendiare din dosarului medicului Mircea Beuran, care este acuzat că ar fi „încasat” la „cutiuţă de cadou” o şpagă de 10.000 de euro pentru „aranjarea” unui post pentru o persoană care a plătit pentru acest lucru.

În acest episod, Gândul dezvăluie în exclusivitate cum a fost apostrofată denunţătoarea medicului de către „secretara” sa, care se pare că nu ar fi o angajată cu forme legale a clinicii ci mai degrabă o persoană „adusă de acasă” de către medicul Beuran.

Gândul redă în continuare detaliile denunţului mediuclui Carmen Haiducu aşa cum se regăsesc ele în actele dosarului aflat la instanţă.

«În continuare, deoarece Haiducu Carmen nu reţinuse datele comunicate pe hol de Beuran Mircea, aceasta a mers la secretara lui, Turtoiu Rodica, pentru a o întreba dacă cunoaşte datele respective, iar în caz afirmativ să i le comunice.

Martora a precizat că secretara a reacţionat agresiv Ia întrebările sale, spunându-i că profesorul o minte, fiindcă nu există nici un post disponibil.

Despre Turtoiu Rodica, martora Haiducu Carmen are cunoştinţă că nu este în realitate angajată nici a UMF şi nici a spitalului şi că este plătită de Beuran Mircea pentru activităţi de secretariat. Totodată, martora a arătat că această secretară nu are dreptul legal de a intra în contact cu documentele oficiale ale spitalului.

Martora a precizat totodată că Turtoiu Rodica a întrebat-o cu acea ocazie dacă are cunoştinţe sau relaţii, pentru că dacă nu va discuta nimeni cu profesorul, acesta nu o va ajuta, afirmaţii la care Haiducu Carmen a răspuns că nu are nicio cunoştinţă, moment în care Turtoiu Rodica a reacţionat într-un mod agresiv verbal, reproşându-i „Cine te crezi tu, să obţii un post…

De asemenea, martora a declarat că Turtoiu Rodica era foarte agitată după ce i-a cerut datele respective, fiind foarte contrariată de faptul că profesorul Beuran Mircea i-a spus să îşi pregătească dosarul pentru examen, în cursul aceleiaşi discuţii, Turtoiu Rodica i-a prezentat martorei un desfăşurător al posturilor, spunând că nu există nici un post în cadrul Departamentului de Chirurgie.

Haiducu Carmen a aşteptat câteva zile, timp în care a urmărit site-ul UMF şi a observat că, într-adevăr, la secţiunile aferente concursurilor pentru posturi pe perioadă determinată/nedeterminată, nu erau menţionate posturi disponibile pentru Departamentul de Chirurgie, unde aceasta dorea să obţină postul.

În continuare, martora şi-a pregătit un dosar pentru a colabora cu spitalul sub forma prestării unor servicii de gardă („contract de gărzi”), a redactat o cerere pentru acest contract, adresată profesorului şi managerului spitalului, cerere cu care a mers la profesorul Beuran Mircea, la începutul lunii ianuarie 2019 (până în data de 7 ianuarie).

Haiducu Carmen s-a prezentat la profesorul Beuran Mircea cu această cerere şi i-a spus că a observat că pe site nu există nici un post disponibil, că a început să îşi facă dosarul pentru post aşa cum i-a indicat, dar că nu poate finaliza acest dosar pentru concurs, în care trebuia să menţioneze şi postul pentru care concura, acesta nefiind disponibil.

În acest context, Beuran Mircea i-a spus martorei că a înţeles greşit, că i-a dat acele date „ca un exerciţiu”, spunându-i să urmărească site-ul UMF pentru a se familiariza cu metodologia şi că postul pe care îl doreşte va fi disponibil la un moment dat, probabil în sesiunea următoare, din perioada septembrie-octombrie 2019.

Pe data de 7 ianuarie 2019, martora s-a prezentat fără programare la biroul rectorului UMF, Sinescu Ioanel, care a primit-o, ocazie cu care Haiducu Carmen i-a relatat cele întâmplate şi discutate la întâlnirile avute cu Beuran Mircea şi cu secretara acestuia.

Totodată, martora Haiducu Carmen i-a spus rectorului UMF că „şi-a făcut datoria faţă de profesorul Beuran Mircea”, prin aceasta încercând să îi transmită faptul că a fost „atentă” cu acesta şi că i-a oferit ceva pentru obţinerea postului respectiv.

Rectorul Sinescu Ioanel i-a răspuns că nu înţelege ce se întâmplă şi că situaţia prezentată i se pare ciudată, deoarece profesorul Beuran Mircea îi solicitase postul respectiv („mie mi-a solicitat postul pentru tine”).

Rectorul UMF a întrebat-o pe Haiducu Carmen dacă doreşte să mai discute o dată cu profesorul Beuran Mircea, aceasta spunând că ar fi recunoscătoare.

În acest context, a rămas stabilit ca Sinescu Ioanel să ia din nou legătura cu Beuran Mircea pentru a întreba ce s-a întâmplat pe parcurs, Haiducu Carmen urmând să revină la rectorat peste 2 zile.»

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham...
Ireal ce a putut păți o tânără de 21 de ani, după ce a băut...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Doi angajați de la o bancă din București au văzut că un client avea o...
Cod roșu la Casa Regală a Marii Britanii! Starea Regelui Charles e din ce în...
Regele Charles este într-o stare REA! S-au activat planurile de înmormântare!
Îndrăgostit de România, un italian a decis să pună aici bazele unei afaceri de familie:...
Cine este Ramona, tânăra de 28 de ani care ar fi căzut în gol de...
Carmen Harra, previziuni pentru anul 2024. Cine va câștiga alegerile prezidențiale din România: ,,Poate să...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
Un veteran NASA a descoperit o nouă FORȚĂ a naturii, neștiută până acum
Este INTERZIS în România. Te arestează imediat. Legea care te bagă la închisoare
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Regele Charles în stare gravă! Se pregătește înmormântarea!
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Galileo Galilei, omul care a schimbat cursul istoriei. „Și totuși, se mișcă!”