Horoscopul zilei de 28 septembrie 2020. Leii primesc sprijin financiar

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2020. Leii primesc sprijin financiar
Horoscopul zilei de 28 septembrie 2020. Leii primesc sprijin financiar
Publicat: 28/09/2020, 06:10

Horoscopul zilei de 28 septembrie 2020, realizat de astrologul Mădălina Manole, vine cu previziuni astrologice și sfaturi pentru toate zodiile, în dragoste, carieră, bani și sănătate.

Astăzi, Luna va trece din zodia Vărsător în zodia Pești și dacă în prima parte a zilei vom fi mai tensionați și determinați să facem lucrurile să funcționeze, ulterior vom simți nevoia de liniște și relaxare, odihnă.

Sfatul astrologului! Persoanele care-și cunosc ascendentul zodiacal, sunt sfătuite să-și citească atât previziunile pentru ascendent, cât și previziunile pentru zodie!

Horoscop zilnic Berbec

Dragoste

S-ar putea ca în prima parte a zilei să ai parte de niște neînțelegeri cu persoana iubită și asta pentru că tinzi să acorzi mai multă atenție altora decât ei.

Carieră

Simți că nu faci ceea ce-ți place sau că nu-ți poți atinge niște obiective propuse, însă încearcă să ai răbdare. Dimineața ai putea lupta cu multă îndârjire pentru un proiect în care ești implicată.

Bani

Posibil să fii puțin confuză astăzi cu privire la niște aspecte financiare, iar dacă nu știi ce decizie să iei, nu forța mâna, ci amân-o.

Sănătate

Chiar dacă te simți tensionată și stresată, către seară vei avea timp de odihnă și de liniște. Poți face pace cu niște gânduri care-ți dau târcoale.

Horoscop zilnic Taur

Dragoste

Poți să-ți planifici ieșiri în oraș și întâlniri cu prietenii pentru că este o zi în care aceste aspecte se vor dovedi benefice pentru tine. Poate cunoști oameni noi sau poate afli lucruri noi.

Carieră

În prima parte a zilei poți avea parte de tensiuni cu superiorii și ar fi bine să nu le dai curs. Poți, în schimb, relua unele dialoguri mai vechi pentru că s-ar putea să ai câștig de cauză.

Bani

Evită în continuare să iei decizii majore și importante în plan financiar. Concentrează-te mai mult pe planificarea unui plan de îmbunătățire a bugetului.

Sănătate

Ai abilitatea să faci față stresului profesional, însă încearcă către seară să-ți iei un răgaz pentru a te relaxa, altfel s-ar putea ca zilele viitoare să simți din plin suprasolicitarea de acum.

Horoscop zilnic Gemeni

Dragoste

O discuție cu prietenii te poate mobiliza sau poate chiar un ajutor venit din partea acestora va fi aspectul care te va pune pe picioare.

Carieră

Reușești să te înțelegi din ce în ce mai bine cu superiorii, mai ales în a doua parte a zilei când vei discuta la alt nivel, vei fi mult mai îndrăzneață și asta te va ajuta să-ți îmbunătățești imaginea.

Bani

S-ar putea să primești un sprijin financiar de la o persoană din străinătate sau poate îți cumperi o vacanță la un super preț.

Sănătate

Nu se întrevăd probleme de sănătate. Dincolo de niște discuții care te pot stresa, este o zi bună pentru tine.

Horoscop zilnic Rac

Dragoste

Azi ai putea discuta niște aspecte destul de intime, de delocate în cuplu și te vei bucura de înțelegerea partenerului.

Carieră

În a doua parte a zilei poți afla vești bune despre un curs sau poate un dialog cu o persoană înțeleaptă te va ajuta să iei o decizie importantă.

Bani

În prima parte a zilei s-ar putea ca niște dialoguri pe teme financiare să te enerveze, să te deranjeze și să-ți strice buna dispoziție.

Sănătate

Stresul profesional pare să-și spună cuvântul în continuare și ai face bine să nu te suprasoliciți astăzi.

Horoscop zilnic Leu

Dragoste

Seara vei avea parte de multă pasiune în cuplu și multe dialoguri intime, poate declarații, care te vor lua prin surprindere.

Carieră

În prima parte a zilei ar trebui să eviți orice dialog cu partenerii de afaceri și colaboratorii pentru că vor fi tensionate și nu vei ajunge la niciun acord.

Bani

Dă dovadă de mai multă înțelepciune în negocieri și nu te lăsa influențată prea ușor de promisiuni mărețe, mai ales dacă ți se par irealizabile. Poți primi un ajutor, un sprijin financiar neașteptat sau nesperat.

Sănătate

Un dialog cu o persoană evoluată spiritual sau un mesaj citit undeva te poate reechilibra emoțional și-ți poate înlătura niște frici.

Horoscop zilnic Fecioară

Dragoste

Se întrevăd momente frumoase în cuplu, clipe de liniște, extaz și împăcare alături de partenerul de viață.

Carieră

S-ar putea să-ți amintești de niște sarcini mai vechi pe care le-ai tot amânat și astfel să-ți dai seama că nu-ți ajunge timpul pentru ce ai în agenda de lucru.

Bani

Este nevoie să fii mai înțeleaptă în cheltuieli pentru că ai tendința de a da bani prea ușor pentru lucruri de care nu ai neapărată nevoie.

Sănătate

În prima parte a zilei vei fi mai tensionată și mai nervoasă și ar fi bine să gândești de două ori înainte de a spune ceva.

Horoscop zilnic Balanță

Dragoste

Ziua începe foarte bine pentru cei singuri care sunt dornici să se expună mai mult, să cucerească. În cuplu se pot discuta niște aspecte vizavi de o relație de prietenie și pot apărea unele tensiuni.

Carieră

La locul de muncă ai parte de o zi mai liniștită, mai calmă și ai ocazia să-ți pui ordine în gânduri și sarcini.

Bani

Contextul financiar se menține tensionat, deci evită să faci negocieri și investiții pentru că poți avea parte de unele surprize deloc plăcute.

Sănătate

Este nevoie să fii mai atentă la starea ta de sănătate și să nu duci totul la extrem. Posibil să afli un remediu și să te frămânți cu privire la efciența sa.

Horoscop zilnic Scorpion

Dragoste

Către seară te poți aștepta la momente plăcute în cuplu sau, dacă ești singură, cineva te poate încânta peste măsură cu atitudinea sa, cu vorbele sale.

Carieră

Încearcă să dai dovadă de mai multă înțelepciune în relațiile cu colegii. Se pot relua teme din trecut și poți fi foarte acidă în exprimare.

Bani

Sa-r putea să scoți niște bani din buzunar pentru a plăti un hobby, să îveți ceva ce-ți palce sau poate fi vorba de ajutorul pe care-l oferi copiilor.

Sănătate

Fără îndoială trebuie să dai dovadă de mai multă atenție și înțelepciune în ceea ce privește starea ta de sănătate. Dacă te confrunți cu simptome neplăcute, mergi la medic pentru a le investiga.

Horoscop zilnic Săgetător

Dragoste

În prima parte a zilei ai ocazia să lămjurești niște aspecte importante cu persoana iubită. Cei singuri pot cuceri cu ușurință prin cuvintele mărețe pe care le folosesc.

Carieră

S-ar putea ca principiile tale să nu fie aceleași cu ale celor din jur și de aici să ia naștere un conflict de idei. Bine ar fi să-l stingi repede.

Bani

Poți primi un sprijin financiar de la cineva din familie sau chiar tu vei fi cel care ajută pe cei dragi. În unele cazuri, unii nativi cumpără ceva pentru casă.

Sănătate

Niște gânduri legate de sănătate îți cam acaparează mintea, însă poate fi vorba și de preocuparea ta pentru cineva drag pe care vrei să-l știi bine.

Horoscop zilnic Capricorn

Dragoste

Poate fi o zi pasională, încărcată de emoție și dorință, însă va trebui să faci un effort pentru a-ți menține starea de spirit până seara.

Carieră

Este nevoie să explici mai amănunțit familiei care sunt aspirațiile tale profesionale, astfel încât cei dragi să te înțeleagă și să te sprijine, renunțând astfel la critici și acuze.

Bani

Evită să faci cheltuieli în prima parte a zilei pentru că poți exagera sau poți cumpăra obiecte de care să nu te folosești. Dacă ai de făcut negocieri importante, programează-te după masă.

Sănătate

În afară de mult stres, multă oboseală și tensiune, nu se întrevăd probleme de sănătate serioase, care să te sperie.

Horoscop zilnic Vărsător

Dragoste

În prima parte a zilei ești foarte bine dispuse, veselă și cu multă inițiativă. Îți surprinzi partenerul, însă va trebui să fii atentă la felul în care interpretează mesajele tale subtile.

Carieră

Posibil să apară tensiuni și nemulțumiri în relațiile cu superiorii. Nu vei reuși să ajungi la același numitor comun și fiecare va vorbi pe limba lui.

Bani

O zi foarte bună să rezolvi situații financiare, să faci plăți, să achiți utilități și chiar să-ți echilibrezi unele lipsuri.

Sănătate

Te simți bine, ești încrezătoare și capabilă să treci peste orice provocare, peste orice eșec cu fruntea sus.

Horoscop zilnic Pești

Dragoste

În prima parte a zilei vei fi mai nostalgică, cuprinsă de unele gânduri, poate chiar referitoare la alte persoane și nu neapărat la tine, însă către seară îți vei reveni miraculos și asta pentru că Luna îți va activa zodia.

Carieră

În prima parte a zilei vei trece prin unele momente mai tensionate legate de realizarea unor sarcini, însă vei reuși să le faci față.

Bani

Ai parte de vești bune la capitolul financiar. Posibil ca cineva să-ți returneze o datorie sau să recuperezi o sumă dintr-o investiție.

Sănătate

Starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil pe parcursul zilei și vei avea ocazia să te relaxezi, să te odihnești și să te liniștești după o perioadă tensionată.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Dr. Francesco Capelletti, copilul-actor, chirurgul pur-sânge și icoana tatălui. Destine de filme la Floreasca
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului