Horoscopul zilei de 14 octombrie 2020. Mercur retrogradează în zodia Scorpion

Horoscopul zilei de 14 octombrie 2020. Mercur retrogradează în zodia Scorpion
Horoscop săptămânal, 21 - 27 decembrie 2020
Publicat: 14/10/2020, 06:19
Actualizat: 14/10/2020, 06:23

Horoscopul zilei de 14 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, începe să retrogradeze în zodia Scorpion, retrogradare care va dura până în data de 27 octombrie, când își va continua mersul retrograd în zodia Balanță, până pe data de 4 noiembrie.

Cu Mercur retrograd în Scorpion trebuie să avem grijă la sectorul financiar, să evităm să facem investiții majore, să deschidem credite, să cumpărăm aparatură electrică, electronică sau care reprezintă un mijloc de comunicare, așa cum este, spre exemplu, telefonul sau mașina. Este o perioadă de reevaluări interioare profunde și de reanalize financiare.

Este posibil să fim mai confuzi decât de obicei, de aceea nu trebuie luate decizii radicale, majore. Este recomandat să ne reanalizăm modul de comunicare cu cei din jur, să fim mai atenți la ce transmitem și cum transmitem, mai ales că este o perioadă în care pot ieși la suprafață secrete dureroase. Atenție la știri, informații și manipulări legate de sex, bani și comunicare. Totodată, ca orice retrogradare mercuriană, este important să evităm conflictele cu cei din jur și să facem un efort de înțelegere și toleranță.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 14 octombrie 2020

Dragoste

Mercur retrograd pune foarte mult accent pe relațiile intime, sexuale, pe relațiile ascunse și acestea trebuie reevaluate. Posibil ca ceea ce nu devine oficial să se încheie. De asemenea pot apăre conflicte legate de bani în cuplu și pot ieși la suprafață infidelități, secrete care să fie foarte greu de iertat.

Carieră

Astăzi este o zi foarte bună la locul de muncă în care dai dovadă de multă eficiență, control, capacitate de rezolvare a sarcinilor și beneficiile nu vor întârzia să apară. Te faci plăcută, capeți popularitate.

Bani

Mercur retrogradează întocmai în sectorul bunurilor materiale și al banilor deținuți împreună cu alții. Aici este nevoie de multă atenție, de clarificarea unor aspecte ce țin de partaje, litigii, moșteniri. Nu se recomandă deschiderea unui credit acum, însă este o perioadă bună de închis un credit, de plătit taxe, impozite și alte dări către stat sau persoane.

Sănătate

Sănătatea nu-ți ridică nici cele mai mici probleme astăzi, însă nu exagera, mai ales cu munca. Evită să stai peste program și odihnește-te, fă-ți poftele și plăcerile mai mult.

Horoscop zilnic Taur – 14 octombrie 2020

Dragoste

Mercur retrogradează în sectorul relațiilor de lungă durată și al căsniciei și te va stimula să-ți analizezi viața de cuplu până la cel mai mic detaliu, dar și atitudinea pe care o ai față de partener sau pe care acesta o are față de tine. Este o zi foarte bună pentru clarificări în relații.

Carieră

Mercur va influența și relațiile profesionale, cu colaboratorii, asociații, partenerii de afaceri și pot exista unele tensiuni. Este nevoie să revizuiești contractele pe care le ai și să vezi cu ce merită să mergi mai departe.

Bani

Reanaliza modului în care-ți administrezi finanțele te poate ajuta pe termen lung să-ți îmbunătățești veniturile. Nu te grăbi să iei decizii financiare și nici nu bate palma prea repede într-o negociere, ci analizează toate componentele. Unii nativi se desprind de sursele de venit neprofitabile.

Sănătate

După cum bine știi este o perioadă stresantă pentru tine, însă astăzi ai șansa să te bucuri de multă energie și putere. Dedică-te hobby-urilor tale, discută despre posibilitatea de a le duce la un nivel superior.

Horoscop zilnic Gemeni – 14 octombrie 2020

Dragoste

Ai parte de o zi bună în dragoste în care-ți poți exprima emoțiile cu mult curaj. Deși sentimental încă ești nelămurită de un aspect, azi ai șansa să-ți stăpânești emoțiile și să le canalizezi constructiv.

Carieră

Mercur va retrograda în sectorul muncii și-ți cere o reevaluare a jobului. Ești mulțumită de ceea ce lucrezi? Ce îmbunătățiri poți să aduci programului sau modului în care-ți desășori sarcinile? Acestea sunt întrebările pe care Mercur le scoate la lumină și îți cere să găsești răspunsul și să-l aplici. Nu este o perioadă favorabilă să-ți dai demisia, însă dacă ești în căutarea unui loc de muncă, te poți angaja acum.

Bani

Mercur este guvernatorul tău, iar în perioada de retrogradare este de preferat să eviți acțiunile financiare majore, dar și achizițiile și negocierile pentru că la mijloc poate fi vorba de multă confuzie și dacă cineva va încerca să te păcălească (este posibil) nu-ți vei da seama.

Sănătate

Mercur retrogradează pe axa sănătății, deci este o perioadă de încetinire a vitezei, de odihnă și de reanaliză a stării de sănătate. Dacă sunt simptome, nu le igno0ra, ci mergi și tratează-le. Posibil ca oboseala să-și spună cuvântul.

Horoscop zilnic Rac – 14 octombrie 2020

Dragoste

Mercur retrogradează întocmai în sectorul iubirii și-ți cere reevaluarea sentimentelor, revizuirea atitudinii pe care o ai față de persoana iubită, de ideea de cuplu sau de copii, inclusiv de ideea de a avea copii. Nu este o perioadă bună pentru noi relații. Profită de ziua de astăzi și discută un aspect sentimental. Ai mari șanse să-l lămurești și să-ți armonizezi relația.

Carieră

Este o perioadă bună să-ți reevaluezi talentele și să vezi ce poți face cu acestea. Poate acum nu ai încredere în tine suficientă, nu te simți capabilă de mai mult, însă în toată aceastaă perioadă de retrogradare este posibil să ai sclipirea de a ști cum să-ți transformi un hobby în profesie..

Bani

Atenție la tendința de a cheltui bani pentru a epata sau pentru a demonstra cuiva altceva decât realitatea. Ai tendințe impulsive de a cheltui!

Sănătate

Mercur este guvernator al sănătății tale și ar fi recomandat ca în această perioadă să te odihnești mai mult și să eviți să te enervezi, mai ales să te lași măcinată de gânduri, de frici. Mai degrabă scoate-le la suprafață, meditează și vezi de unde provin pentru a le vindeca.

Horoscop zilnic Leu – 14 octombrie 2020

Dragoste

Mercur retrogradează în sectorul familiei și-ți cere revizuirea modului în care comunici cu cei dragi, în special cu părinții. Dacă vrei să te muți singură sau cu partenerul și nu ai inițiat discuția până astăzi, evită să o faci sau fă-o cu mare atenție pentru că răspunsul s-ar putea să nu fie cel așteptat. Perioadă favorabilă să-ți renovezi o casă, să te ocupi de un bun de patrimoniu. Pe de altă parte, reanalizează-ți în cel mai profund mod cu putință emoțiile și vezi ce trebuie să vindeci și ce trebuie să elimini.

Carieră

Este o perioadă de afirmare, iar ziua de astăzi poate fi apogeul unor acțiuni întreprinse în acest sens. Totodată, la muncă ai ocazia să progresezi, să crești în ochii cuiva, să primești aprecieri.

Bani

Mercur îți guvernează finanțele, așa că evită să te arunci în investiții financiare prea mari. Evită creditele pentru casă, mașină și dă dovadă de chibzuiță în cheltuielile zilnice.

Sănătate

Soarele, guvernatorul tău, este încă delicat aspectat de războinicul Marte, așa că evită acțiunile impulsive și nu te grăbi chiar dacă ești în întârziere.

Horoscop zilnic Fecioară – 14 octombrie 2020

Dragoste

Mercur retrogradează în sectorul comunicării, așa că fără îndoială dialogul cu cei din jur va fi un punct sensibil. Reevaluează-ți felul în care transmiți mesajele, chiar și felul în care gândești, pentru că este probabil ca în această perioadă să fi fost mult prea critică cu ceilalți. Zi foarte bună în dragoste, productivă și armonioasă.

Carieră

Mercur este guvernator al sectorului profesional, al carierei tale și-ți poate aduce multe întrebări la care să fii nevoită să răspunzi în această perioadă. Posibil să te simți blocată în atingerea unor obiective, dar reevaluează-ți strategia. Poate fi vorba chiar de continuarea unor studii pentru obținerea unei diplome, unui atestat profesional.

Bani

Evită negocierile în această perioadă și fii cu ochii-n patru dacă ai de făcut plăți online, tranzacții. Oricât de mare este tentația, nu-ți cumpăra o mașină acum.

Sănătate

Mercur este guvernatorul tău, iar în perioada de retrogradare este posibil să fii mai confuză, mai tensionată și stresată și, implicit, mai obosită. Fii mai atentă la deplasări!

Horoscop zilnic Balanță – 14 octombrie 2020

Dragoste

Contextul relațional rămâne în continuare unul tensionat și ar fi bine să nu te grăbești nici în acțiuni și nici în decizii. Cu toate astea, ziua de astăzi îți poate aduce unele clarificări și lămuriri sentimentale, chiar și o ușoară briză de armonie.

Carieră

O zi bună să te faci remarcată și apreciată, să câștigi popularitate și să discuți cu superiorii despre ceea ce te nemulțumește, însă ai are grijă la ton.

Bani

Mercur retrogradează întocmai în sectoul financiar, deci evită să faci investiții, să faci cheltuieli majore, ci preocupă-te de reevaluarea bugetului și a modului în care-ți câștigi banii. Sunt avantajați nativii care cer o mărire de salariu sau renegociază niște drepturi financiare.

Sănătate

Cum Soarele din zodia ta încă este prost aspectat și starea de sănătate poate fi mai delicată, în sensul că poți fi mult mai obistă decât de obicei.

Horoscop zilnic Scorpion – 14 octombrie 2020

Dragoste

Mercur retrogradează în zodia ta și cum este guvernator al axei iubirii s-ar putea să fii foarte confuză cu privire la sentimentele tale sau din contră să devii mult prea geloasă. Este posibil ca unele secrete și infidelități să iasă la iveală acum. În plus, nu ai încredere în nimeni și ești foarte suspicioasă cu prietenii.

Carieră

Un proiect în care ai investit timp și bani staționează sau astăzi afli vești neplăcute despre evoluția sa. Nu lua decizii profesionale acum și nici nu-ți face planuri de viitor pentru că te vei răzgândi ulterior sau se vor da peste cap.

Bani

Fii prudentă în negocieri, în plățile pe care le faci, mai ales dacă sunt online și reanalizează-ți o situație a unor bunuri materiale, moșteniri, credite. S-ar putea să-ți vină niște bani din urmă, un comision restant, o sumă de bani pe care n-ai primit-o la timpul ei deși munca ai prestat-o.

Sănătate

Cum retrogradarea mercuriană aduce mult freamăt psihic și multe frământări, multe semne de întrebare, este posibil ca fiind întocmai în zodia ta să te simți copleșită de propriile tale gțnduri și mai obosită ca de obicei.

Horoscop zilnic Săgetător – 14 octombrie 2020

Dragoste

Mercur îți cere să-ți reevaluezi profund trecutul, amintirile, o fostă relație. Pentru a putea evolua în relațiile tale va trebui să lași tot ce ai trăit în spate și să te bucuri de experiențele, plăcute sau nu, pe care le-ai avut. Gândul la un fost partener te macină și nu este exclus să-l cauți în această perioadă. De asemenea, revizuiește-ți atitudinea față de actualul partener.

Carieră

O zi extraordinar de bună pentru afirmare, pentru a-ți atinge cele mai înalte obiective, iar comunicarea cu superiorii, deși ușor tensionată este benefică. Spune ce ai de spus și vei face un pas în față.

Bani

S-ar putea ca toate tensiunile, grijile și stresul cauzate de un proiect să sedizolve și să primești vești bune despre starea acestuia. Ai șanse să-l duci către progres, deși s-ar putea să fie nevoie și de o investiție în acest sens, poate în promovare.

Sănătate

Mercur retrogradează în sectorul sănătății și este nevoie să devii mai responsabilă la acest capitol. Refă-ți niște analize sau dacp te confrunți cu unele simptome ale unor boli cronice, îna caestă perioadă poți afla un remediu care să le amelioreze. Odihnește-te cât ai nevoie și nu face excese!

Horoscop zilnic Capricorn – 14 octombrie 2020

Dragoste

Mercur retrogradează în sectorul prietenilor și-ți cere să devii mai atentă la anturajul din care faci parte, să reevaluezi niște relații și ține cont că poți afla secrete în această perioadă care să te dezamăgească despre persoane în care ai avut încredere. Concluzia? Nu acorda prea ușor încrederea ta nimănui!

Carieră

Proiectele tale vor părea că bat pasul pe loc, însă tot ce este nevoie să faci este să-ți reevaluezi strategia de abordare și expansiune. Nu lua decizii majore acum pentru că vei reveni asupra lor. Posibile tensiuni cu colegii de muncă!

Bani

Încearcă să fii la zi cu plățile, cu raele la credit, cu datoriile și cu toate utilitățile, inclusiv facturile.

Sănătate

Mercur este guvernator al casei sănătății și-ți cere în această perioadă să-ți reanalizezi stilul de viață și timpul liber pe care ți-l aloci. Dacă ai făcut excese, este momentul să te odihnețti mai mult și chiar să aduci unele îmbunătățiri programului zilnic.

Horoscop zilnic Vărsător – 14 octombrie 2020

Dragoste

Mercur îți guvernează iubirea și te va trece prin momente de cumpănă, în care te vei întreba dacă ceea ce simți este real sau nu. Tocmai pentru că vei fi confuză cu privire la sentimente și la relașia în care te afli, ar fi ideal să nu iei acum deciziiradicale.

Carieră

Mercur retrogradează în sectorul carierei și-ți cere o profundă reanaliză a obiectivelor pe care ți-ai propus să le atingi, dar și o reevaluare a modului în care comunici cu superiorii. Posibil să simți unele frustrări legate de locul de muncă, însă nu este momentul să schimbi direcția în carieră, ci doar să analizezi această variantă.

Bani

Deși astăzi este o zi favorabilă din punct de vedere al acțiunilor financiare, este de preferat ca în perioada de retrogradare mercuriană să te preocupi intens de aducerea la zi a unor plăți, a situației unei moșteniri, bun de patrimoniu, să rezolvi un context legat de acte. Dacă te gândești să faci un credit, mai așteaptă.

Sănătate

Se menține contextul delicat leat de sănătate, deci prudența și responsabilitatea rămân de bază în acaestă perioadă.

Horoscop zilnic Pești – 14 octombrie 2020

Dragoste

Adtăzi este o zi foarte bună pentru clarificarea unor probleme în cuplu și pentru consolidarea relașiei, însă în perioada de retrogradare a lui Mercur, care este guvernator al relațiilor tale, va trebui să-ți reanalizezi atitudinea sentimentală, atitudinea pe care o ai față de partener și gradul de implicare în relație.

Carieră

În acaestă perioadă te vei preocupa mai mult de casă și de rezolvarea unui context locativ. Astăzi este o zi bună să-și pui pe picioare un proiect sau să accepți ajutoru unei persoane care se oferă.

Bani

O zi bună să obții niște beneficii financiare, poate chiar nesperate. Nu investi în surse de câștig nesigure și ai grijă la tranzacțiile online.

Sănătate

Te poți simți mai obosită ca de obicei astăzi și va trebui să fii mai atentă la modul în care-ți gestionezi timpul și propriile resurse.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Vremea 1 - 29 aprilie 2024. Începem săptămâna cu 31 de grade Celsius. Meteorologii se...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
''Să-i fie țărâna ușoară!'' Dana Roba, mesaj neașteptat despre Daniel Balaciu. Cum a amenințat-o soțul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Halep a fost BLOCATĂ. Decizia finală în circuitul WTA
Chec de post. Rețeta ideală pentru iubitorii de cafea
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Fanii din Anglia și Scoția, avertizați înainte de Euro 2024 că berea germană e mai...