Luiza Melencu, sărbătorită în lipsă. Momente triste în familia fetei care ar fi devenit victima lui Gheorghe Dincă

Redactor:
Luiza Paraschivu
Luiza Melencu, sărbătorită în lipsă. Momente triste în familia fetei care ar fi devenit victima lui Gheorghe Dincă
Momente triste în familia Luizei Melencu, una dintre presupusele victime ale lui Gheorghe Dincă. Fata dispărută de 7 luni, care poartă și numele Mihaela, a fost sărbătorită, vineri, de Sfinții Mihail și Gavril, în lipsă.

Rudele au pregătit un tort și au invitat la Radomir, în casa unde adolescenta a locuit până în luna aprilie, când a dispărut fără urmă, prieteni și colegi de-ai Luizei. Cu ochii în lacrimi, toți au cântat „ La mulți ani!”.

Rudele tinerei sunt convinse că aceasta trăiește și o așteaptă să se întoarcă acasă.

„Mi-e greu să cred că nu e lângă noi. Asta își dorea cel mai mult. Să sperăm că de acolo de unde este face tot posibilul să scape. Dumnezeu o va ajuta! Sper ca instituțiile statului să-și facă datoria după aceste schimbări, nu numai cereri, numai funcții…Nu vrem decât să aflăm adevărul și să ne dea fata înapoi. Atât”, a declarat Monica Melencu, mama Luizei Melencu

Luiza Melencu a dispărut în luna aprilie, din Caracal. Ultima dată ea a fost văzută urcându-se într-o mașină de ocazie. Ulterior, după ce o altă adolescentă din zonă, Alexandra Măceșeanu, a fost dată dispărută, ancheta deschisă a condus la Gheorghe Dincă, un bărbat din Caracal care făcea taximetrie ilegal. Acesta a mărturist că le-a omorât pe cele două fete. Ancheta în acest caz este încă în desfășurare.

Inchide