HOROSCOP 24 IANUARIE 2020: Zodiile care se bucură astăzi de noi începuturi în plan sentimental și financiar

HOROSCOP 24 IANUARIE 2020: Zodiile care se bucură astăzi de noi începuturi în plan sentimental și financiar
Horoscopul zilei de 1 martie 2021. Gemenii își exprimă sentimentele cu maturitate
Publicat: 24/01/2020, 11:23

Zodiile Fixe au parte astăzi denoi începuturi în plan sentimental, financiar și profesional.

HOROSCOP 24 IANUARIE BERBEC

Luna Nouă de vinerea aceasta ocupă casa proiectelor și a vieții sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se întrevede un nou început într-unul din aceste sectoare, dacă nu chiar în amândouă. Așadar, profită de acest context astral pentru a accepta invitația la evenimente care te-ar putea aduce în contact cu persoane cu care împărtășești idealuri și viziuni. De asemenea, nu ar strica să faci în așa fel încât, la un moment dat pe parcursul zilelor următoare, să dai drumul acelor inițiative la care lucrezi de ceva timp încoace. Debutul lor în această perioadă este unul cu noroc.

HOROSCOP 24 IANUARIE TAUR

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa carierei din horoscopul tău general, semnalând începutul unei perioade de succese în plan profesional. Această lunație îți transmite faptul că a venit momentul să schimbi ceva la strategia de marketing personal la locul de muncă. În cazul în care nu ai fost deschis(ă) la viziuni și abordări noi, poate nu ar fi rău să experimentezi mai mult la acest capitol. Șefii se așteaptă de la tine să ții pasul cu ultimele tehnologii și tehnici din domeniu, deci caută să le demonstrezi faptul că nu te-ai culcat pe-o ureche, refuzând să ții pasul.

HOROSCOP 24 IANUARIE GEMENI

Luna Nouă de azi se desăvârșește în casa călătoriilor și a studiilor din horoscopul tău general, dând startul unei perioade de câteva zile în care deplasările pe distanțe relativ mari, interacțiunile cu persoane în etate și/ sau din alte culturi ori alte experiențe care implică să îți deschizi orizonturile te ajută să îți înnoiești filozofia de viață. În ultima vreme, au avut loc în viața ta evenimente din care nu ai extras încă cele mai importante lecții pentru viitor, iar acest eveniment astral caută să-ți vină într-ajutor din acest punct de vedere. Introdu aceste învățăminte în sistemul tău de referință.

HOROSCOP 24 IANUARIE RAC

Luna Nouă de vinerea aceasta se formează în casa banilor și a bunurilor deținute și/ sau câștigate în asociere cu partenerul de viață și/ sau de afaceri, ceea ce înseamnă că nu lipsesc în perioada următoare oportunitățile de a vă suplimenta resursele comune și/ sau de a valorifica unele economii pe care le-ați realizat împreună. Secretul succesului este acela de a lăsa orgoliile deoparte și de a vă provoca unul pe celălalt să vă deschideți mintea către mijloace inedite de a vă spori finanțele pe care le-ați dobândit împreună sau pe care aveți șansa de a le câștiga în curând.

HOROSCOP 24 IANUARIE LEU

Luna Nouă de azi vine la pachet cu vești bune pentru nativii(ele) acestui semn care căutau să se așeze la casa lor. Nu este exclus să apară cineva nou în peisaj sau să primească semnalele dorite din partea acelei persoane după care li s-au aprin călcâiele acum ceva vreme. Așadar, se prea poate ca zilele acestea să se închege o poveste de iubire cu potențial. În cazul în care ai întâlnit deja omul potrivit, află că acest eveniment astral vă poate ajuta să formați o echipă mai puternică, tolerând mai ușor diferențele de mentalitate care altfel ar fi produs scântei.

HOROSCOP 24 IANUARIE FECIOARĂ

Luna Nouă de astăzi ocupă casa muncii și a sănătății din horoscopul tău general, prilej numai bun să implementezi, începând cu această lunație, noi obiceiuri în plan personal și profesional. Pe de-o parte, ai putea încerca să aduci unele ajustări necesare stilului de viață și alimentație, astfel încât să te țină bateriile în perioada aglomerată ce se întrevede la orizont. Pe de altă parte, poți adopta noi tehnici și metode de lucru, care să te ajute să îți folosești inteligent timpul petrecut la serviciu. În felul acesta, randamentul nu îți va mai fi afectat negativ de neplăcerile medicale și viceversa.

HOROSCOP 24 IANUARIE BALANȚĂ

Luna Nouă de vinerea aceasta se perfectează în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că burlacii(ăcițele) acestui semn nu vor duce lipsă de ocazii de flirt și atenție din partea admiratorilor(oarelor). În cazul în care ai găsit deja persoana potrivită, folosește-te de acest eveniment astral pentru a recupera spontaneitatea în cuplu. Încurajează-l așadar pe partener să se deschidă la experiențe noi, care altfel l-ar fi speriat destul de mult. Pentru alți(te) nativi(e), această lunație poate aduce vestea bună a măririi familiei sau realizează în sfârșit că sunt pregătiți(te) să înceapă acest nou capitol de viață.

HOROSCOP 24 IANUARIE SCORPION

Cu Luna Nouă în casa familiei, centrul tău de interes ar trebui să fie cei dragi. Profită de această lunație pentru a-ți pune sub lupă comportamentele față de ei. Observă-le la rece și vezi care sunt acelea dintre ele care nu au obținut reacția scontată din partea celor dragi. Ține însă cont de faptul că acest eveniment astral vine și cu o lecție importantă pentru tine; este vorba despre toleranță, pe care trebuie s-o afișezi în raport cu diferențele de mentalitate dintre tine și apropiați. Până la urmă, ele sunt cele care vă ajută să învățați unul de la celălalt.

HOROSCOP 24 IANUARIE SĂGETĂTOR

Luna Nouă de astăzi se desăvârșește în casa comunicării din horoscopul tău general, deschizând o perioadă de câteva zile în care depinzi foarte mult de capacitatea ta de a interacționa eficient cu ceilalți. Cum s-ar spune, ești la mâna abilității tale de a te exprima clar și concis, într-un mod care nu lasă loc echivocului. Premisele sunt bune în acest sens: știi să îi insuflețești pe ceilalți și să îi aduni în jurul unei idei, ceea ce te ajută să te remarci indiferent de contextul în care-ți verbalizezi ideile. Ai multe de oferit și se vede mai bine ca oricând.

HOROSCOP 24 IANUARIE CAPRICORN

Luna Nouă de vinerea aceasta se formează în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, anunțând debutul unei perioade de câteva zile în care te preocupă situația ta materială mai mult decât de obicei. Pentru a-ți suplimenta resursele, este nevoie să gândești dincolo de limitele convenționalului și să cauți oportunități de rotunjire a veniturilor acolo unde, de regulă, nu încerci să le descoperi. Străduiește-te așadar să te uiți mai atent în jurul tău și nu va dura mult până când vei repera surse de valorificare a unor economii sau alte mijloace de a-ți spori bugetul din aceste zile.

HOROSCOP 24 IANUARIE VĂRSĂTOR

În cazul tău, Luna Nouă de astăzi ocupă tocmai semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă că, prin intermediul acestei lunații, șarmul și carisma ta se potențează văzând cu ochii. În felul acesta, te bucuri de mai popularitate și ai mai multă încredere în tine atunci când interacționezi cu alte persoane. În cazul în care simți nevoia de nou, folosește-te de acest prilej pentru a-ți face o schimbare de look sau pentru a-ți înnoi garderoba. Mici și aparent neimportante ajustări de imagine ca acestea te ajută să-ți consolidezi încrederea în forțele proprii și să privești cu mai mult optimism către viitor.

HOROSCOP 24 IANUARIE PEȘTI

Luna Nouă de azi se perfectează în casa subconștientului din horoscopul tău general, iar acest lucru anunță o perioadă de intense căutări interioare. Lunația aceasta vine să-ți aducă aminte că trebuie să cultivi ceea ce te diferențiază de cei din jur. Este normal să râvnești acceptare și să îți dorești să fii asimilat(ă) grupului din care fac parte cei importanți pentru tine, dar nu uita să celebrezi ce te face să te distingi de ei. Nu uita, de asemenea, să dai dovadă de naturalețe, chiar cu riscul ca autenticitatea ta să alunge unele persoane care nu merită de lângă tine.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
Au abandonat mortul pentru a-și salva viața. Un cortegiu funerar din Mureș a fost atacat...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Va fi obligatoriu în toată România. Încălcarea legii se pedepsește cu amenzi uriașe
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
O nouă specie de dinozauri este printre cele mai mici descoperite vreodată