Horoscop săptămânal 12 – 18 octombrie 2020. Balanțele se pregătesc de noi începuturi

Horoscop săptămânal 12 - 18 octombrie 2020. Balanțele se pregătesc de noi începuturi
Horoscopul zilei de 27 ianuarie 2021. „Racii” trebuie să fie mai atenți la ce-și dorește partenerul
Publicat: 12/10/2020, 11:33

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 12 – 18 octombrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 se remarcă prin intrarea în retrogradare a planetei Mercur, eveniment care se petrece începând cu data de 14 octombrie și durează până pe 3 noiembrie 2020.

Mercur este planeta comunicării, a rațiunii, a comerțului și negocierilor, iar în perioada sa de retrogradare s-ar putea să fim ușor confuzi, motiv pentru care nu se recomandă să luăm decizii majore, ci mai degrabă să reevaluăm un context de viață. De asemenea, este posibil să fim mai tensionați motiv pentru care ne putem implica în fel și fel de discuții contradictorii și putem da naștere conflictelor.

Cât timp va dura această retrogradare este de preferat să evităm investițiile în produse electronice, electrocasnice, dar și în aparatură care reprezintă un mijloc de comunicare și comunicație, de exemplu telefoane sau mașini.

Un alt aspect important al săptămânii este Luna Nouă care se petrece în zodia Balanță, pe data de 16 octombrie, și care vorbește despre noi începuturi relaționale, însă destul de perturbatoare, deloc ușoare și chiar forțate.

Sfat! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop săptămânal Berbec: 12 – 18 octombrie 2020

Dragoste

În dragoste ai parte de noi începuturi, dat fiind că Luna Nouă se petrece în sectorul relațiilor, însă ține cont că nimic nu va fi ușor și voit, ci din contră, va fi vorba de un tumult interior care, în urma unui context partenerial, te poate face să iei decizii definitive și radicale. Apar dificultăți în relații, reîntoarceri la ceea ce a fost, iar acestea trebuie depășite cu diplomație și calm. Încearcă să nu mai dai vine pe ceilalți pentru ceea ce trăiești tu.

Carieră

Mercur retrogradează în sectorul muncii și-ți va aduce ocazia să-ți reevaluezi un context profesional. Poate fi vorba de relația cu colegii, care va fi destul de tensionată, poate fi vorba de schimbarea unui program de muncă, de reanaliza sarcinilor și activităților zilnice.

Bani

Este o perioadă destul de stresantă din punct de vedere financiar și s-ar putea să te confrunți cu unele instabilități financiare, să ai parte de situații mai puțin clare, de cheltuieli apărute pe neașteptat. Reevaluează-ți cu atenție investițiile și asigură-te că ești la zi cu facturile, impozitele, ratele la bancă. Sub nicio formă nu deschide un credit săptămâna aceasta.

Sănătate

Este nevoie de o atenție mai mare la tot ce înseamnă stil de viață. Excesele ți-ar putea aduce neplăceri și este necesar să-ți organizezi timpul astfel încât să te și odihnești și relaxezi. Este o perioadă de reevaluare a stării de sănătate, iar dacă îți faci analize, încearcă să ceri mai multe păreri de la mai mulți medici înainte de a lua o decizie finală.

Horoscop săptămânal Taur: 12 – 18 octombrie 2020

Dragoste

Mercur va retrograda în sectorul relațiilor tale, așa că așteaptă-te la momente ușor tensionate în plan sentimental și partenerial. Posibil să apară unele confuzii cu privire la relația ta, să nu te înțelegi prea ușor cu partenerul, să nu ajungeți la un numitor comun, cel puțin nu fără discuții în contradictoriu. Este o perioadă bună să-ți reevaluezi implicarea în cuplu și să-ți reanalizezi relația, căsătoria.

Carieră

Aceeași atenție trebuie să o ai și în dialogurile cu partenerii de afaceri, cu colaboratorii și asociații pentru că pot apărea tensiuni. Este recomandat să-ți reevaluezi cu atenție contractele, colaborările și să renunți la ceea ce nu-ți aduce satisfacție financiară, dar îți consumă timp, practic, la ceea ce nu este productiv, mai ales că Luna Nouă din Balanță susține noile începuturi legate de muncă, de program și activități. S-ar putea să primești sarcini noi care să nu te încânte sau să ți se schimbe programul și să te dea peste cap.

Bani

Guvernatorul sectorului tău financiar este în retrogradare, iar această perioadă te îndeamnă să eviți cheltuielile, investițiile majore și să te îndrepți către economii și reevaluări ale modului în care-ți administrezi finanțele. Este nevoie de cumpătare și nu ar fi rău să-ți deschizi un cont de economii.

Sănătate

Sănătatea rămâne un punct sensibil, în special în preajma fenomenului de Lună Nouă care-ți poate scoate la suprafață o serie de simptome sau chiar afecțiuni pe care le credeai vindecate sau de care nu știai. Atenție mare la stresul profesional, un declanșator al multor probleme de sănătate în cazul tău.

Horoscop săptămânal Gemeni: 12 – 18 octombrie 2020

Dragoste

Luna Nouă se petrece în sectorul sentimental și poate scoate la suprafață secrete, situații ascunse, frici și temeri pe care le ai vizavi de o relație și astfel, în baza acestor frământări să începi să faci schimbări. Cei care încep acum o relație pot să o conducă către aventură, iar tensiunile în relațiile aflate la început pot conduce la încheierea lor. Posibile conflicte majore și în cercul de prieteni.

Carieră

Mercur retrogradează în sectorul muncii și este posibil să te confrunți cu o serie de nemulțumiri și neplăceri legate de sarcini, activități, program de muncă, iar relațiile cu colegii pot fi destul de tensionate și greu de gestionat. Reanalizează-ți implicarea profesională, modul în care-ți îndeplinești sarcinile și încearcă să-ți eficientizezi activitatea. Posibil ca nativii care-și caută un loc de muncă să se angajeze în această perioadă.

Bani

În preajma fenomenului de Lună Nouă pot să apară fel și fel de contexte nemulțumitoare legate de o situație financiară. S-ar putea să trebuiască să renunți la un bun material sau să realizezi că planurile tale, proiectele tale au nevoie de o investiție majoră. Te vei responsabiliza foarte mult față de cheltuielile comune cu partenerul de viață.

Sănătate

Mercur retrogradează și pe casa sănătății și este guvernatorul tău, deci este o perioadă de reanaliză a stării de sănătate, o perioadă în care va trebui să ai mai multă grijă la acțiunile tale și la orice simptomatologie apărută. Te poți simți mai obosită ca de obicei și de aceea ar trebui să acorzi atenția cuvenită somnului.

Horoscop săptămânal Rac: 12 – 18 octombrie 2020

Dragoste

Mercur va retrograda în sectorul sentimental, prin urmare urmează o perioadă de reevaluare a sentimentelor, dar și a unei relații, în special dacă este începută de curând. Posibil să începi să cauți motive pentru a funcționa împreună cu persoana iubită. Oricum, relațiile de lungă durată sunt foarte tensionate, dar contextul te poate ajuta să vezi ce nu merge și ce trebuie schimbat pentru a aduce îmbunătățiri în cămin, în familie.

Carieră

Mulți nativi pot profita de acestă perioadă pentru a prinde curajul necesar de a discuta despre cariera lor, pentru a vedea care este cea mai bună variantă pentru a-și atinge obiectivele și țelurile propuse. Atenție la conflictele cu superiorii care pot fi destul de agasante. Posibil ca unii Raci să înceapă noi colaborări, să intre în noi asocieri.

Bani

În preajma fenomenului de Lună Nouă s-ar putea să faci niște schimbări în locuință care vor presupune cheltuieli. Pe de altă parte, reevaluează-ți niște talente, hobby-uri pe care le ai pentru că ai putea avea șansa de a le monetiza, dacă nu acum, cel puțin în viitor.

Sănătate

Mercur este guvernator al sănătății tale, iar în perioada aceasta de retrogradare ar fi recomandat să fii mai atentă la simptome și la afecțiunile cronice. Totodată, este posibil să ai parte de mai multe frământări ca de obicei care să te obosească și să-ți aducă insomnii.

Horoscop săptămânal Leu: 12 – 18 octombrie 2020

Dragoste

Folosește-te de perioada de retrogradare a lui Mercur pentru a-ți reevalua atitudinea față de cei dragi, în special față de părinți. Este posibi să apară tensiuni în familie, să se afle secrete din trecut, să se rediscute aspecte din copilărie pe care nu le-ai înțeles și integrat. Evită să faci reproșuri și vezi cum îți poți canaliza constructiv energia către evoluție și împăcare cu tine și trecutul.

Carieră

S-ar putea să fii destul de tensionată la locul de muncă, să primești sarcini noi, responsabilități acaparante și să fii nevoită să te gândești serios la cum le vei aborda. Te simți limitată, constrânsă de contextul profesional și nu este exclus să începi să-ți pui semne de întrebare legate de jobul tău, să vrei să faci schimbări, să decsoperi noi abordări.

Bani

Financiar va trebui să începi să dai dovadă de mai multă responsabilitate. Cheltuielile emoționale, fără a fi necesare, sunt subiect de discuție în cuplu. Evită speculațiile financiare pentru că există un mare risc de a pierde bani în perioada ce urmează.

Sănătate

Dacă vei folosi în beneficiul tău contextul astrologic, vei avea mari șanse de vindecare, aspect mai a les valabil în cazul acelor nativi care au trecut prin probleme de sănătate în ultima perioadă. În plus, este o perioadă foarte bună să-ți vindeci emoțiile, să faci pace în interiorul tău. În multe cazuri, un dialog cu un psiholog poate fi cheia spre vindecare.

Horoscop săptămânal Fecioară: 12 – 18 octombrie 2020

Dragoste

Este o perioadă destul de sensibilă și delicată din punct de vedere sentimental. S-ar putea să nu te simți în largul tău într-o relație sau partenerul să fie cel care te dezamăgește. Se pune problema respectului, a stimei de sine și mulți nativi se pot simți limitați de persoana iubită. Posibile neplăceri și tensiuni în relația cu copiii. Pot ieși secrete la suprafață, se pot spune cuvinte acide, dureroase.

Carieră

Mercur retrogradează în sectorul comunicării și te poate pune în diferite contexte tensionate, poți avea parte de conflicte cu cei din jur și de aceea ar fi ideal dacă ți-ai analiza modul de comunicare cu ceilalți. Cei care susțin discursuri publice, ședințe, examene, interviuri se pot concentra mai greu și este nevoie de multă atenție.

Bani

Luna Nouă se petrece în sectorul financiar și ar putea aduce noi începuturi, noi ocazii de a aduce îmbunătățiri bugetului tău, însă va fi vorba de mult efort pe care va trebui să-l depui. Mulți nativi vor fi forțați să apeleze la economiile pe care le au sau să-și folosească propriile talente pentru a câștiga mai mult. Posibil să resimți limitări, restricții și nemulțumiri care să te îndemne să vrei mai mult. Negocierile nu sunt de partea ta, în schimb poți renegocia cu curaj un aspect salarial.

Sănătate

Înceracă să te odihnești mai mult săptămâna aceasta, mai ales că Mercur, guvernatorul tău, retrogradează. Nu ar fi rău să apelezila consiliere psihologică dacă simți că nu faci față unui context. Nu pune la suflet tot ceea ce auzi acum pentru că te vei măcina și frământa suplimentar

Horoscop săptămânal Balanță: 12 – 18 octombrie 2020

Dragoste

Luna Nouă se petrece în zodia ta și îți aduce ocazia unor noi începuturi în viaa personală. bFiind un context tensionat, este de preferat să fii echilibrată, să lupți pentru a-ți menține pacea și a fi diplomată. Posibil să simți unele limitări, frustrări, iar în cuplu să fii nevoită să iei decizii radicale. Posibil ca relațiile abuzive să se încheie acum.

Carieră

S-ar putea să fii destul de conflictuală cu colegii de muncă și recomandarea este să te stăpânești de la critici, reproșuri și alte comentarii usturătoare.

Bani

Mercur retrogradează în sectorul financiar, prin urmare este recomandat să nu faci investiții, cheltuieli și să fii foarte atentă la negocieri pentru că pot apărea situații nemulțumitoare. Este o perioadă de reevaluare a modului în care-ți câștigi și administrezi finanțele, de reanaliză a cheltuielilor.

Sănătate

În preajma fenomenului de Lună Nouă încearcă să fii mai atentă la starea ta de sănătate și să te odihnești mai mult. Întreaga săptămână, de altfel, nu trebuie să faci excese. Încearcă pe cât posibil să-ți controlezi emoțiile și să nu le lași să pună stăpânire pe tine.

Horoscop săptămânal Scorpion: 12 – 18 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să trăiești unele dezamăgiri și deziluzii în dragoste, mai ales dacă te afli într-o relație de început. Confuziile pot fi destul de mari și nu este exclus să intri în conflicte cu partenerul de viață și să vă aruncați vorbe grele.

Carieră

Simți că nu poți spune chiar ceea ce ți-ai dori sau nu ești lăsată să spui ceea ce vrei și de aici pot apărea unele manifestări tensionate, frustrări, limitări. Comunicarea poate fi un punct sensibil, însă dacă este vorba de sarcinile pe care le ai, de programul de muncă și te simți nedreptățită, vei prinde curaj să spui lucrurilor pe nume.

Bani

Mercur nu numai că retrogradează în zodia ta, dar este și planeta care-ți guvernează banii și bunurile materiale deținute împreună cu alții. Mare atenție la investiții și negocieri, pe cât posibil amână-le! Totodată, asigură-te că ești la zi cu plățile facturilor, ratele de credit și nu te aștepta la vești prea bune dacă ești implicată într-un proces de partaj, litigiu.

Sănătate

Este momentul să schimbi acele contexte care-ți consumă energia și te epuizează. Ai mai multă grijă la sănătatea ta. Luna Nouă se petrece în acest sector de viață și te poate trimite la medic pentru niște analize, mai ales că și Mercur retrogradează în zodia ta și-ți cere reevaluări și reanalize legate de viața personală.

Horoscop săptămânal Săgetător: 12 – 18 octombrie 2020

Dragoste

Viața socială intră pe o nouă direcție, însă oricât de mult ți-ai dori să ieși cu prietenii, să fii mai activă, s-ar putea să resimți niște limitări mai ales financiare sau cauzate de faptul că trebuie să muncești suplimentar. Poți cunoaște persoane noi, mai ales în preajma fenomenului de Lună Nouă, cu care să legi relații, iar în plan sentimental ai ocazia să refaci o strategie de cucerire. Posibile tensiuni în cuplu pe teme mai vechi.

Carieră

Încearcă să rămâi cupicioarele pe pământ și să nu visezi la prea mult pentru a nu fi dezamăgită. Posibile tensiuni cu superiorii. Nu-ți acorda prea ușor încrederea!

Bani

Se întrevăd frustrări financiare, limitări, toate cauzate de faptul că nu poți promova un proiect pe care-l ai, nu-l poți duce la nivelul la care ți-l dorești deocamdată. La locul de muncă poți avea parte de discuții pe teme salariale care să te deranjeze, dar să te și motiveze să câștigi mai mult.

Sănătate

Mercur retrogradează în sectorul sănătății și-ți cere o reevaluare a stării de sănătate, mai ales dacă ai afecțiuni cronice cu care te confrunți. Nu ar strica o vizită la medic, însă nu te alarma, indiferent de diagnostic, pentru că este nevoie de mai multe păreri pentru a lua o decizie. Lasă frământările deoparte și odihnește-te mai mult.

Horoscop săptămânal Capricorn: 12 – 18 octombrie 2020

Dragoste

Mercur retrogradează în sectorul prietenilor și-ți cere o reevaluare a relațiilor cu cei din anturaj. Ai grijă cui îi acorzi încrederea pentru că se pot afla secrete în această perioadă și nu este exclus să te retragi dintr-un grup din care faci parte. În plan sentimental se întrevăd unele discuții în contradictoriu destul de neplăcute.

Carieră

Luna Nouă se formeazp în sectorul carierei, însă dat fiind că este tensionată de toate planetele grele din zodia ta, s-ar putea să nu fie vorba chiar de acele noi începuturi pe care tu le aștepți, cât mai degrabă de un context care te provoacă să iei frâiele în mâini și să te impui. Cu răbdare vei obține ceea ce-ți dorești, iar responsabilitatea și perseverența te vor conduce la atingerea obiectivelor. Un proiect în care ești implicată are nevoie de reevaluări.

Bani

Nu se întrevăd probleme financiare majore, însă în preajma fenomenului de Lună Nouă evită să faci cheltuieli pentru că poți fi destul de impulsivă, mai ales dacă ai de investit în casă.

Sănătate

Mercur este planeta care-ți guvernează sectorul sănătății și-ți cere o reevaluare a stilului de viață, o reanaliză a timpului liber. Acordă mai mult timp distracțiilor, relaxării. Este nevoie să faci niște schimbări pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit și, implicit, de sănătate.

Horoscop săptămânal Vărsător: 12 – 18 octombrie 2020

Dragoste

Mercur este guvernator al iubirii tale, iar în perioada de retrogradare te poate îndemna la o revizuire a sentimentelor pe care le ai, dar țși a relației în care ești implicată. Posibil să apară nemulțumiri în dragoste și chiar tensiuni în cuplu, mai ales în preajma fenomenului de Lună Nouă din zodia Balanță.

Carieră

Mercur retrpgradează în sectorul carierei și-ți cere o reevaluare a modului în care-ți atingi obiectivele profesionale. Revizuiește-ți o strategie de avansare și ai mare grijă în acaestă perioadă pentru că poți intra în conflicte cu superiorii și se pot spune cuvinte destul de acide.

Bani

Financiar este de preferat să fii mai reținută săptămâna aceasta deoarece pot apărea pierderi, de aceea investițiile și tranzacțiile (în special online) ar trebui evitate. Atenție, totodată, și la tendința de a cheltui impulsiv.

Sănătate

Luna Nouă te poate stimula să faci schimbări legate de modul în care comunici cu cei din jur și, totodată, îți poate aduce o deschidere mai mare către noi concepțâii de viață, noi principii și mentalități, aspect care favorizează mult evoluția ta, dezvoltarea ta personală. Ai grijă la sănătate, în sensul că poți somatiza foarte mult în această perioadă.

Horoscop săptămânal Pești: 12 – 18 octombrie 2020

Dragoste

Retrogradarea lui Mercur în sectorul principiilor de viață îți va aduce ocazia de a vedea din altă perspectivă o situație. Poți să-ți reevaluezi doctrinele, mentalitățile, convingerile și astfel să-ți îmbunătățești abordarea în diferite contexte de viață. Poți avea parte de unele confuzii sentimentale, relaționale, însă ai grijă că tu singură îți poți face rău prin deciziile pe care le iei.

Carieră

Un proiect poae fi blocat sau poți simți frustrări, limitări vizavi de promovarea sa. Tu-ți dorești să crească și vei avea ocazii, însă nu te aștepta să fie ușor și să vină de la sine. O persoană importantă sau din anturaj te poate stimula să faci niște pași înainte în vederea atingerii unui plan de viitor.

Bani

Luna Nouă se petrece în sectorul banilor deținuți împreună cu alții și poate aduce ocazia de a plăti niște datorii, de a închide un credit, de a te preocupa mai mult de rezolvarea unui context ce vizează o moștenire, un partaj. Oricum pentru ca toate acestea să se petreacă va trebui să muncești mai mult pentru a câștiga niște bani. Pot apărea discuții în cuplu despre administrarea finanțelor comune și se pot stabili noi reguli.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate, însă frământările tale pot continua să-ți provoace insomnii. Încearcă să te odihnești mai mult în preajma fenomenului de Lună Plină din zodia Balanță, care-ți pune în lumină niște frici, temeri și inhibiții pe care le ai și de care trebuie să te debarasezi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Patru tineri germani s-au dus până în Austria ca să pună flori la casa lui...
EXCLUSIV | Adrian Mititelu și-a pulverizat copilul aflat pe patul de spital: „E un escroc!...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4...
“BEACH, PLEASE!” a sărit în aer! E “Highest in the room”! 2.500.000 €, pentru primul...
Cum arată Adi Minune după operația de micșorare a stomacului. E transformat total
Tradiţii, obiceiuri şi superstiţii de Sfântul Gheorghe. Ce să faci astăzi, în ziua Purtătorului de...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Alertă! Cutremur de 6.3 grade pe scara Richter! Unde s-a produs și ce magnitudine a...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Preț în România pentru cel mai interesant SUV din 2024
Românii vor să trăiască mai sustenabil, dar le lipseşte infrastructura. Cum se poate implica mediul...
A doua Lună a Pământului! NU s-a știut până ACUM de existența ei
NOUĂ LEGE pentru posesorii de mașini din România. Schimbare radicală pentru șoferi
Cum a fost decapitat Cătălin Cîrstoiu. Detalii explozive din culise
Ce a putut să pună Regina Întunericului în farfuria Iuliei, atunci când ea nu era...
EL e ucigașul Ana-Mariei?! Gravida, găsită îngropată în pădure! Dezvăluiri de ultimă oră
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Primele declarații ale Ancăi Dumitra despre sarcină. Actrița nu își mai încape în piele de...
BANCUL ZILEI. Bubulina:- Iar pleci la cârciumă derbedeule, săptămâna viitoare trebuie să plătim și întreținerea!
Sonda Juno de la NASA a surprins un lac de lavă ce ar putea înghiți...