Gabriela Firea, surpriză pentru locuitorii din Sectorul 2. Ce a inaugurat miercuri, în prezenta lui Cristian Popescu. “Sunt așteptați cu brațele deschise, în condiții de siguranță!”

Gabriela Firea, surpriză pentru locuitorii din Sectorul 2. Ce a inaugurat miercuri, în prezenta lui Cristian Popescu. “Sunt așteptați cu brațele deschise, în condiții de siguranță!”
Publicat: 02/09/2020, 17:34
Actualizat: 02/09/2020, 17:35

Gabriela Firea a inaugurat o creșă în Sectorul 2 al Bucureștiului, eveniment la care a luat parte și viceprimarul Cristian Popescu. Edilul Capitalei îi liniștește pe părinți și le garantează siguranța deplină a copiilor lor.

Deschid acum încă o creșă construită de echipa mea, în sectorul 2 al Capitalei. Venim în ajutorul familiilor din București, prin creșterea numărului de locuri în creșe și grădinițe. Cum va începe anul școlar, în ce condiții vor învăța copiii noștri? Cum se vor descurca, cât de sigur este să-i ducem la creșe, grădinițe, școli? Cu sau fără măști? Sunt convinsă că fiecare părinte își pune în fiecare zi aceste întrebări, cu două săptămâni înainte de începutul anului școlar.

În această perioadă de criză ne-am adaptat, ne-am strâns forțele și ne-am continuat activitatea. Și iată că astăzi, împreună cu viceprimarul sectorului 2 Cristian Popescu, inaugurez cu bucurie o nouă creșă construită de Primăria Capitalei, prin Direcția de Asistență Socială, în sectorul 2. Copiii sunt așteptați în noul an școlar cu brațele deschise, în condiții de siguranță!”, a fost mesajul transmis de Gabriela Firea.

100.000 de măști pentru elevii din Capitală

Altfel, Gabriela Firea a anunțat că Primăria Capitalei a strâns o sumă de bani, care vor fi investiți în achiziționarea a 100.000 de măști de protecție, care vor ajunge la elevii din București. Anul școlar este programat să înceapă pe 14 septembrie.

Eu cred că va fi foarte greu să faci diferența între un elev ai cărui părinți câștigă, de exemplu, 2000 de lei și un copil ai cărui părinți câștigă 2300 de lei.Vin astăzi cu o acțiune cât se poate de concretă. Colegii mei mai tineri și seniorii au preferat să strângă bănuții, deși îi puteau folosi în alte scopuri, ca de exemplu pentru campania electorală sunt afișe foarte, foarte scumpe puse în București, dar noi am preferat să cumpărăm 100.000 de măști pe care le vom da elevilor din Capitală.Nu ne vom opri aici, vom dota cabinetele ASSMB cu măști pentru elevii care fie vin fără măști de acasă, fie le rup, fie se întâmplă altceva”, a spus Gabriela Firea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase