Locuri de muncă pentru români în Portugalia, Marea Britanie sau Germania

Locuri de muncă pentru români în Portugalia, Marea Britanie sau Germania
Publicat: 27/10/2015, 18:25
Actualizat: 28/09/2018, 00:12

În Belgia, o companie din sectorul metalurgic este în căutarea unui proiectant tehnic experimentat pentru construcții metalice. În afară de proiectarea construcțiilor metalice, această persoană trebuie să întocmească proiecte și să verifice realizarea acestora. Compania este specializată în toate tipurile de sudură și în lucrări de construcții atât pentru construcții noi, cât și pentru cele de renovare.

Pentru acest loc de muncă, se cere diplomă de licență în electromecanică, inginerie industrială, dezvoltare de produse sau echivalente prin experiență, precum și cunoașterea Autocad 2D, cunoașterea Inventor sau Parabuild, perspectiva tehnică de a integra piesa în proiectul total, mai mulți ani de experiență în sectorul metalurgic (desen de scări, porți, uși și ferestre), capacitate de a proiecta un mediu bazat pe o schiță sau de măsurare în trei puncte, cunoașterea tehnologiei de sudare, a liniei de pliere, dar și cunoașterea limbii engleze la nivel avasat.

Salariul oferit este de 12,60 euro brut pe oră, iar angajatorul precizează că se acordă bonus la final de an și indemnizație de concediu în conformitate cu legislația belgiană. Contractul este pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă de 40 de ore pe săptămână. Persoanele interesate pot trimite CV și scrisoare de intenție doar în limba engleză la adresele de email: [email protected] și [email protected].

Pentru Marea Britanie sunt căutați 20 de asistenți medicali generaliști care ar trebui să furnizeze servicii de îngrijire persoanelor cu probleme neurologice, cu scleroză multiplă, pacienților care au boala Parkinson și Huntington.

De asemenea, candidații trebuie să aibă diplomă de asistent medical generalist, să fie înregistrați în colegiul asistenților medicali din Anglia sau înregistrarea să fie în curs de procesare, candidatul să fie eligibil să lucreze în această țară și să vorbească limba engleză cel puțin la nivelul B1.

Persoanele selectate vor lucra 37,5 ore pe săptămână, iar salariul va fi de 14 – 15 lire pe oră, în timp ce salariul net pe an va fi de cel puțin 27.300 de lire.

„Se oferă sprijin în găsirea unei locuințe, iar costul biletului de avion va fi suportat de către angajator. Se asigură, de asemenea, și transportul de la aeroport până în localitatea unde veți avea cazarea”, precizează angajatorul.

Perioada contractuală este nedeterminată.

Persoanele interesate pot trimite CV model Europass în limba engleză la [email protected].

În Portugalia, sunt disponibile 400 de locuri de muncă în agricultură, respectiv muncitori necalificați pentru culesul zmeurei.

Se cer: aptitudini fizice/capacitate de a munci, cazier judiciar, minimum școala primară, experiență în recoltarea zmeurei sau în sere/agricultură, precum și disponibilitate pentru muncă sezonieră (două, trei luni) în Portugalia. De asemenea, candidații trebuie să aibă cunoștințe de bază de limba engleză, spaniolă sau portugheză. Salariul brut este cuprins între 842 și 1.192 pe lună și se lucrează șase zile pe săptămână.

O companie din Germania recrutează un electrician, a cărui activitate va consta în instalarea sistemelor și echipamentelor electrice, citirea și interpretarea schemelor, efectuarea verificărilor periodice a istalațiilor electrice în sectorul de producție.

„Activitatea se va desfășura în producție, pentru companiile Audi și Edeka”, se arată în anunțul de angajare.

Candidații trebuie să aibă calificare profesională încheiată ca electrician, experiență anterioară în domeniu (de preferat, experiență ca electrician în construcții) și cunoștințe de limba germană la nivel A2.

Angajatorul menționează că salariul oferit va fi precizat în momentul interviului și că oferă sprijin pentru găsirea unei locuințe.

Tot în Germania, se mai caută un tehnician fizică de laborator pentru fabricarea matrițelor pentru fibre optice, măsurarea parametrilor matrițelor din cuarț și implementarea și monitorizarea parametrilor de proces.

Pentru ocuparea acestui post este necesar ca persoanele interesate să aibă formarea profesională încheiată ca tehnician fizică de laborator, experiență profesională anterioară în domeniu, cunoștințe informatice (MS Office), disponibilitate de a lucra în schimburi, capacitatea de a lucra atât individual cât și în echipă, capacitatea de analiză și abilitatea de rezolvare a problemelor, precum și cunoștințe bune de limba germană, engleză sau rusă.

Un alt angajator german recrutează patru operatori mașini și instalații optice pentru pregătirea și utilizarea acestora.

Candidații trebuie să aibă formarea profesională încheiată, experiență profesională anterioară în domeniu, cunoștințe informatice (MS Office), disponibilitate de a lucra în schimburi, capacitatea de analiză și abilitatea de rezolvare a problemelor, dar și să aibă cunoștințe bune de limba engleză sau germană.

Contractele de muncă vor fi pe perioadă determinată de 24 de luni, cu posibilitatea prelungirii pe perioadă nedeterminată. Programul de lucru va fi cu norma întreagă, de 40 de ore pe saptamană, și se lucrează în schimburi.

În Irlanda este disponibil un post de tehnician dentar, într-un laborator dentar foarte aglomerat. Sunt necesare experiență în domeniul proteticii medicale și calificare în domeniu. De asemenea, candidații trebuie să vorbească limba engleză cel puțin la nivel mediu (B2). Salariul oferit este între 30.000-35.000 de euro pe an.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Furie și indignare după ce fotografia cu teroriștii Hamas defilând cu trupul gol și mutilat...
Mirel din Timişoara, renegat de familie după crima oribilă! Gestul făcut de fiecare membru în...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Avertismentul lui Donald Tusk. „Ştiu că sună devastator, dar a început o nouă eră: era...
VIDEO EXPLOZIV | Lider PNL, surprins când o posedă în mașina de serviciu pe tanti...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
15 județe, sub avertizare cod galben de vreme severă până diseară. Meteorologii anunță vânt puternic...
Ies la iveală noi detalii despre Mirel. Tânărul este cunoscut pentru agresivitate: "Era foarte obsesiv,...
Autoritățile au decis. Cine va avea custodia Ritei, fiica regretatei Rona Hartner: ,,Tatăl are rolul...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Metodă „DRONA” folosită pe autostradă. Care sunt șoferi vizați? - VIDEO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Bestia COSMICĂ din INIMA galaxiei noastre S-A TREZIT
Sprijin de 330 LEI LUNAR în România. Decizia oficială anunțată azi, 29 martie
Exclusiv: Anghel Damian n-o scapă din ochi pe Theo Rose. Iubitul vedetei a păzit-o la...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Primele declarații ale familiei lui Mirel Dragomir, după tragedia de la Timișoara! Tatăl tânărului: "Nu...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
"Nu-mi pare rău că sunt la închisoare". Mirel Dragomir nu are remușcări după fapta comisă....
BANCUL ZILEI. Învățătoarea: Bulă, îți dau un bilet să îl duci lu’ taică-tu. Dar să...
O navă de război misterioasă care s-a scufundat în 1742 a fost, în sfârșit, identificată