Kovesi nu spune dacă a fost acasă la Sebastian Ghiță: Îmi rezerv dreptul de a nu mai da replici inculpaților

Kovesi nu spune dacă a fost acasă la Sebastian Ghiță: Îmi rezerv dreptul de a nu mai da replici inculpaților
Publicat: 13/02/2018, 16:12
Actualizat: 13/02/2018, 20:09

„Doamna procuror șef Laura Codruța Kovesi își rezervă dreptul de a nu mai da replică susținerilor făcute în spațiul public de inculpatul Ghiță Sebastian, în condițiile în care, cu privire la alegațiile acestuia, doamna Laura Codruța Kovesi și-a prezentat deja punctul de vedere cu ocazia mai multor declarații /interviuri susținute în cursul anului 2017″, precizează, marți, Biroul de Informare și Relații Publice al Direcției Naționale Anticorupție (DNA), la solicitarea agenției de presă MEDIAFAX.

Precizările vin după ce omul de afaceri Sebastian Ghiță a declarat duminică seara, la Antena 3, că Laura Codruța Kovesi, șefa DNA, a fost la el acasă, la Ploiești, acest lucru demonstrând relația apropiată pe care a avut-o cu aceasta.

„Până în 2014, aveam relații normale, Kovesi părea sănătoasă la cap atunci, mă întâlneam în multe locuri, nu am știut că va deveni o nemernica. Sunt dezamăgit de naiv și tăntălău ce am fost. Când am văzut cum această ființă se transformă, am țipat, nu mi-a trecut prin cap să îi înregistrez”, a declarat Sebastian Ghiță, la Antena 3.

Ghiță a afirmat că șefa DNA a fost acasă la el.

„A venit la mine acasă, în Ploiești, în casa mea. Era nu mai știu ce, o onomastica de asta, o zi, un eveniment privat. Au mai fost si alte persoane atunci. Apoi în vie, au văzut-o lăutarii, chelnerii. Sunt indignat că un om creditat cu atâta încredere a compromis o instituție”, a mai spus Sebastian Ghiță.

Omul de afaceri a precizat că nu-și mai amintește anul în care a fost prezentă Laura Codruța Kovesi la el acasă.