• Publicat:
Știri

Liviu Dragnea află marți unde își va ispăși pedeapsa. Fostul lider social-democrat și-ar dori să rămână la Rahova

Liviu Dragnea află marți unde își va ispăși pedeapsa. Fostul lider social-democrat și-ar dori să rămână la Rahova
O comisie a Penitenciarului Rahova este așteptată să decidă, marți, în ce închisoare își va ispăși Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani și 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la D.G.A.S.P.C. Teleorman. Luni a fost cea de-a 21-a și și ultima de carantină pentru fostul președinte PSD.

Liviu Dragnea se află încarcerat în prezent la Penitenciarul Rahova, luni fiind cea de-a 21-a zi de carantină și ultima pentru fostul președinte al Partidului Social Democrat.

Potrivit procedurii, marți, comisia Penitenciarului Rahova trebuie să se reunească și să decidă unde își va ispăși Liviu Dragnea pedeapsa de 3 ani și 6 luni de închisoare, pronunțată în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman.

Surse judiciare au declarat, pentru MEDIAFAX, că fostul președinte PSD a depus o cerere pentru a rămâne în continuare în regim de detenție la Penitenciarul Rahova, astfel încât familia și cei apropiați să-l poată vizita.

Decizia o va lua însă comisia de la Penitenciarul Rahova.

Fostul președinte PSD, Liviu Dragnea, a fost încarcerat luni, 27 mai, în Penitenciarul Rahova după ce magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție au decis menținerea deciziei de condamnare de pe fond, la 3 ani și 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (D.G.A.S.P.C.) Teleorman, în care a fost acuzat de instigare la abuz în serviciu. A fost a doua condamnare definitivă a lui Liviu Dragnea după cea din dosarul referendumumului, când a primit o pedeapsă de doi ani de închisoare cu suspendare.

 

Inchide