Marcel Ciolacu: După ce a pierdut lupta cu pandemia, Orban l-a chemat pe Iohannis să prezideze eșecul guvernării PNL

Marcel Ciolacu: După ce a pierdut lupta cu pandemia, Orban l-a chemat pe Iohannis să prezideze eșecul guvernării PNL
Marcel Ciolacu: „Piețele trebuie lăsate deschise. Este lipsită de logică obligarea românilor să se înghesuie în supermarket-uri” / Sursă Foto: Marcel Ciolacu, Facebook
Publicat: 05/11/2020, 21:11
Actualizat: 06/04/2021, 15:26

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a distribuit un text pe contul său Facebook în care critică Guvernul că „a pierdut lupta cu pandemia”. Acesta face referire și la faptul că președintele Klaus Iohannis a prezidat ședința de guvern din această seară. 

Ciolacu: „Orban l-a chemat pe Iohannis să prezideze eșecul guvernării PNL”

Marcel Ciolacu a criticat gestul premierului Ludovic Orban de a-l invita pe președintele Klaus Iohannis pentru a prezida ședința de guvern. Ciolacu a spus că „Orban l-a chemat pe Iohannis să prezideze eșecul guvernării PNL.”

„După ce a pierdut lupta cu pandemia, Orban l-a chemat pe Iohannis să prezideze eșecul guvernării PNL, ca să salveze aparențele. Dar adevărul este că sunt dispuși să sacrifice tot pentru o mână de voturi!!!”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Klaus Iohannis: „Circulația pe timpul nopții trebuie restricționată”

Președintele Klaus Iohannis a prezidat ședința de joi a Guvernului. În debutul acesteia, șeful statului a vorbit despre o serie de noi măsuri restrictive care trebuie impuse pe teritoriul țării: „Sunt necesare măsuri mai ferme pentru a controla extinderea pandemiei. Măsurile care s-au luat până acum nu mai sunt suficiente”, a spus președintele.

„Am avut astăzi aproape 10.000 de cazuri noi de persoane care s-au îmbolnăvit, mulți, prea mulți care au decedat. Sunt necesare măsuri mai ferme pentru a controla extinderea pandemiei. Măsurile care s-au luat până acum nu mai sunt suficiente”, a spus președintele în debutul ședinței de Guvern.

Președintele a prezentat măsurile pe care trebuie să le impună România pentru a stopa evoluția noului coronavirus:

– Școlile să treacă toatae în online

– Angajații să treacă la telemuncă atât în privat cât și la stat

– Magazinele să fie închise la ora 21.00 cel târziu

– Circulația pe timpul nopții trebuie să fie restricționată