• Publicat:
Știri

În atenția șoferilor | Traficul rutier de marfă va fi întrerupt, sâmbătă, la ieșirea spre Bulgaria, din cauza unui protest

În atenția șoferilor | Traficul rutier de marfă va fi întrerupt, sâmbătă, la ieșirea spre Bulgaria, din cauza unui protest
Traficul rutier de marfă va fi întrerupt, sâmbătă, pentru trei ore, în punctul de frontieră Giurgiu - Ruse, la ieșirea din România, din cauza unui protest față de poluare, organizat în orașul Ruse, din Bulgaria, potrivit Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„Mâine, 14.09.2019, în intervalul orar 10:00-13:00, traficul de camioane va fi întrerupt pe sensul de ieșire din România, ca urmare a unei acțiuni de protest de pe teritoriul Bulgariei, orașul Ruse, privind poluarea aerului în orașul Ruse. Acțiunea de protest se va desfășura în zona sensului giratoriu care permite accesul în punctul de trecere a frontierei”, se arată într-un comunicat de presă transmis, vineri, de CNAIR.

Compania avertizează că traficul va fi îngreunat pe această rută, dând asigurări că se încerca fluidizarea traficului după ridicarea restricțiilor.

„Traficul rutier se va desfășura îngreunat în zona PTF Giurgiu, drept urmare rugăm participanții la trafic să manifeste înțelegere față de situația creată și îi asigurăm de faptul că CNAIR va intensifica ritmul activităților specifice, astfel încât, după ridicarea restricției, traficul să fie fluidizat cât mai rapid”, informează CNAIR.

 

Inchide