Gestul făcut de un polițist, după ce a văzut că o mamă își transportă copiii fără protecție / „Și eu am trei acasă… Nu aș fi vrut să pățească ceva…”

Publicat: 29/10/2019, 11:42

Kevin Zimmermann a oprit o mașină deoarece avea numere de înregistrare greșite și a descoperit că pasagerii – doi copii – nu purtau centuri de siguranță, scrie mirror.co.uk.

Șoferița – mama copiilor – i-a spus polițistului că nu are bani pentru a cumpăra scaune de protecție, deoarece vrea să le ia haine de iarnă.

Zimmerman a fost chemat la o urgență, dar a luat numărul femeii și – ulterior – a cumpărat două scaune de protecție, pe care le-a instalat chiar el în mașina Andrellei Jackson.

„Ținând cont de facturile care vin încontinuu și iarna care se apropie, am decis să le iau copiilor haine și ghete. Este greu. Apreciez tot ce a făcut pentru noi”, a declarat femeia.

„Și eu am trei copii. M-am gândit la copii mei, care ar fi într-un accident. Dacă îi lovește o mașină și zboară afară, dacă sunt răniți grav, dacă mor?”, a declarat polițistul Kevin.

Doamna Jackson a declarat că nu a putut înscrie mașina așa cum spune legea, tot din cauza problemelor financiare. „Vă mulțumesc, domnule polițist Zimmerman, pentru că ați acționat dincolo de meseria dumneavoastră”, i-a mai transmis femeia omului legii.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult