Horoscopul zilei de 17 octombrie 2020. „Scorpionii” au fler în comunicare

Horoscopul zilei de 17 octombrie 2020. „Scorpionii” au fler în comunicare
Horoscop zilnic: Horoscopul zilei de 13 iunie 2021. Scorpionii se reîndrăgostesc de partener / Foto: Pixabay.com
Publicat: 17/10/2020, 02:38
Actualizat: 17/10/2020, 02:46

Horoscopul zilei de 17 octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna va activa zodia Scoprion, iar din această ipostază ne va sensibiliza mai mult, ne va face mai emotivi, dar și mai predispuși la exprimări, manifestări excentrice, nonconformiste.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească întâi previziunile pentru ascendent și apoi previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec – 17 octombrie 2020

Dragoste

Relația de cuplu rămâne sub semnul întrebării, însă este nevoie să te concentrezi pe acest capitol care a tot fost supus schimbărilor și provocărilor și să vezi cu ce trebuie să continui mai departe.

Carieră

O zi de weekend destul de provocatoare. Fie superiorii, colegii, fie partenerii de afaceri, cineva te va căuta și te va obosi cu cerințele și pretențiile.

Bani

S-ar putea să ai parte de surprize financiare, să primești niște vești care să te îngrijoreze, însă să ai și idei bune despre cum să rezolvi un context nemulțumitor.

Sănătate

Accentul cade mult pe starea ta interioară și poți avea parte de frământări, frici, fondate sau nu, declanșate de gânduri care-ți trec prin cap cu o viteză incontrolabilă.

Horoscop zilnic Taur – 17 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca astăzi să devii geloasă, să-ți manifești neîncrederea în partener, chiar dacă ai motive, chiar dacă nu ai. Ești mult mai emoțională și mai speculativă.

Carieră

S-ar putea ca unele discuții cu colegii sau partenerii de afaceri sau colaboratorii să meargă către o direcție care să nu-ți placă, să te deranjeze și să ripostezi destul de dur.

Bani

Confuzia financiară continuă și este legată de faptul că nu știi la ce sărenunți sau de unde să scoți bani. Nevoia de stabilitate financiară este foarte mare. Analizează posibilitatea de a face bani din pasiunile tale.

Sănătate

Te simți foarte obosită, aproape de epuizare, așa că profită de ziua liberă pentru a te odihni.

Horoscop zilnic Gemeni – 17 octombrie 2020

Dragoste

Sentimental vrei să scapi de niște temeri care s-au tot înrădăcinat în mintea ta în ultimele zile, dar pe care nu prea simți să le expui în adevărata formă. Sunt șanse mari să ajungi la o înțelegere cu persoana iubită astfel încât ceea ce s-a discutat în această perioadă să rămână bătut în cuie.

Carieră

Este o zi destul de încărcată de activități și s-ar putea să fii deranjată de cuvintele celor cu care interacționezi, să te simți lezată. Oricum, profită pentru a pregăti o strategie pentru săptămâna ce vine. Ai idei bune azi!

Bani

Financiar poți avea idei foarte bune despre cum să-ți protejezi veniturile. S-ar putea totuși să dai niște bani în plus pentru casă care, cel mai probabil, nu erau în plan.

Sănătate

Se întrevăd vulnerabilități legate de starea ta de sănătate care se vor accentua dacă nu te vei odihni mai mult. Unii nativi se pot confrunta cu afecțiuni renale sau ginecologice.

Horoscop zilnic Rac – 17 octombrie 2020

Dragoste

Ești mai sensibilă ca de obicei, mai întoarsă către trecut, către rememorarea unor momente, amintiri. Posibil să fii dezamăgită de un context sentimental și din cauza asta să intri pe această direcție.

Carieră

Interesul zilei va fi către familie și mai puțin către sectorul profesional. Însă, poți să stai cu cei dragi de vorbă și le poți cere sfaturi despre traiectoria profesională pe care vrei să o urmezi.

Bani

Te tentează să faci cheltuieli legate de locuință, însă nu-ți vine să arunci cu banii prea ușor. Ieși la cumpărături, dar doar pentru a face o listă cu necesități. Evită speculațiile și manipulările financiare.

Sănătate

Ești foarte sensibilă și ușor de rănit și tu știi prea bine că ce te macină pe interior se vede și în exterior. Odihna, activitățile care-ți fac plăcere pot fi un bun remediu. Dedică-te unui hobby!

Horoscop zilnic Leu – 17 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să apară discuții neprevăzute în familie care să te tensioneze și să te facă să spui unele lucruri pe care apoi să le regreți. Posibil să reiei niște teme de dialog mai vechi cu părinții, însă să nu simți prea multe îmbunătățiri.

Carieră

Contextul profesional rămâne și astăzi tensionat și, deși este sâmbătă, și poate vrei să te relaxezi, evenimentele petrecute s-ar putea să nu te lase.

Bani

Dacă vei continua să cheltui bani cum ai făcut-o până acum s-ar putea să te trezești cu conturile goale și cu un mare gust amar. Economisește mai mult și evită speculațiile financiare!

Sănătate

Ușor, ușor începi să-ți reintri în ritm, însă astăzi nu exagera cu nimic, ci odihnește-te, ieși la o scurtă plimbare în natură, stai sub razele soarelui mai mult.

Horoscop zilnic Fecioară – 17 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea ca unele dialoguri cu persoana iubită să nu-ți fie deloc pe plac și să te enervezi. Posibil să fii acuzată de ceva ce nu ai făcut și tu să întorci moneda întocmai. Pe de altă parte, posibil să intri în controverse cu rudele sau cu vecinii.

Carieră

Nu este exclus să-ți vină niște vești suprinzătoare și absolut neașteptate legate de job sau de un coleg. Oricum ar fi, nu lua totul de bun și nu crede tot ce auzi. Posibile deplasări cu stres.

Bani

Ești încă sub influența unui context financiar care te-a luat printr-o oarecare surprindere, deși îl așteptai sau îl previzionai. Analizează ceva din trecut și refă-ți o strategie.

Sănătate

Starea de sănătate se îmbunătățește, însă ai tendința de a gândi nu neapărat negativist, cât extrem și asta îți poate dăuna.

Horoscop zilnic Balanță – 17 octombrie 2020

Dragoste

S-ar putea să primești reproșuri, să ți se spună că ești prea egoistă sau că nu dai valoare celorlalți, însă dacă știi că nu este așa, nici nu ar trebui să pui la suflet. În schimb, dacă ai orgoliul crescut, lasă garda jos!

Carieră

Se întrevăd niște dubii legate de sectorul profesional. Posibil ca ceva să fi apărut nou la locul de muncă și să-ți creeze confuzii.

Bani

Niște dialoguri financiare te pot nemulțumi, te pot face să te frămânți, să te agiți cu privire la stabilitatea bugetului de care atât ai nevoie pentru a te menține în echilibru.

Sănătate

Te temi legat de sănătatea ta sau a cuiva drag și tinzi să-ți faci fel și fel de gânduri. Încearcă să ajuți cu un sfat, să vii cu un remediu diferit, poate homeopat.

Horoscop zilnic Scorpion – 17 octombrie 2020

Dragoste

Luna îți traversează astăzi zodia și-ți aduce un plus de farmec, atracție, magnetism de care te vei folosi din plin pentru a cuceri, însă ai grijă să nu manipulezi prin cuvinte și să nu spui minciunele pentru a obține ceea ce-ți dorești.

Carieră

Manevrezi cu multă ingeniozitate o situație profesională astfel încât să o întorci în favorea ta. Poate fi vorba chiar și de un dialog cu un coleg.

Bani

Nu te aventura în cheltuieli pentru a demonstra ceva cuiva sau pentru a te lăuda cu statutul tău pentru că poți rămâne cu buzunarul gol.

Sănătate

Starea de sănătate este bună și chiar dai dovadă de multă energie față de zilele anterioare. Ține cont că azi ești foarte creativă, intuitivă și… speculativă.

Horoscop zilnic Săgetător – 17 octombrie 2020

Dragoste

Astăzi este o zi a amintirilor rememorate cu multă pasiune. Posibil să stai de vorbă cu cineva din trecutul tău și să te surprindă ceea ce auzi.

Carieră

Te preocupă foarte mult o situație profesională, însă ții în tine și analizezi. Posibil că un coleg să-ți dea o veste surprinzătoare și neașteptată.

Bani

Ești foarte atentă la banii tăi, foarte seriosă și sobră când vine vorba de cheltuieli și asta poate fi un plus în acest context.

Sănătate

Ai mai multă grijă la starea de sănătate și odihnește-te mai mult. S-ar putea să ai parte de niște insomnii, însă de natură… sentimentală.

Horoscop zilnic Capricorn – 17 octombrie 2020

Dragoste

Ai mai multă grijă la cei din anturaj cu care-ți petreci tinpul astăzi, fie că sunt prieteni sau cunoștințe, pentru că te pot pune în situații stânjenitoare poate chiar fără să-și dea seama. Posibile discuții surprinzătoare cu copiii.

Carieră

Un proiect în care ești implicată nu se află pe traiectoria dorită de tine și poți să te frămânți mult în legătură cu acesta. Nu-i acuza pe cei din jur pentru context, ci încearcă să-l îmbunătățești pentru că ai idei!

Bani

S-ar putea ca astăzi să auzi fel și fel de vești financiare și asta să te sperie, să te nemulțumească, însă nu lua de bun totul. Mare atenție la tendința de a face speculații financiare. Un astfel de context poate aduce pierderi financiare acum!

Sănătate

Vei observa că începi să te simți din ce în ce mai bine ajutându-i pe cei din jur. Unii nativi se preocupă de o problemă a celorlalți și vin cu sfaturi bune.

Horoscop zilnic Vărsător – 17 octombrie 2020

Dragoste

Ai mai multă grijă la ceea ce afișezi, dar mai ales la ceea ce spui în fața celorlalți pentru că îți poți aduce prejudicii de imagine.

Carieră

O zi destul de tensionată în plan profesional. Chiar dacă ești liberă s-ar pueta să fii nevoită să lucrezi pentru un proiect suplimentar sau să te preocupi de ceva ce nu ai terminat la muncă.

Bani

Nu este cea mai bună zi să mergi la shopping, dar dacă totuși trebuie să o fai, fă-ți o listă strictă și nu depăși bugetul alocat.

Sănătate

Dacă aveai ceva planificat, o ieșire cu prietenii sau la un eveniment, s-ar putea să nu ai atâta chef de socializare pe cât ar trebui și chiar să contramandezi.

Horoscop zilnic Pești – 17 octombrie 2020

Dragoste

Un context sentimental te poate dezamăgi sau cel puțin te poate pune pe gânduri. Nu prea vei ști în ce direcție să acționezi și cel mai probabil vei aștepta ca celălalt să facă primul pas. Dacă ți se ridică mingea la fileu, nu o scoate din teren!

Carieră

Simți nevoia de a învăța ceva ce crezi că te-ar putea ajuta în evoluția personală, în recăpătarea forțelor și a puterii de sine. Poate te înscrii la cursuri și seminarii cu tematică spirituală.

Bani

Posibile vești neplăcute legate de un context financiar care să sosească în prima parte a zilei. Nu te grăbi să iei o decizie sau să scoți o sumă de bani din buzunar fără a verifica și analiza toate detaliile.

Sănătate

Mintea îți zburdă departe, peste mări și țări. Simți nevoia de a pleca într-o călătorie, de a te detașa de niște contexte ale momentului care-ți creează stres și te obosesc peste măsură.

Horoscop săptămânal 12 – 18 octombrie 2020. Balanțele se pregătesc de noi începuturi

Astrologul Mădălina Manole prezintă horoscopul săptămânal pentru perioada 12 – 18 octombrie 2020, pentru toate zodiile. Săptămâna 12 – 18 octombrie 2020 se remarcă prin intrarea în retrogradare a planetei Mercur, eveniment care se petrece începând cu data de 14 octombrie și durează până pe 3 noiembrie 2020.

Mercur este planeta comunicării, a rațiunii, a comerțului și negocierilor, iar în perioada sa de retrogradare s-ar putea să fim ușor confuzi, motiv pentru care nu se recomandă să luăm decizii majore, ci mai degrabă să reevaluăm un context de viață.

De asemenea, este posibil să fim mai tensionați motiv pentru care ne putem implica în fel și fel de discuții contradictorii și putem da naștere conflictelor.

Cât timp va dura această retrogradare este de preferat să evităm investițiile în produse electronice, electrocasnice, dar și în aparatură care reprezintă un mijloc de comunicare și comunicație, de exemplu telefoane sau mașini.

Un alt aspect important al săptămânii este Luna Nouă care se petrece în zodia Balanță, pe data de 16 octombrie, și care vorbește despre noi începuturi relaționale, însă destul de perturbatoare, deloc ușoare și chiar forțate.

Horoscop lunar. Previziuni pentru luna octombrie 2020

Horoscopul lunii octombrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Luna octombrie ne va pune în atenție o serie de acțiuni pe care le-am întreprins în luna august cu scopul de a le revizui, în majoritatea cazurilor fiind vorba de acțiuni legate de sectorul profesional, dar nu numai.

Evenimentul major al lunii octombrie 2020 este retrogradarea lui Mercur, planeta comunicării și a rațiunii, în zodia Scorpion, eveniment care se va produce începând cu data de 14 octombrie și care va aduce un plus de tensiune în relațiile cu cei din jur, neîncredere și instabilitate financiară.

Este de preferat să nu luăm decizii majore în această perioadă, ci să ne reevaluăm rațiunile anterioare.

De asemenea, vă recomand să nu achiziționați produse electronice și electrocasnice luna aceasta și nici să nu faceți alte investiții majore. Mai multă prudență în relația cu băncile și în acțiunile întreprinse în acest sens, mai ales în cazul plăților online.

Un nou transfer de TOP la CFR Cluj. Şefii campioanei României îi îndeplinesc toate dorinţele...
Prodanca a aflat cine e amanta lui Reghe şi o AMENINŢĂ în ultimul hal: 'O...
FOTO. Mihaela Rădulescu, apariție interzisă! O rochie transparentă, prin care s-a văzut prea mult
Alimentul care scade temperatura corporală. 10 mâncăruri pentru caniculă
Andreea Marin ARUNCĂ BOMBA! Vedeta, însărcinată? ‘Vom avea şi un copil!’
Motivul pentru care Ilie Năstase o sfătuiește pe Simona Halep să nu rateze Wimbledonul |...
E oficial! De când vor fi MAJORATE ALOCAŢIILE pentru copii. Câţi bani vor lua micuţii
Energia electrică a atins cel mai mare preţ înregistrat vreodată pe piaţa spot din România
BANCUL ZILEI – Amor nebun cu vecina, din răzbunare!
Anthony Fauci trage un semnal de alarmă: Cine este mai predispus să se infecteze cu...
Prodanca a aflat cine e amanta lui Reghe şi o AMENINŢĂ în ultimul hal: 'O...
O RACHETĂ de mari dimensiuni a fost descoperită pe un câmp. Din ea iese ceva...
Alimentul oltenesc după care nemții sunt înnebuniți. Producția ia imediat drumul Germaniei, românii nu apucă...
Euro 2020. Cum se răzbună Germania pe UEFA după ce forul european a interzis iluminarea...
Fiica lui Michael Jackson, dezvăluire șocantă despre un incident petrecut alături de tatăl ei
Ultima oră: Celebrul om de afaceri S-A SINUCIS... Primele informații
Lovitură pentru cei vaccinați cu ambele doze de PFIZER! Boala cumplită care poata apărea ca...
Are CANCER! Încă o dramă în lumea muzicală. ”E nașpa și sunt speriat. Vă iubesc...
S-a prăbuşit City Insurance, cea mai mare companie de RCA! Tot managementul este suspendat, Fondul...
Cine este prima femeie din clubul miliardarilor din ţara noastră. Ea a construit de la...