Marko Bela și-a luat în primire biroul de vicepremier din Palatul Victoria

Marko Bela și-a luat în primire biroul de vicepremier din Palatul Victoria
Liderul maghiarilor din România, Marko Bela, nominalizat de premierul desemnat Emil Boc pentru funcția de viceprim-ministru în viitorul guvern, a primit deja spre utilizare biroul de vicepremier în Palatul Victoria, același pe care l-a mai folosit în intervalul decembrie 2004-iulie 2007, în mandatul Guvernului Tăriceanu, au declarat surse oficiale.
Publicat: 16/02/2012, 10:03
Actualizat: 20/02/2012, 03:09

Liderul maghiarilor din România, Marko Bela, nominalizat depremierul desemnat Emil Boc pentru funcția de viceprim-ministru înviitorul guvern, a primit deja spre utilizare biroul de vicepremierîn Palatul Victoria, același pe care l-a mai folosit în intervaluldecembrie 2004-iulie 2007, în mandatul Guvernului Tăriceanu, audeclarat surse oficiale. Marko Bela a fost desemnat, vineri, decătre UDMR pentru postul de viceprim-ministru în viitorulguvern.

El a mai deținut această funcție în intervalul 29 decembrie2004-3 iulie 2007, în Guvernul Tăriceanu, post guvernamental carei-a conferit dreptul de a folosi un birou în Palatul Victoria. Înacest an, biroul a fost folosit de către Dan Nica (PSD), tot încalitate de vicepremier, și ulterior de către premierii desemnațiLucian Croitoru și Liviu Negoiță. Miniștrii nominalizați pentruguvern se vor prezenta săptămâna viitoare în Parlament, pentruvotul de învestitură.

Mediafax