Filmul morţii judecătorului Gabriel Apostol. Ce l-ar fi determinat să-și pună capăt zilelor. Mărturiile apropiaților

Filmul morţii judecătorului Gabriel Apostol. Ce l-ar fi determinat să-și pună capăt zilelor. Mărturiile apropiaților
Captura video Youtube
Publicat: 02/12/2022, 22:43
Actualizat: 02/12/2022, 22:43

Ies la iveală detalii cutremurătoare după moartea judecătorul piteștean Gabriel Apostol, suspendat din magistratură în urma unor scandaluri, care și-ar fi injectat benzină în vene. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Judecătorul a devenit cunoscut în urma participării la show-ul culinar Masterchef.

Fostul magistrat Gabriel Apostol a recurs la gestul necugetat joi dimineața. El a fost găsit căzut pe podeaua din baie de către soția sa care a sunat imediat la 112.

Ajunși la fața locului, salvatorii l-au găsit pe bărbat zăcând pe jos, după ce își injectase în vene un lichid de culoare galbenă, cu miros specific de benzină.

Bărbatul a fost transportat de urgență la spital conștient, însă la scurt timp starea sa s-a înrăutățit, cel mai probabil din cauza lichidului injectat, care a ajuns în tot organismul, prin intermediul sângelui.

Medicii de la Spitalul Județean de Urgență Pitești l-au intubat pe fostul magistrat și au primit acordul pentru a fi transferat la Spitalul de Urgență Floreasca, din Capitală. Din nefericire, pacientul a decedat pe drumul spre București.

În acest caz, anchetatorii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase