Marge Simpson va poza goală în Playboy

Marge Simpson va poza goală în Playboy
Personajul Marge Simpson, din celebrul serial de animație "Familia Simpson", va apărea nud în numărul din noiembrie al ediției americane a revistei Playboy, informează site-ul Popeater.com.
Publicat: 16/02/2012, 08:54
Actualizat: 20/02/2012, 02:17

Personajul Marge Simpson, din celebrul serialde animație „Familia Simpson”, va apărea nud înnumărul din noiembrie al ediției americane a revistei Playboy,informează site-ul Popeater.com.

În numărul din luna noiembrie a revistei Playboy, Marge Simpson vaapărea nud într-un pictorial, pe trei pagini. De asemenea, revistava publica și un interviu cu celebrul personaj și o fișă cu celemai importante evenimente din viața sa.

Hugh Hefner, fondatorul revistei Playboy, a vehiculat, în urmă cumai multe luni, posibilitatea unui pictorial sexy cu MargeSimpson.

Inițiativa Playboy va marca aniversarea a 20 de ani de la lansareape piață a serialului „Familia Simpson”.

„Familia Simpson”, show creat de Matt Groening, a câștigat 24 depremii Emmy și este cel mai longeviv serial de desene animatedifuzat în prime time în Statele Unite. De la lansarea lui,”Familia Simpson” a avut o serie de invitați speciali, precum PaulMcCartney și Elizabeth Taylor, care și-au împrumutat vocea unorpersonaje din serial.

Protagoniștii producției sunt Homer Simpson, un tată de familieleneș, dar inventiv, Marge Simpson, soția lui Homer și o mamăgrijulie, și copii Bart, Lisa, Maggie. Cei cinci locuiesc în orașulSpringfield, care este, de fapt, o reproducere la scară mai mică aîntregii societăți americane. Realizatorii serialului nu s-auferit, de-a lungul timpului, să abordeze teme delicate, precumdiscriminarea, rasismul, religia sau politica internațională.

Mediafax

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase