Horoscopul zilei de 13 septembrie 2020. Capricornii își recapătă optimismul

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2020. Capricornii își recapătă optimismul
Nu rata horoscopul zilnic, oferit de astrologul Mădălina Manole, exclusiv pe Gândul.ro!
Publicat: 13/09/2020, 08:12

Horoscopul zilei de 13 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate. Ziua de astăzi se remarcă printr-un aspect astrologic deosebit de impactant, în sens pozitiv, pentru toți. Jupiter, planeta marilor beneficii și a progresului, îți încheie retrogradarea, după o perioadă de 4 luni, în zodia Capricorn.

Cu Jupiter în mers direct ne recăpătăm optimismul și entuziasmul, dorința de evoluție personală, spirituală, și dat fiind că se petrece în zodia Capricorn, vom dori să facem progrese profesionale, vom dori să avansăm în carieră, să facem pași înainte spre atingerea propriilor obiective. Cei care au muncit și au depus efort în acest sens vor începe să vadă progresele, vor avea parte de șanse și oportunități pentru îndeplinirea celor mai înalte aspirații.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

Jupiter este guvernator al principiilor de viață, al mentalităților tale, al celor mai înalte idealuri ale tale, iar revenirea în mers direct te va ajuta să aduci îmbunătățiri la aceste capitole. Astfel, noi orizonturi ți se vor deschide și vei vedea viitorul dintr-o altă perspectivă. Ai șansa să evoluezi spiritual!

Carieră

Jupiter își încheie mersul retrograd în sectorul carierei, deci de acum înainte, proporțional cu eforturile depuse, te poți aștepta la șanse și oportunități de avansare, la ocazia de a-ți atinge obiectivele propuse. Totodată, poți avea șansa de a te folosi de diplomele și atestatele obținute. Unii nativi se pot înscrie abia de acum la noi cursuri și seminarii.

Bani

Atenție în continuare la tendința de a cheltui nechibzuit, pentru mici pofte și plăceri sau pentru a ieși în evidență.

Sănătate

Schimbarea unor principii de viață va veni și cu îmbunătățirea stării de sănătate. Jupiter este și guvernator al sănătății tale și va dizolva o serie de gânduri negative și frici avute. În plus, și se vor debloca planurile de călătorie și poți să-ți organizezi o vacanță.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Jupiter îți guvernează sexualitatea, iar revenirea în mers direct poate aduce un plus de magnetism în relațiile cu partenerii de sex opus, dar și o îmbunătățire a libidoului. Totodată, fiind și guvernator al prietenilor, posibil să te atragă cineva din anturaj. Oricum, relațiile cu prietenii vor evolua constructiv. O aventură sentimentală, o poveste de dragoste ascunsă poate avea șanse mari să progreseze.

Carieră

Jupiter își va încheia mersul retrograd în sectorul studiilor înalte, al cunoașterii elevate, prin urmare s-ar putea ca în perioada următoare să ai mari șanse să te folosești de o diplomă obținută pentru a-ți contura un obiectiv profesional. Pot fi nativi care de acum înainte vor căuta să se dezvolte profesional și se pot înscrie la cursuri și seminarii de perfecționare. O serie de proiecte personale se pot debloca acum. Cei care activează în turism vor avea parte de o îmbunătățire a situației profesionale.

Bani

Jupiter stăpânește sectorul bunurilor materiale și banilor pe care-i deții împreună cu alții, chiar cu partenerul de viață. Vei avea ocazia să rezolvi favorabil o situație ce vizează o moștenire, un bun de patrimoniu, să obții un credit. Unii nativi pot benefucia de o creștere a veniturilor partenerului de viață.

Sănătate

Întri într-o etapă de evoluție spirituală, iar acest aspect va avea efecte benefice asupra stării de spirit și, implicit, de sănătate pentru că vei privi cu mai mult optimism spre noile orizonturi care ți se deschid în față.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

Jupiter este tocmai planeta care-ți guvernează relația de cuplu și căsnicia, iar revenirea în mers direct va aduce o îmbunătățire a situației sentimentale, ocazia de a evolua alături de partener, de a face pași importanți către consolidarea relației, de a progresa către un viitor împreună. Apetitul sexual va crește și pasiunea se poatereaprinde în cuplu.

Carieră

Jupiter este și guvernator al parteneriatelor profesionale, dar și al carierei, așa că dincolo de îmbunătățirea relației cu partenerii de afaceri, ai șansa în următoaea perioadă să primești noi oferte de colaborare și asociere, să avansezi într-o funcție sau chiar să-ți schimbi direcția profesională.

Bani

Cu Jupiter în mers direct în sectorul banilor și bunurilor materiale deținute împreună cu alții, te poți avânta cu curaj într-un proces de partaj, litigiu, de obținere a unei moșteniri pentru că ai șanse mari să-l câștigi. De asemenea, se pot înlesni căile de a obține un credit. În altp ordine de idei, sunt șanse foarte mari ca veniturile partenerului de viață să se îmbunătățească considerabil.

Sănătate

O serie de frici, angoase, temeri au șansa de a se vindeca datorită mersului direct al lui Jupiter, însă va trebui să cobori mai adânc în ființa ta și să lași optimismul să se instaleze, să-ți schimb viziunea cu una mai pozitivă. Dacă a trebui să renunți al ceva sau ți s-a luat cu forța în ultimele luni de zile, ai norocul de a depăși acum, prin evoluție spirituală, acel moment.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Jupiter își încheie mersul retrograd întocmai în sectorul relațiilor de lungă durată și al căsniciei, așa că ai mari șanse să-ți îmbunătățești relația cu persoana iubită, să progresezi într-o poveste de dragoste, să treci la o treaptă superioară de evoluție în căsnicia ta. Fii mai optimistă și mai deschisă noutății, cunoașterii, dezvoltării în acest sens.

Carieră

Această încheiere a retrogradării jupiteriene ție îți aduce ocazia de a obține niște parteneriate profesionale pe care le visai de multă vreme. Poți avea ocazia de te asocia cu persoane importante, mai ales în afaceri personale, de a semna noi colaborări care să contribuie la progresul tău profesional. Relația cu colegii de muncă se îmbunătpțește și ești mult mai eficientă în rezolvarea sarcinilor zilnice.

Bani

Către seară s-ar putea să ieși în oraș cu prietenii și să scoți din buzunar o sumă de bani mai mare decât îți planificasei. Unii nativi pot plăti pentru o călătorie, vacanță.

Sănătate

Jupiter este guvernator al sănătății tale, așa că așteaptă-te nu doar să-ți recapeți optimismul și buna dipsoziție, ci și să-ți îmbunătățești remarcabil starea de sănătate. Este o perioadă bună să aduci îmbunătățiri în stilul de viață, mai ales legate de alimentație.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Jupiter este guvernator al sectorului iubirii, dar și al intimității și revenirea în mers direct îți va aduce noi orizonturi sentimentale, ocazia de a-ți îmbunătăți relația cu persoana iubită, de a reaprinde pasiunea, chiar de a discuta chiar despre posibilitatea de a deveni părinți în viitor. Cei singuri au șanse mai mari să se îndrăgostească în perioada următoare. Atenție la tendința de infidelitate!

Carieră

Jupiter își revine în mers direct pe casa muncii (și a sănătății), iar acest aspect va însemna pentru tine o îmbunătățire a relațiilor cu colegii, o mai mare eficiență în rezolvarea sarcinilor profesionale și posibilitatea de a progresa la job. Cei care-și caută un loc de muncă, acum vor avea șanse mult mai mari să se angajeze.

Bani

Poți scoate bani din expunerea pasiunilor și hobby-urilor tale, din monetizarea acestora. Sunt foarte avantajați nativii care deja fac asta pentru că-și pot îmbunătăți veniturile. De asemenea, se înlesnește o situație care vizează un credit, obținerea unei moșteniri sau partenerul va câștiga mai bine și te va susține.

Sănătate

Jupiter își revine în mers direct pe casa sănătății (și a muncii). După o perioadă foarte încarcată și dificilă pentru tine la acest capitol, în care nu este exclus ca mulți nativi să se fi confruntat cu probleme de sănătate serioase, iată că răsare soarele și situația se îmbunătățește. Șansele de vindecare vor fi mari, ia tu-ți vei recăpăta optimismul și buna dispoziție.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Poți răsufla ușurată pentru că Jupiter, guvernatorul relațiilor tale, își încheie mersul retrograd întocmai în sectorul iubirii, deci șansele de a cunoaște pe cineva și a începe o nouă poveste de dragoste sunt mari. Dacă deja te afli într-o relație, vei observa o reală îmbunătățire a situației cu partenerul. Mulți nativi vor deci acum să devină părinți și să-ți mărească familia. Cei care au copii sunt sfătuiți să aloce mai mult timp acestora, să se dedice mai mult pasiunilor micuților pentru că există potențial de a-i ajuta în dezvoltarea unor talente.

Carieră

A venit vremea să te gândești serios să transformi un hobby într-o adevărată meserie, iar Jupiter, dar și familia, te vor sprijini în acest sens. Nativii care deja fac asta pot avea parte de oportunități de progres, de uși deschise, de noi contracte, noi asocieri și colaborări.

Bani

S-ar putea ca astăzi să primești cadouri, mici atenții sau să ai baftă dacă participi la jocurile de noroc, dar nu exagera cu speculațiile și nu juca sume mari, ci rezumă-te doar la distracții de moment.

Sănătate

Cum Jupiter este responsabil cu timpul tău liber, vei simți o adevărată eliberare în această perioadă și vei avea ocazia să te relaxezi mai mult, chiar să ai mai mult timp pentru tine. În plus, o serie de emoții și trăiri interioare care te-au măcinat până acum vor căpăta un aer optimist și asta poate însemna pentru unii nativi chiar vindecarea de unele traume ale trecutului.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Jupiter își va încheia mersul retrograd în sectorul familiei și vei observa o îmbunătățire a comunicării și relaționării cu cei dragi, însă în continuare va trebui să depui eforturi pentru a evita unele tensiuni în cuplu create de Marte retrograd. În plus, acțiunile care vizează locuința, regimul unei case sau bun de patrimoniu, vor avea mai mari șanse de a se concretiza. Unii natrivi vor alege să-și mărească spațiul de locuit.

Carieră

Ai șansa de a rezolva în perioada următoare un context ce are legătură cu actele, hârtiile, documentele, poate chiar să aplici pentru un job în alt oraș! Vei reuși să capeți mai mult optimism în gândire și asta te poate ajuta și în dialogurile cu cei din jur sau dacă susții un discurs public, dacă înveți pentru un examen. Jupiter va susține îmbunătățirea relațiilor cu colegii și va aduce eficiență în desfășurarea sarcinilor zilnice.

Bani

Jupiter este responsabil cu modul în acre negociezi, deci șansele de a obține termeni și condiții în favoarea ta în perioada imediat următoare sunt mult mai mari. Unii nativi pot decide să aplice pentru un credit de nevoi personale sau de casă.

Sănătate

Universul interior a fost frământat de retrogradarea lui Jupiter, mai ales că îți este și guvernator al sănătății, iar de acum vei observa că îți vei recăpăta optimismul, entuziasmul și emoțiile tale vor fi mult mai constructive, mai productive. Ai șanse mari să vindeci o problemă de sănătate.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Jupiter își revine în mers direct în sectorul comunicării și este de așteptat să se îmbunătățească felul în care dialoghezi cu cei din jur, dar mai ales cu persoana iubită, dat fiind că este și guvernator al iubirii tale. Dacă ești singură, vei avea șanse mult mai multe să cunoști pe cineva și să începi o relație în perioada următoare. Relația cu copiii se va îmbunătăți semnificativ.

Carieră

Se deblochează proiecte personale, proiecte care au la bază expunerea talentelor tale, legate de meserii bazate pe un hobby. Cei care susțin discursuri publice, dau examene sunt foarte bine susținuți în perioada următoare.

Bani

Jupiter este planeta care ție îți guvernează sectorul financiar așa că te poți aștepta la o serie de blocaje care se ridică în acest sens, poate chiar la oportunități de a-ți îmbunătăți veniturile în viitor. Șanse bune de negocieri favorabile ție.

Sănătate

În perioada următoare te vei dedica mai mult pasiunilor pe care le ai, relaxării, posibil chiar să pleci într-o vacanță. Ai șansa să ecplorezi un hobby și să-l duci pe culmi înalte.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

Relația cu membrii familiei se va îmbunătăți simțitor și, dat fiind că Jupiter îți guvernează emoțiile, trăirile interioare, dar îți este și guvernator principal, te poți aștepta la un entuziasm, la un optimism ieșit din comun în perioada următoare, chiar la expunerea directă a ceea ce simți. Ai șansa de a lăsa trecutul în spate, cu toate nemulțumirile lui.

Carieră

Urmează o perioadă foarte bună în carieră și poți avansa profesional, poți să-ți atingi niște obiective pentru care ai luptat până acum.

Bani

Jupiter își încheie retrogradarea întocmai în sectorul financiar și-ți va aduce șanse și oportunități de a-ți îmbunătăți veniturile. Poți avea parte de măriri de salariu, bonusuri, comisioane mai mari.

Sănătate

Jupiter va veni cu doza lui de binefacere, de șansă de vindecare, însă nu trebuie să ignori simptomele care pot să apară în perioada următoare și care vor necesita o mai mare atenție.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Revenirea în mers direct a lui Jupiter întocmai în zodia ta îți va aduce mai mult entuziasm, mai mult optimism și mai ales dorința de a evolua spiritual. O astfel de atitudine constructivă, progresistă te va ajuta și să-ți îmbunătățești relația cu persoana iubită, convingerile pe care le ai în această direcție, dar și comunicarea cu cei din jur, dat fiind că Jupiter guvernează și acest sector.

Carieră

Poți fi ajutată de persoane din trecut în expansiunea profesională, poate chiar foști parteneri de viață. Ai șansa să rezolvi un context legat de acte, documente, iar deplasările profesionale se vor dovedi productive.

Bani

Sectorul negocierilor capătă un refresh datorită lui Jupiter și vei fi mult mai încrezătoare în dialogul cu ceilalți, aspect care te va ajuta să obții ce-ți dorești în urma propunerilor tale.

Sănătate

Un mare beneficiu al lui Jupiter revenit în mers direct în zodia ta este îmbunătățirea stării de sănătate, dat fiind că îți guvernează acest sector de viață. O serie de frici, temeri, obsesii și vicii pot fi dizolvate acum.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

Este momentul să-ți crești stima de sine, să lucrezi mai mult la valoarea pe care ți-o dai tu sau alții, în special partenerul de viață, pentru că de aici pot veni o serie de beneficii cu impact pozitiv în viața ta. Relațiile cu prietenii se vor îmbunătăți și poți cunoaște oameni noi cu care să legi prietenii de viitor, solide. De asemenea, viața socială se va anima și vei ieși mai mult în oraș, la evenimente, la întâlniri.

Carieră

Jupiter îți guvernează planurile de viitor și proiectele de grup, iar în următoarea perioadă ți se pot deschide noi orizonturi profesionale, poți căpăta o viziune mai optimistă asupra a ceea ce vrei să faci în carieră. Totodată, poți fi ajutată de o persoană importantă în promovare.

Bani

Jupiter îți guvernează sectorul financiar și odată cu revenirea în mers direct vei avea o perspectivă mult mai optimistă asupra câștigurilor tale, aspect care te poate ajuta să-ți crești veniturile.

Sănătate

Retrogradarea lui Jupiter se încheie în sectorul sănătății și astfel vei reuși să-ți îmbunătățești remarcabil starea de spirit, dar și să vindeci, să ameliorezi anumite afecțiuni mai vechi. Scapi de o serie de frici și gânduri anxioase, depresive, recăpătându-ți mare parte din optimism și din gândirea pozitivă.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

Jupiter își încheie retrogradarea în sectorul prietenilor și vei simți nevoia să-ți amplifici viața socială, să ieși mai mult în lume, să cunoști oameni noi. Relațiile de prietenie se vor îmbunătăți, dar și perspectiva ta asupra vieții sentimentale,a supra unei relații de iubire.

Carieră

Planurile de viitor capătă optimism, iar șansele de a-ți promova și crește un proiect personal sau de grup vor fi foarte mari în perioada următoare. Poți primi sprijin din partea unor persoane importante în promovare. Cum Jupiter îți guvernează cariera, te poți aștepta la șanse de a crește, de a avansa într-o funcție sau de a te apropia de un obiectiv pe care-l ai.

Bani

Sectorul financiar rămâne sub auspiciile lui Marte retrograd, deci se cere în continuare prudență în cheltuieli și evitarea investițiilor riscante, dar și a împrumuturilor.

Sănătate

Jupiter este guvernatorul tău secundar, iar ieșirea sa din retrogradare vine la pachet cu o mare doză de optimism, de binefacere, calități care te vor ajuta să-ți îmbunătățești starea de spirit și chiar să-ți vindeci, să-ți ameliorezi anumite probleme de sănătate.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Am fost la ambasada Rusiei să văd „Provocarea”, filmul interzis în România. S-a stricat ceva...
Ce salariu primește un angajat la 'împinge tava' în Mamaia, acum, în 2024. Are o...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Mișcarea strategică a lui Putin în Marea Neagră. Fotografii din satelit arată unde și-au mutat...
Anunțul făcut de Lavinia Pîrva după 7 ani de mariaj cu Ștefan Bănică Jr.: ”Întotdeauna...
Vedeta celebră, diagnosticată cu CANCER la sân. A suferit 4 operații în doar 10 luni
Afacerea cu care investitorii arabi ar putea da lovitura în România. Şeicii vor să facă...
Adio, doamnă! Vestea morții ei a picat ca un trăsnet
Ce a făcut Mădălin Paul Păduran cu câteva ore înainte de accident! Dezvăluirile făcute de...
Acum păpușă, în trecut mătușă! Cum arăta Inna înainte să fie celebră
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
Ceva CIUDAT se întâmplă cu SATELIȚII lui ELON MUSK! De ce NU trebuie lăsați să...
MAGHIARII, umiliți în România. Porneşte revoluţia: Reacţionăm!
Pozele devin filme cu un singur click. Vestea momentului de la Microsoft
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
"Dumnezeu s-o ierte!" De ce a murit, de fapt, Naomi! Acum s-a aflat!
Gabriela Cristea, despre sacrificiile prin care a trecut pentru a ajunge un antreprenor de succes:...
"A scos o canistră şi a turnat pe el". Cine este bărbatul care și-a dat...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Modul ciudat prin care tardigradele supraviețuiesc radiațiilor